- Konu Sahibi bayansakar
-
temizlik ve bakım insanın kendisine olan saygısıdır bence. Allah bize bu bedeni bahşetmiş, güzel ve temiz bakmamız lazım bizim de. aynada kendine baktığında güzel görmeli insan. Her gün en büyük düşmanınızla karşılaşacakmış gibi giyinin demiş kimora lee simons :)
aaa geçmiş olsunNeyse Allah'tan benim ağzım öyle kolay kolay kokmaz :79: Halam eczacı istersen akşam arayıp benzer bir şey var mı diye sorabilirim :81:
herkeste asla pijamayla gezmem havası ben geziyorum evimde rahat olamicaksam nerde olucam keza eşim de öyle ama bu yüzden hiç birbirimizi bakımsız ya da sevimsiz bulmadık
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben bazen midemi aldırmayı düşünüyorum
O kadar ağrıyor saçma sapan hallere giriyor ki
ben hıc pıjamayla vs. dagınık gezemem
sabah kalkar makyajımı yaparım gıyınırım
esımde hosnut olmuyor zaten
bekarlıktan kalma bısey olsa gerek
yanı evlendı barklandı kendını saldı moduna bürünmek ıstemıyorum
valla çok güzel olur hepimize de şifa olur inşaallah
Benim bıyıklarım çok ince , cansız olduğu için kolay kolay belli olmaz o çok sorun değil deeşin ne diyor pijamalı gezmene
Ne güzel bir alışkanlıkdarısı bana inşallah :106:
kızlaarr selaammben de rahatına çok düşkün biriyimdir. evde eşofmanla dururum hep ve birkaç arkadaşın da dediği gibi evimde rahat edemeyeceksem nerede edecem kafasındayım. fakat evlendiğim de daha açık mesela şort askılı badi falan giyecem. evde malum biraz çekiniyorum öyle :26: ayyy heyecanladım bi an. valla o sexi gecelikler de hiç bana göre değil nasıl giyer de herifimin karşısına çıkarım düşünemiyorum bile
canım benim çok iyi anlıyorum seni ama inanmazsın şu 4-5 gündür Ramazanın mübarekliğinden midir nedir iftardan sonra hafif bi şişkinlik dışında sabah falan ağrım olmadı hiç ama Ramazandan sonra cesaretimi toplarsam endoskopi çektirip tedavi yoluna gitmek istiyorum
Ya burdaki hrkes gymem eşm sogur falan gbi yzmış.eşim en çok sana bu yakışyor diyo.pembeli membeli eşofmanlar ama:) önemli olan temiz ve bakımlı olmak eşofmanlada olabilir bu.eşofman giydin diye temizlik yaptgn halin olacak diye bişey yokki
ben ilk bi kaç hafta bakarım şöyle sonra o da benim gibi gezmeye başlarsa giyerim pijamalarımıbu arada ev elbisesi dedikleri şunlar sanırım ;
http://www.renklidolap.com/modules/catalog/products/pr_01_3261_max.jpg
veya buna yakın şeyler bende tam bilmiyorum
kuzum ben bunları gecelik diye giyiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ahaha şaka gibi bişey oldu kızlar az önce markete indim 30lu yaşlarında bi adam 4 yıllık eşinden boşanmış market sahibi niye acele ettin ne vardı da boşandın oğlum diyor
Adam da evlendik 3 ay sonra kendini salmaya başladı bak bana hala aynıyım. Kadın dedğin vitrinde ne gördüysen eve gelince de o olacak beni kandırdı resmen diyor şakayla karışık tabi biraz ama saldığı için ayrılmış valla direk böyle söyledi :/
Evimde rahat giyinemeyeceğim de nerede giyineceğim? Mantığında olan biriyim ben. Evlendikten sonra bende değişen bir şey olmadı tarz konusunda, ha ama yeni şeyler aldım orası başka. Siz de öyle yapabilirsiniz, tayt bence en büyük kurtarıcı :) Yaz için de şort alırsınız. Bu arada siz sanıyor musunuz ki eşiniz her daim iki dirhem bir çekirdek olacak? Muhtemelen yazın sadece boxerla evde dolaşan birinin yanında Bihterimsi bir giyim tarzı sırıtabilir :) Rahat olun bence, vücut bakımınıza dikkat edin yeter
:)biyikli biyikli geziyorsun ha cok guldum yaaaa Allah iyiligini versin
Canim ben evlenmeden once nasilsam simdi de ayniyim degisen birsey yok yani kendime saygi duyuyorum kendimi seviyorum bu nedenle de iyi bakmaya calisiyorum
Asla pijamayla gezmem evde esofman giymem normal etek sort elbise vs giyerim yazin
Kisin da pantolon tisort
Yatakta hep seksi gecelikler falan giyerim her gece bir taneguzel bir arsivim vardir bu konuda masallah
Her gun dus alirim kremlerimi surerim parfum surerim giyinir kusanir otururum
Ben hep boyleydim ama evlenince olmadi yani tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?