Evlenince günlük bakım nasıl sağlanıyor.

Söz süper haklısın da işte bu üşengeçlik yiyo bitiriyor beni

ben ilk bi kaç hafta bakarım şöyle sonra o da benim gibi gezmeye başlarsa giyerim pijamalarımı bu arada ev elbisesi dedikleri şunlar sanırım ;

http://www.renklidolap.com/modules/catalog/products/pr_01_3261_max.jpg

veya buna yakın şeyler bende tam bilmiyorum

Ben bazen midemi aldırmayı düşünüyorum
O kadar ağrıyor saçma sapan hallere giriyor ki

canım benim çok iyi anlıyorum seni ama inanmazsın şu 4-5 gündür Ramazanın mübarekliğinden midir nedir iftardan sonra hafif bi şişkinlik dışında sabah falan ağrım olmadı hiç ama Ramazandan sonra cesaretimi toplarsam endoskopi çektirip tedavi yoluna gitmek istiyorum

Ne güzel bir alışkanlık darısı bana inşallah :106:

kızlaarr selaamm ben de rahatına çok düşkün biriyimdir. evde eşofmanla dururum hep ve birkaç arkadaşın da dediği gibi evimde rahat edemeyeceksem nerede edecem kafasındayım. fakat evlendiğim de daha açık mesela şort askılı badi falan giyecem. evde malum biraz çekiniyorum öyle :26: ayyy heyecanladım bi an. valla o sexi gecelikler de hiç bana göre değil nasıl giyer de herifimin karşısına çıkarım düşünemiyorum bile

Benim bıyıklarım çok ince , cansız olduğu için kolay kolay belli olmaz o çok sorun değil de eşin ne diyor pijamalı gezmene

Ya burdaki hrkes gymem eşm sogur falan gbi yzmış.eşim en çok sana bu yakışyor diyo.pembeli membeli eşofmanlar ama:) önemli olan temiz ve bakımlı olmak eşofmanlada olabilir bu.eşofman giydin diye temizlik yaptgn halin olacak diye bişey yokki

ahahah aynen bende hiç giyemem valla annem bir sürü aldı bana çeyiz kızım çeyiz diye diye nasıl utanıyorum daha şimdiden hayatta giyemem ben onları ama aynen bende ev elbisesi , tayt bluz , şort askılı şeklinde gezerim herhalde

Maşallah darısı bana o zaman
Midem içine çöktü dün akşam Yine güldürdü beni Allahsız

İlk aylarda biraz dikkat ediyordum, hatta baya dikkat ediyordum. Sonra baktım böyle olmuyor ben de saldım kendimi
Bakım tabi ki yapıyorum ama evin içinde yaptığın makyaj bi halta yaramıyor
Her dakika süslü gezmek olmuyor, her halinizi görüyorsunuz artık eşinle o yüzden bi zaman sonra alışılıyor
Şey yapılabilir; yazın evde giyilebilecek seksi elbiseler, fırıl fırıl olanlardan Öyle giyinince de kapı çalsa açamıyosun, dert valla

yasemincim batman 50 derece oldu galiba donla geziyorum şu an ben, ama dediğin gibi kapıya cama çıkılmaz oylede beyim yeterince seksi buluyor herhal beni bu kilikta

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ahaha şaka gibi bişey oldu kızlar az önce markete indim 30lu yaşlarında bi adam 4 yıllık eşinden boşanmış market sahibi niye acele ettin ne vardı da boşandın oğlum diyor

Adam da evlendik 3 ay sonra kendini salmaya başladı bak bana hala aynıyım. Kadın dedğin vitrinde ne gördüysen eve gelince de o olacak beni kandırdı resmen diyor şakayla karışık tabi biraz ama saldığı için ayrılmış valla direk böyle söyledi :/

vaay beee :18: ohooooo her dakka da bakımlı olunmaz ki yahu

iste bu yoruma katiliyorum ben iki cocukla aksama kadar kendimi paraliym ev temizligi yemek.kendi bakimim cocuklarin bakimi aksam olunca herseyim hazir birde ustumu basimi degiseyim diye en sik elbisemi giyiym saclarimi duzlestiriym toplayayim veya en kotu kopuk yapiym sacima parfum falan mis gibi yikiym ortaligi adam eve gelsim daha kapida yuzume bile bakmadan yemekte ne var desin yatak odasina gidip esofmamini giysin bazen ustunu bile giymeyip atletle gezsin bende bihteerimsi bi havayla geziym evde ne anladim ben bu isten bazen amann ne ugrasiyorsun diyorum ama aliskanlik benimkisi esim var diye yaptigim seyler degil o yuzden vazgecemiyorum amann kadinlik zor be yaaa

canım sana tek kelimeyle süpersin demek istiyorum yok valla ben sabahın 7sinde kalkıp işe gidip gelip yemek temizlik sonra bulaşık bunları halledip hemde her gün bu kadar bakım yapabilmeme imkan yok ama bazen yemek ertesi güne kalıyo vakit bulabliyorum yada makyaj çantamı işe getirdiysem iş çıkışına doğru makyaj yapıp eve makyajlı gidebiliyorum en fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…