- Konu Sahibi bayansakar
-
Evimde rahat giyinemeyeceğim de nerede giyineceğim? Mantığında olan biriyim ben. Evlendikten sonra bende değişen bir şey olmadı tarz konusunda, ha ama yeni şeyler aldım orası başka. Siz de öyle yapabilirsiniz, tayt bence en büyük kurtarıcı :) Yaz için de şort alırsınız. Bu arada siz sanıyor musunuz ki eşiniz her daim iki dirhem bir çekirdek olacak? Muhtemelen yazın sadece boxerla evde dolaşan birinin yanında Bihterimsi bir giyim tarzı sırıtabilir :) Rahat olun bence, vücut bakımınıza dikkat edin yeter
Kızlar her sbah uyanıp önce dişimizi fırçalayıp sonra tekrar mı uyumaya devam edeceğiz olası yakınlaşma durumlarına karşı ??
Ben esofmanda gitsem dizi cikmis uyumsuz şeyler giymiuorum evli değilim ama aileme karsida salas değilim ve evde annem varken sadece biraz daha acil giyinirim tabi
ahahahaen çok güldüğüm bu oldu
ya her sabah bunu düşünüyorum resmen ne bileyim yatak ucunda naneli şeker mi bulundursam gibi abukluklarım bile var
Bu abukluk değil bence, ben de aynısını düşünüyorumSonra boğazıma kaçar diye düşünüyorum Sonra karanfil mi koysam diye düşünüyorum
ya çok tatlısın mutio da iyi fikir ben de mide sorunu olduğu için bu konuda çok hassasım sanırım
ya her sabah bunu düşünüyorum resmen ne bileyim yatak ucunda naneli şeker mi bulundursam gibi abukluklarım bile var
Miden kendi kendini sindiriyor mu yoksa? Benimki öyle yapıyor da
Ayy benim aklıma niye soktun şimdi bunlarıben evlenene kadar ( 1 yıl sonra ) bunu düşünürüm şimdi
evet canım reflü var sabah hem sanki midem boşalmış içinde suyu bile kalmamış gibi aç hissediyorum ve koku yapacak diye aklım çıkıyor
O zaman şeker en mantıklı çözüm eğer varsa tıbbi yardım alınabilir tabi ama bilmiyorum bi çözümü var mıdır.
Mideleri tedavi ettirmek sanırım tek çözümü
benim mide sorunumdan dolayı çok takılıyor kafama ama sanki bir forumda eczanede bununla ilgili bir şey olduğunu okumuştum ama bir daha hiç o okuduğum şeyi bulamadımadını da almamışım nasıl bir şeydi acaba
Ben bekarken neysem yne oyum süs hayatımda olmalı:)eşofman giymem dmiyorum çok nadiren oda çok tatlı eşofmdn/pijamalar var eşim onları çok seviyor ama pijama giydim dye mtlaka üste daha açık askılı yada o tarz giyinirim.temizlge çok onem veririm.bıyıklarımı da hergün aynayarak bakarım ne gelmş çabucak 1 2 tane alırım.cok uzatmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?