Evlenince günlük bakım nasıl sağlanıyor.

Ahahah o da doğru zaten benim erkek arkadaşım pasaklı biraz annesi demişti o öyle olursa bende hiç giyimime dikkat etmem valla temizlik ayrı tabi onu kendim için yapıyorum sonuçta.

ya her sabah bunu düşünüyorum resmen ne bileyim yatak ucunda naneli şeker mi bulundursam gibi abukluklarım bile var

Bu abukluk değil bence, ben de aynısını düşünüyorum Sonra boğazıma kaçar diye düşünüyorum Sonra karanfil mi koysam diye düşünüyorum

Ben bekarken neysem yne oyum süs hayatımda olmalı:)eşofman giymem dmiyorum çok nadiren oda çok tatlı eşofmdn/pijamalar var eşim onları çok seviyor ama pijama giydim dye mtlaka üste daha açık askılı yada o tarz giyinirim.temizlge çok onem veririm.bıyıklarımı da hergün aynayarak bakarım ne gelmş çabucak 1 2 tane alırım.cok uzatmam

temizlik ve bakım insanın kendisine olan saygısıdır bence. Allah bize bu bedeni bahşetmiş, güzel ve temiz bakmamız lazım bizim de. aynada kendine baktığında güzel görmeli insan. Her gün en büyük düşmanınızla karşılaşacakmış gibi giyinin demiş kimora lee simons :)

herkeste asla pijamayla gezmem havası ben geziyorum evimde rahat olamicaksam nerde olucam keza eşim de öyle ama bu yüzden hiç birbirimizi bakımsız ya da sevimsiz bulmadık

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ev elbisesi ne demek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayy benim aklıma niye soktun şimdi bunları ben evlenene kadar ( 1 yıl sonra ) bunu düşünürüm şimdi

benim mide sorunumdan dolayı çok takılıyor kafama ama sanki bir forumda eczanede bununla ilgili bir şey olduğunu okumuştum ama bir daha hiç o okuduğum şeyi bulamadım adını da almamışım nasıl bir şeydi acaba

evet canım reflü var sabah hem sanki midem boşalmış içinde suyu bile kalmamış gibi aç hissediyorum ve koku yapacak diye aklım çıkıyor

O zaman şeker en mantıklı çözüm eğer varsa tıbbi yardım alınabilir tabi ama bilmiyorum bi çözümü var mıdır.

aaa geçmiş olsun Neyse Allah'tan benim ağzım öyle kolay kolay kokmaz :79: Halam eczacı istersen akşam arayıp benzer bir şey var mı diye sorabilirim :81:

ben hıc pıjamayla vs. dagınık gezemem
sabah kalkar makyajımı yaparım gıyınırım
esımde hosnut olmuyor zaten
bekarlıktan kalma bısey olsa gerek
yanı evlendı barklandı kendını saldı moduna bürünmek ıstemıyorum

Benim bıyıklarım çok ince , cansız olduğu için kolay kolay belli olmaz o çok sorun değil de eşin ne diyor pijamalı gezmene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…