Evlenince Aynı evde yaşamak istemiyorum

Yakın oturup yemeği orda yiyecek şekilde evinizi ayarlarsınız. Eve de canınız çektiğinde yemek için atıştırmalık ve hazır gıda alabilirsiniz. Böylece herkesin istediği olmuş olur.

nişan atarsan beni rezil edersin diyen babam var Ailem çok eski kafalı .Bi şekilde bu ev meselesini kendi isteğim doğrultusunda yapmak istiyorum. Bırakıp gitmek kolay Önemli olan kalıp bişeyleri değiştirebilmek. Bi erkeğin düşüncesi nasıl değişir özellikle odunların?

Bırakıp gitmek kolay vs. olaylarına girmeyin bırakıp gidemiyormuşsunuz işte.

Öncelikle kendi düşüncelerinizi bir değiştirin, resti çekin, tehditi siz edin durum düzelirse ve ayrı ev tutarsanız ne ala. Ama düzelmezse (elimde düğünden önce kira sözleşmesi ve anahtar olmadan ben inanmazdım şahsen) nişanlınız şikayet edecekse de etsin, babanıza da ondan önce siz söyleyin "zorla aynı evde oturtacaklar şimdiden ne oldukları belli iyi ki evlenmeden önce kurtuldum, şükür ki arkamda sen varsın." söyleriyle onu yumuşatabilirsiniz belki.

Merhaba kızlar Nişanlıyım, nişanlımın ailesi evlenince onların yanında aynı evde yaşamamı istiyorlar.Bi mutfakta yemek pişermiş filan hesabı yapıyorlar.Ben istemiyorum Daha önceden nişanlımla bu konunun üstüne basa basa konuşmuştum istemediğimi fakat şimdi durumlar değişti.Ailesi ne derse dinliyor aynı yerde çalışıyorlar aile şirketleri var Benimkine Maaş bile vermiyorlar .Evlenmeme az kaldı ama çok mutsuzum kendime ait evim eşyalarım olmayacağı için... :'(

nişan atarsan beni rezil edersin diyen babam var Ailem çok eski kafalı .Bi şekilde bu ev meselesini kendi isteğim doğrultusunda yapmak istiyorum.Bırakıp gitmek kolay Önemli olan kalıp bişeyleri değiştirebilmek.Bi erkeğin düşüncesi nasıl değişir özellikle odunların?
Nişan atıp elalemin üç günlük lafına katlanmak mı daha zor yoksa evlendikten sonra çekeceğin çilelere katlanmak mı? Babana açıkça ifade et, ailesiyle oturma ihtimaliniz olduğunu ama bunu istemediğini. Hem evlenecek çiftin nerede oturacağına daha doğrusu yeni eve alınacak eşyalara aileler müdahil olur, dolayısıyla bu da ortak bir karar olmalı. Ailenin öğrenmesinden neden korkuyorsun ki? Ayrılacağım demeyeceksin, ailesiyle oturmak istemiyorum diyeceksin. Bir de erkeklerin düşüncesi kolay kolay değişmez. Yetişkin bir insanı değiştiremezsin değiştirmeye de çalışmamalısın ayrıca :KK66: Olduğu gibi kabul et

Yakın oturup yemeği orda yiyecek şekilde evinizi ayarlarsınız. Eve de canınız çektiğinde yemek için atıştırmalık ve hazır gıda alabilirsiniz. Böylece herkesin istediği olmuş olur.
bende bu düşüncedeyim aslında Fakat ev meselesi kötü düşünsenize duş alcaksınız su sesinde her sese varana kadar duyulcak
bende böyle düşünüyorum.Amacım kimseyi kırmamak iki tarafında gönlü olsun.Birazcık benide düşünsünler demi ama

nişan atarsan beni rezil edersin diyen babam var Ailem çok eski kafalı .Bi şekilde bu ev meselesini kendi isteğim doğrultusunda yapmak istiyorum.Bırakıp gitmek kolay Önemli olan kalıp bişeyleri değiştirebilmek.Bi erkeğin düşüncesi nasıl değişir özellikle odunların?
Bu bir bahanedir zor olan birakip gitmektir.

Niye zor olanı seçiyorsunuz? Hayat zaten zor değil mi? Evlenince biraz daha zorlaşıyor ama sizinki beş kat zorlaşacak gibi duruyor sözünü tutmayan bir adamla. Ne diyeyim siz zor olanı seçin madem hayat sizin

Babanız ne derse desin. Çok şaşırdım konu hakkındaki düşüncenize.. Çalışıp ekmek kazanıyorsunuz, nişanlınız maaş almadan çalışıyor aynı ev istiyorlar siz hala bırakıp gitmek kolay diyorsunuz.. Nişanlınızda çocuk mu Allah aşkına sizi şikayetle tehdit ediyor ?

ailemle uygun bi dille konuşucam bu konuyu ,nişanlımında fikirleri benim yönümde değişir inş.İletişimle ancak bu durum çözülür.Yardımlarınız için teşekkürler :KK48:

Millet esinin ailesi gelip 1 hafta kalinca cinnet geciriyor (bunlardan biri de benim) siz ayni evde yasamayi kabul mu edeceksiniz?
Her seyi gectim yan odada kayinpederiniz varken nasil seviseceksiniz? Ben erkekleri anlamiyorum insan sevdigi kadinla basbasa yasamak, istedigi gibi sarilmak opusmek basbasa vakit gecirmek varken neden koloni halinde yasamak ister ki :KK14:

Bırakıp gitmek kolay olsa çoktan bırakıp gitmiştiniz.

Adamın sizi sevmediğini anlamak için daha neye ihtiyacınız var?

Sizi seven biri neden sülalesiyle yaşamak istesin?

Neden kavga edince sizi tehdit etsin?

Babanız 3 gün konuşur 4. gün susar.

Yalnız nişan atan kızını istemeyen baba boşanmaya kalkan kızına ne yapar siz düşünün.

Saçmalamayın. Ayrılın.

Bilmiyorum hevesim kursağımda kaldı.Daha önce uzun süreli ilişkimi bitirdim aynı acıyı bir daha yaşamak istemiyorum.
herkes bitiriyo uzn süreli ilişki, sonra bi süre acıdan geberip yeniden devam ediyo hayata, kimi de yok ben kısa dönemde acı çekmiyim ama sonrasında hayatım türk filminden hallice geçsin önemli değil diyo, bu ikinci evliliğim benim, inan kocalara o ilk günkü aşklar bi kaç yıla pek kamıyo, kalan da biçim değiştiriyo, koloni hayatı içinde bünyen bunları ne kadar kaldırır bilemem, ama diyosan ki çok sabırlıyım, taş çatlar ben çatlamam,bi dene bakalım

Millet esinin ailesi gelip 1 hafta kalinca cinnet geciriyor (bunlardan biri de benim) siz ayni evde yasamayi kabul mu edeceksiniz?
Her seyi gectim yan odada kayinpederiniz varken nasil seviseceksiniz? Ben erkekleri anlamiyorum insan sevdigi kadinla basbasa yasamak, istedigi gibi sarilmak opusmek basbasa vakit gecirmek varken neden koloni halinde yasamak ister ki :KK14:

Aslında anlayabilirsiniz şöyle; zaten seven erkek de kadın da böyle bir şey istemiyor. Hastalık dışında.

Yani olay değer vermeye bakıyor. Köle isteyen elbette ailesiyle oturtmak ister.

X