• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenince ailelerden başka bir şehirde mi yaşamalı?

Eşimin iş yerinin bizi başka bir yere görevlendirmesi için her gece dua ediyorum.

Özel sektör ama Tayin gibi bişey yani...

Sadece ve sadece kayınvalidemden kaynımdan eltimden kurtulmak için

Ben ailemden uzakta yasamak istemem her konuda destekler kayinvaildemlede yarim saat var aramizda ondan da memnunum yakin yerde de yasarim arada saygi oldugu surece ikiside ailem.

uzak olmak sanıldığı kadar az gördüğünüz anlamına gelmiyor. aksine kısa zamanda bunalıcak kadar görmek hatta birlikte yaşamak zorunda oluyorsunuz. ben hem benim hem eşimin ailesi ile aynı şehirdeyim. gayette memnunum bu durumdan. hem yaşlanıyor onlarda hastalık var, ölüm var, kalım var.... ihtiyaç olduğunda ulaşabiliceğim yerde olmalılar.

Ben B diyorum. Cok içiçe olmak iyi olmadığı gibi cokta uzak olmak istemezdim. Ayrıca karakterinde arabozuculuk olan insan cehennemin dibinde de olsa bir şekilde huzurunuzu kaçırır. Önemli olan burada eşlerin evlendikten sonra yeni bir yuva kurdukların bilincinde olması ona göre diğer aile bireylerine hayatlarına müdahale etmeye calıstıklarında DURUN!! diyebilmesi

Birde cok uzak olunca yatıya misafir gelme olasılıkları dahada artıyor. Kimisi bunu tadında bırakmayıp haftalarca kalıyor mesela

Tecrübeli ,evli hanımlara sormak istiyorum. Hangisinde huzuru yakaladiniz? Not : diyelim ki kız ve erkek ailesi birbirine yakın ama farklı şehirlerde yaşıyor. Kız da erkek de evlenmeden önce kendi memleketinde ailesinin yaninda yaşıyor.

A. Kız ve erkek ailelerinin yaşadığı şehre uzak başka bir şehirde yaşamak
B. Kız ve erkek ailenin yaşadığı şehirlere yakın bir şehirde yaşamak ( örneğin iki şehre de 1-2 saat uzaklıkta bir başka şehir )
C . Kız tarafının sehrinde yaşamak
D. Erkek tarafının şehrinde yaşamak

Hangi şikki sectiginizi ve nedenini yazarsanız çok sevinirim . Sadece evli yada boşanmış arkadaslara soruyorum sorumu. Yani tecrübe etmiş arkadaslara
Keşke bir seçenek daha olsaydı kızın ailesinin yaşadığı şehirde yaşayıp erkek ailesinin hiç olmama seçeneği...

çalışma şartlarına bağlı. hem de iki kişinin mesleği açısından bakarsak a b c d şehirlerinde iş imkanı bir olmaz...
ya da sırf ailelerden uzak olmak için 3.şehire sebepsiz taşınmak da bence saçma.

Keşke bir seçenek daha olsaydı kızın ailesinin yaşadığı şehirde yaşayıp erkek ailesinin hiç olmama seçeneği...

Senin her konuda böyle sacma sapan yorumlarini görünce zipliyorum yerimden.
Ne kadar bencilsin sen ya ?
Erkek ailesinin hic olmama secenegiymis.
Esin burda yazdiklarini bir okusa seni kapi disari edicek haberin olsun.

Keşke uzak olsak, burnumun dibinde görümce kaynana. Annemler uzakta. Bazen aaaaaaaa diye bağırıp arkama bakmadan kacasim geliyoo

2015 in konusu nerden buldunuz:confused:
Kadın güncel sıkıntılarını anlatan bir konu açtı. Dünden bu yana da insanlar sırasıyla eski konularını itinayla hortlatıp bak biz dediydik zaten yazıyor.
Evet bile bile lades demiş orası aşikar da eski konuları dolaşıp yazmak ne mana anlamadım.

Senin her konuda böyle sacma sapan yorumlarini görünce zipliyorum yerimden.
Ne kadar bencilsin sen ya ?
Erkek ailesinin hic olmama secenegiymis.
Esin burda yazdiklarini bir okusa seni kapi disari edicek haberin olsun.
Aaay çok dert olurdu bu bana eşim her düşüncemi açıkça bilir sen rahat ol.Teşekkürler kendini belli ettiğin için gözardı edildin :)) güle güle.

Aaay çok dert olurdu bu bana eşim her düşüncemi açıkça bilir sen rahat ol.Teşekkürler kendini belli ettiğin için gözardı edildin :)) güle güle.

Kesin öyledir kesin :)
Bencil ve küstah oldugunu biliyorsun. Kinin seni birgün yiyip bitirecek burda bir sürü kadin sana akil verdi ama burnunun dikine gitmeye devam et.
Göz ardi etmende benim yararima :)

Kesin öyledir kesin :)
Bencil ve küstah oldugunu biliyorsun. Kinin seni birgün yiyip bitirecek burda bir sürü kadin sana akil verdi ama burnunun dikine gitmeye devam et.
Göz ardi etmende benim yararima :)
Neden söyleyemeyeyim kaybedecek neyim var?Eşim her düşüncemi bildiği halde hala benimleyse bunun sebebi acaba ailesinin benim hakkımda çok daha kötü konuşuyor olması olabilir mi?Aylardır görüşmüyorum onlarla aramıyorum konuşmuyorum kaynanamı gördüm geçende yüzüne bakmadım görmezden geldim bir korkum olsa heralde mum olur ağzına bakardım annecim annecim der etrafında pervane olurdum şükür hiç öyle olmadım ikiyüzlü davranmadım sizin gibilerin zoruna gidende bu zaten ödünüz kopuyor kocişiniz sizi kapıya koyar diye kıyamam:))...Herneyse o güzel kalbinizi,moralinizi benim için bozmayın daha fazla kapı orada hoşçakalın :)

Neden söyleyemeyeyim kaybedecek neyim var?Eşim her düşüncemi bildiği halde hala benimleyse bunun sebebi acaba ailesinin benim hakkımda çok daha kötü konuşuyor olması olabilir mi?Aylardır görüşmüyorum onlarla aramıyorum konuşmuyorum kaynanamı gördüm geçende yüzüne bakmadım görmezden geldim bir korkum olsa heralde mum olur ağzına bakardım annecim annecim der etrafında pervane olurdum şükür hiç öyle olmadım ikiyüzlü davranmadım sizin gibilerin zoruna gidende bu zaten ödünüz kopuyor kocişiniz sizi kapıya koyar diye kıyamam:))...Herneyse o güzel kalbinizi,moralinizi benim için bozmayın daha fazla kapı orada hoşçakalın :)

1. ben evli degilim :)

2. bosuna kin tutuyorsun o kadin yolda seni gorup yanina geldi de yuzune bile bakmadim diyorsun bununla da ovunuyorsun

3. esinle kv nle ne yasadiysan yasadin umrumda bile degil ne halin varsa gör ama sorun her konuda sacma sapan yorum yapman

Erkek ailesi diye bir secenek hic olmasaydi ne demek?

Milletin aklini bulandiriyorsun nefret söylemi iceriyorsun surekli. Kendin ne yasadiysan yasadin her konunun altina bik bik bik yazmana gerek yok

Burda senin bu soylediklerinden sıkılan bir dünya üye var.

Sen kendin kin ve nefret dolusun onlari affetmiyorsun diye herkes öyle olmak zorunda degil resmen nefret asiliyorsun insanlara kendini dizginlemen gerek rahatsizligim bu !

1. ben evli degilim :)

2. bosuna kin tutuyorsun o kadin yolda seni gorup yanina geldi de yuzune bile bakmadim diyorsun bununla da ovunuyorsun

3. esinle kv nle ne yasadiysan yasadin umrumda bile degil ne halin varsa gör ama sorun her konuda sacma sapan yorum yapman

Erkek ailesi diye bir secenek hic olmasaydi ne demek?

Milletin aklini bulandiriyorsun nefret söylemi iceriyorsun surekli. Kendin ne yasadiysan yasadin her konunun altina bik bik bik yazmana gerek yok

Burda senin bu soylediklerinden sıkılan bir dünya üye var.

Sen kendin kin ve nefret dolusun onlari affetmiyorsun diye herkes öyle olmak zorunda degil resmen nefret asiliyorsun insanlara kendini dizginlemen gerek rahatsizligim bu !
Yorumum birtakım üyelerin hoşuna gitmiyor olabilir benimde yorumu hoşuma gitmeyen üyeler var ve gözardı edince gerçekten onlardan kurtuldum.
Ben her düşüncesi açık ve net bir insanım bu herkese karşı böyle bana defalarca hatalarda bulunmuş insanları alıp baştacı etmem etseydim de bunu anlayacak kapasiteye sahip değiller.
Eski konunu okudum sonuç ne bilmiyorum ama devam ediyorsa sana bol sabır diliyorum yani ne desem bilemedim Allah kurtarsın en uygun söz sanırım.Ben eski konulara bakıp "sen önce kendine bak"çılardan olmadım çok şükür hiçbir zaman kimsenin böyle şeyler yaşamayıp güzel günlerinin mahvolmaması için dua ederim hep...
Lütfen beni gözardı et ve yorumlarıma maruz kalma benim yorumlarım senin veya senin gibi düşünenlerin nasıl canını sıkıyorsa aynı şekilde benimde canımı sıkıyor güzel bir seçenek sunulmuş lütfen bunu kullan en azından benim için ben nette tanımadığın etmediğin değeri olmayan biriyim senin için ne kendi canını sık ne benim hayırlı sabahlar.

Yorumum birtakım üyelerin hoşuna gitmiyor olabilir benimde yorumu hoşuma gitmeyen üyeler var ve gözardı edince gerçekten onlardan kurtuldum.
Ben her düşüncesi açık ve net bir insanım bu herkese karşı böyle bana defalarca hatalarda bulunmuş insanları alıp baştacı etmem etseydim de bunu anlayacak kapasiteye sahip değiller.
Eski konunu okudum sonuç ne bilmiyorum ama devam ediyorsa sana bol sabır diliyorum yani ne desem bilemedim Allah kurtarsın en uygun söz sanırım.Ben eski konulara bakıp "sen önce kendine bak"çılardan olmadım çok şükür hiçbir zaman kimsenin böyle şeyler yaşamayıp güzel günlerinin mahvolmaması için dua ederim hep...
Lütfen beni gözardı et ve yorumlarıma maruz kalma benim yorumlarım senin veya senin gibi düşünenlerin nasıl canını sıkıyorsa aynı şekilde benimde canımı sıkıyor güzel bir seçenek sunulmuş lütfen bunu kullan en azından benim için ben nette tanımadığın etmediğin değeri olmayan biriyim senin için ne kendi canını sık ne benim hayırlı sabahlar.

Bak ister inan ister inanma ben kvmi affettim kin tutmadim ve gidip konustum.

Tabiki burda ayni durumu yasayan bir üyeyle özelden konustum tavsiyeleriyle hareket ettim ve baristik. (Allah razi olsun)

Suan o benim hatalarimi soyledi ben söyledim rahatladim. Kaymak ile bal degiliz elbet ama eskisi gibi düsman da degiliz.

Barisinca ve affedince hafifledim cok rahatladim huzura kavustum..

Ve senin o konularinda sana cok yazdim kinci olma diye kadin ayagina gelmis dedim.. Affetmek zor degil inan ki bir cuma mesajiyla kadina yazsan belki kötu biri olmadigini ve yapilanlar yüzunden pisman olan ozür dileyen birini gorebilirsin karsinda. Amacim seninde rahatlamandi cunku ruhsal acidan pek iyi degilsin.

Ama niyet olarak kötü biri olmadigini eski konularimi hatirlatmamandan anladim.( önume isitip koysaydin ne oldugun belli olacakti.)

Dualarin icin sagol bende küslügün iyi birsey olmadigini evliligin cocuk olunca cok zor doneme girecegini bildigimden bu inadinin kirilmasi icin yani en azindan senin icin dua edecegim. Karar senindir.

Sana da hayirli sabahlar.

Valla Ben esimi İngiltere'den buraya getirtim. Kaynanama yakın yaşayamazdım, çünkü bir birimizden haz etmiyoruz pek . Benim ailemle aramızda 3 dakika mesafe var ve çok güzel :)

Tecrübeli ,evli hanımlara sormak istiyorum. Hangisinde huzuru yakaladiniz? Not : diyelim ki kız ve erkek ailesi birbirine yakın ama farklı şehirlerde yaşıyor. Kız da erkek de evlenmeden önce kendi memleketinde ailesinin yaninda yaşıyor.

A. Kız ve erkek ailelerinin yaşadığı şehre uzak başka bir şehirde yaşamak
B. Kız ve erkek ailenin yaşadığı şehirlere yakın bir şehirde yaşamak ( örneğin iki şehre de 1-2 saat uzaklıkta bir başka şehir )
C . Kız tarafının sehrinde yaşamak
D. Erkek tarafının şehrinde yaşamak

Hangi şikki sectiginizi ve nedenini yazarsanız çok sevinirim . Sadece evli yada boşanmış arkadaslara soruyorum sorumu. Yani tecrübe etmiş arkadaslara

Biz 8 saat uzaktayız ailelere. Bence uzakta olunmalı çünkü eşim de bende ailelere bi şey sormadığımız halde her şeye karışmaya ( gideceğiniz tatil alacağımız araba vs ) çalışıyorlar. Biz çözümü bi şey yapıp Sonra onlara söylemekte bulduk ama yakın olsak bunu yapamazdık sanıyorum. Bir de sürekli bize gelin muhabbeti olurdu herhalde, şuan yazları 1 ay kalıp gidiyoruz. Baharda bi hafta gelip bizde kalıyorlar. Zaten iş güç derken zaman geçiyor. Uzakta olunca insan birbirine daha çok bağlanıyor çünkü ikimizden başka kimse yok.

Back