- 28 Ocak 2009
- 7.804
- 88
- Konu Sahibi ceylin2011
- #1.841
akşam olsunda çıksam artık yaaa
Hadi bitti geçmiş olsunnn :)) yane benim bitti iyi akşamlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
akşam olsunda çıksam artık yaaa
günaydın arkadaşlar dün akşam yemeğinin üstesinden iyi geldim çok şükür sonra gittik tophaneye nargile içmeye ohhh mis gibi... saat 2 de kalktık.
Ve yine bize sahur yapmaya yattığımızda saat 04:30'du. şuanda gözlerim tamamen kapalı :78::78::78:
oyyyy sipaydicim naptın canım yaaaa hasta edicen kendini bu gidişle dinlen biraz ama
bizde dün yarımda yattık sabah zorla kalktım yolda gözlerimle savaştım kapanmasın die birde ben bu aralar çok kansız kaldım sanırım
o kadar çok yorgunumki hiçbirşey yapasım yok
günaydın arkadaşlar dün akşam yemeğinin üstesinden iyi geldim çok şükür sonra gittik tophaneye nargile içmeye ohhh mis gibi... saat 2 de kalktık.
Ve yine bize sahur yapmaya yattığımızda saat 04:30'du. şuanda gözlerim tamamen kapalı :78::78::78:
günaydın canım .. oh vallaa iyi yapmışında canım bünyen bir süre sonra yavaşlamaya direncini kaybetmeye başlar ve vucüdün mikroplara kaşı direnemeyip çok kolay hasta olmana neden olurr bugün gitde erken yat olurmu
inşallah akşam usta gelecek eve gidip iftara kadar 1 saat uyusam yeter
yok artık 1 saat yetmez canım yaa. ben akşam 11 oldumu gözlerim kapanıyor 12 gibi en geç yatıyorum ve hala uykusuzm yaaaa senin gibi yapsam valla iştern atarlar beniii sabah gelemediğim için işe
yok canım benim mümkün değil 11 hatta 12 bile mümkün değil yatsamda zor uyumam
maşşallahh ozaman yaa ben dün 12yi geçiyordu yattım gözlerimden uyku akıyor yaaa bide şu anda bile akşama ne yapsam diyoum bir yandanda senin gönderdiğin yemek tariflerine bakıyorum canım muhalebili kadayıf istedi
benimde oraya bakınca hep canım bişeyler istiyor.. ben napıcam bilmiyorum bi tek pilav var dünkü tavuğa da herkes bayıldı benimde çok hoşma gitti
ellerine sağlık canım eminim güzelde yemek yapıyorsundur bende güzel yemek yaparım eşimde öle bugün diyim sen yemek yap bakalım ne dicek
benim koçiş benden önce giriyor 6da çıkıyor işten oda ben gibi ama onun işyerine ev 10 dkka yürüme mesafesinde benimkine ise yarım saat otobüsle geçen teklif etmişti ama ben şimdi ilk günler diye yapmasın dedim ama bugün benimd içimden yemek yapmak gelmiyor yaaaavallahi kendime şaşırıyorum bi şekilde bişeyler yapıyorum seviyorum değişik şeyler sunmayı ama akşama hiç bişey istemiyorum.
benim eşime hafta içi yap deme şansım yok benden sonra geliyor çünkü bide iftar olunca olmuyor. ancak haftasonu yapıyor
benim koçiş benden önce giriyor 6da çıkıyor işten oda ben gibi ama onun işyerine ev 10 dkka yürüme mesafesinde benimkine ise yarım saat otobüsle geçen teklif etmişti ama ben şimdi ilk günler diye yapmasın dedim ama bugün benimd içimden yemek yapmak gelmiyor yaaaa
günaydınn arkadaşlarr
günaydın kızlarrrrr
speedy sen iyice yarasa oldun bacım. kızların dediği gibi dikkat et kendine.
ya evlendikten sonra benimde tüm uyku düzenim bozuldu. gece sahura kadar oturduk yine ve sabah çok zor uyandım.
bir de üstüne ufak çaplı temizlik yaptım akşam misafir gelme ihtimali çok yüksek.
evlenmeden önce 11-12dedimi benim uyku saatim geldi der sabah 7,30a kadar deliksiz uyurdum şimdi 11 olunca hiç uykum olmuyor oturuyorum. ramazan geçsin belki düzene girer diye bekliyorum
evreka muhallebili kadayıfı ben bayramda yapmayı düşünüyorum. şimdi yapsam 2 kişiyiz eziyetine değmez. ama gerçekten çok güzel görünüyordu
benim eşimde harika yemek yapar.
genelde o yemeği hazırlardı ama 3 gündür eli kesik olduğu için mutfağa dahi girmiyor.
yemek yaptığı zamanlarda çok kızardım her yeri batırıyorsun diye ama en azından hazır yemek oluyordu.
kıymetini bilememişim
dün kalan yemeklerimiz vardı onları yedik. sadece çorba ve salata yaptım.
artık dolabımız yemek açısından tamamen boş.
bugün ne yemek yapacağım konusunda ise hiçbir fikrim yok:84: