- 29 Mart 2013
- 5.925
- 2.915
- 398
- Konu Sahibi bayansakar
-
Kızlar ben tüm gün evde bol pijamalarla oturup saçı başı dağınık bıyıklı bıyıklı gezen, sadece dışarı çıkacağı zaman süslenen biriyim. Düzenli olarak banyo yaparm, temizliğime çok dikkat ederim ama nasıl desem biraz uyuşuk, bakımsız bir kızım. Sizde mi evlenmeden önce böyleydiniz evlenince insan tabii ki daha dikkat eder sonuçta hergün sevdiğin adamla karşı karşıyasın. Ama merak ettiğim şu bakımınızı nasıl yapıyorsunuz, evde neyle geziyorsunuz?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar her sbah uyanıp önce dişimizi fırçalayıp sonra tekrar mı uyumaya devam edeceğiz olası yakınlaşma durumlarına karşı ??
ya her sabah bunu düşünüyorum resmen ne bileyim yatak ucunda naneli şeker mi bulundursam gibi abukluklarım bile var
amaa süper bi topic olmuşş buu..aynı benii anlatmışsın yaa benim de tüy sorunum yok lazere gidiyorum düzenli duşa girerimm ama saç baş dağınık makyajsız dizi çıkmış eşofmanlar malumm ben şuanki ev halimle sevgilimin önüne çıkamam devamlı dışardaki gibi evde de gezemem bu aralar bunu düşünüyodum bende tam üstüne bastın napcaz biz yaa:44:
:) ne yapcaz biz böyle.
yandık biz yandık.
güzel bi tespitt..evliler cevap verin
seekeriim nasilsin :) gormusken cevaplayayim dedim ( nisana az kalmis bu arada hadi hayirlisi)
dis fircalama sorunu evlendigimde ilk sabah aklima geldi napacam diye.. ondan utandigimdan degilde,kendim rahat edemedigim icin cogu zaman tuvalete diye kalkip aceleyle fircaliyorum (tabi musluk acik..ses gitmesin diye), bazende salla gitsin diyorum
Hahahahaa ayni ben
seekeriim nasilsin :) gormusken cevaplayayim dedim ( nisana az kalmis bu arada hadi hayirlisi)
dis fircalama sorunu evlendigimde ilk sabah aklima geldi napacam diye.. ondan utandigimdan degilde,kendim rahat edemedigim icin cogu zaman tuvalete diye kalkip aceleyle fircaliyorum (tabi musluk acik..ses gitmesin diye), bazende salla gitsin diyorum
iyiyimm canımcımm sen nasılsınnvalla inşallah o kadar kalmıştır bu benimm tahmini koyduğum bi tarih te hayırlısı artıkk nasıl gidiyoo evlilik güzel taktikmiş bu aradaa
iyiyim canim bende ya.. alisma surecindeyim daha
hadi hadi insallah oyledir.. hayirlisinla evlen sende kullan bu taktikleri
bu konu güzel olmuş Bende sizler gibiyim kızlar ve ne yapacam bilmemgün boyu çalışacak zaten akşam gelmeye yakın süslenirik bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?