Evlenince günlük bakım nasıl sağlanıyor.

amaa süper bi topic olmuşş buu..aynı benii anlatmışsın yaa benim de tüy sorunum yok lazere gidiyorum düzenli duşa girerimm ama saç baş dağınık makyajsız dizi çıkmış eşofmanlar malumm ben şuanki ev halimle sevgilimin önüne çıkamam devamlı dışardaki gibi evde de gezemem bu aralar bunu düşünüyodum bende tam üstüne bastın napcaz biz yaa:44:

Son düzenleme:

yandık biz yandık.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bakimli kadin olmak cok guzel bisey ya ben henuz bekarim ama evlenince ben de boyle suslu bakimli bi kadin olmayi isterim.Erkekler kendileri ne kadar bakimsiz olursa olsun bakimli kadinlara cok ilgi duyuyolar gercekten.Tebrik ediorm hem cocuklu hem bakimli kadinlari.Helal valla

Sizi siz olarak kabul eden bir eşiniz olmalı. Kılınızla tüyünüzle kabul de edecek. Bazen uyuşuk oluyor insan. Evlenince ev işleri sonra çocuk derken, kendinize vakit yok. Onun için kasmayın. Doğal olun. Tabi bacaklarınız balta girmemiş orman gibi olsun demiyorum. İnsan evlenince kendini fazla salmamalı. Oda var. Bu sefer ipin ucı fazla kaçar. Eşinizin gözleri dışarı kayar. Dikkat.

Teşekkürler

Gidin lazer yaptirin kizlar evlenince o dertden kurtulursunuz en azindan

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Canım ben de aynıydım evlenince değiştim. Evlenmeden salabildiğim kadar saldım, özellikle okul dönemlerinde sınavlara hazırlanırken olabildiğince rahattım. Kendime sınır koydum 'hepsi düğüne kadar' diye.. Fakat düğün olduğu andan itibaren giyim kuşam bakım hepsini iyileştirdim sende de öyle olur muhtemelen :)

ben evlenmeden önce aşırı bihterimsi bişeydim sırtım memelerim hiç bi yerim kapalı gezmez 11 cm den aşa topuklu giyinmezdim annem bile makyajsız halini unuttum derdi alışkanlık olmuşdu evde bile duşa girer banyodan çıkmadan makyajımı yapar çıkardım evlendim eşim tabi sporcu dağ bayır gezer kamp yapar motosiklet vs o topuklularla olmadı hayat zindan oldu bana bi gün saten dantelli geceliğime güldü eşim bana bunlar çok kıro geliyor kusura bakma yani topuklular klasik kıyafetler bana göre deil dedi şok oldum :) adam bi acaip ayıcıklı pijama penye spor şortlar eşofmanlar atletler girdi hayatıma okadarki düğünlerde abiye giymeye tahammül edemez oldum çok basit geliyor banada şimdi şort atlet kışın eşofman makyaj yine yaparım ama ayda yılda duş vücut temizliği bakımı ayrı bişey onlarda sorunum yok sabah ani bi yakınlaşma karşısında diçlerimi fırçalamam gerekmi diye soran arkadaş akşamdan fırçala yat o an düşünmezsin zaten azcıkda rahat olmak lazım cumhur başkanı ile iş görüşmesine gitmiyosunki kafrşındaki kocan bulunduğunuz yer yatak uygulanak faaliyet malum

bende evlenmeden once oyle fazla bakimli degildim ama pijamayla takilmazdim canim yinede
simdide ayniyim.. gerci bazen banada dank ediyo bi toparlan artik diye..ama sonra diyorum otur kiz yerine seni begenen boyle begenmis..

saka bir yana canimda evlenince ister istemez bakimli olasi geliyo insanin.. disarda oyle kokonalar gezerken benim evde o halde durmam sanirim evliligim icin sorun olur..malum yuvayi disi kus yaparmis..
Allah korusun tabi:26:

bu konu güzel olmuş Bende sizler gibiyim kızlar ve ne yapacam bilmem gün boyu çalışacak zaten akşam gelmeye yakın süslenirik bizde

güzel bi tespitt..evliler cevap verin

seekeriim nasilsin :) gormusken cevaplayayim dedim ( nisana az kalmis bu arada hadi hayirlisi )

dis fircalama sorunu evlendigimde ilk sabah aklima geldi napacam diye.. ondan utandigimdan degilde,kendim rahat edemedigim icin cogu zaman tuvalete diye kalkip aceleyle fircaliyorum (tabi musluk acik..ses gitmesin diye), bazende salla gitsin diyorum

Hahahahaa ayni ben

iyiyimm canımcımm sen nasılsınn valla inşallah o kadar kalmıştır bu benimm tahmini koyduğum bi tarih te hayırlısı artıkk nasıl gidiyoo evlilik güzel taktikmiş bu aradaa

iyiyimm canımcımm sen nasılsınn valla inşallah o kadar kalmıştır bu benimm tahmini koyduğum bi tarih te hayırlısı artıkk nasıl gidiyoo evlilik güzel taktikmiş bu aradaa

iyiyim canim bende ya.. alisma surecindeyim daha

hadi hadi insallah oyledir.. hayirlisinla evlen sende kullan bu taktikleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…