Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

bizde o gün bazı sebeplerden dolayı stüdyoda çektrimek zorunda kaldık ve eşim resimleri pek beğenmedi onun için seçmeye pek yanaşmıyor. nişan fotolarında da aynı şeyi yaptı 3-4ay sonra albüm geldi.
şimdi fotocu diyorki hemen seçinki ramazanda boium yapiyim yoksa uzun sürer teslim etmem ama anlayan kim. sabah çıkarken dedim zaten akşa mseçelim yoksa ben kendi beğendiklerimi seçeceğim.
aaa şirketin cebinden çıkan birşey olmayacak ki işsizlik maaşını devlet verecek zaten. kaç yıllık elemanlarısın o kadar faydaları dokunsun ne olacak ki. bak ço kuyuz oldum şimdi onlara:KK47:
Aman canım olanla idare artık napıcaksın olduğu kadar biz her yıl o gün fotoğraf çektirmeye karar verdik bakalım sizde öyle yapın içindeki heves gider en azından :) bir kaç güzel yeter gelinlik için büyütüyosun işte o önemli :) moda çekimi yapmıyoz sonuçta :p

işyerine gelinec öyledir onlar kesin yapmazlar :KK43: ben de uyuz oluom sabır biraz daha :)
siz büyük şehirdesiniz diye alamıyosunuz sanırım resimleri.. yoksa bize hemen verdiler.. 2 hafta sürdü sürmedi.. zaten çokta uğraşmamışlardı fotoları güzelleştirmeye.. hemen verdiler.. gıcıklar.. bisürü para aldılar.. ben resimlerimi sevmiyorum..:KK43:
ayrıca seçmek de çok zor olmadı çünki 2000 resim yoktu.. 100 belki 120 foto içinden seçim yaptık..
ya ramazan öncesi çok yoğundu söyledi zaten işten unutuyorlar birde o yüzden beklioz ee bizde resimleri anca seçtik o yüzden uzadı böyle :KK43:
aman zaten fotolara ellemesinler daha iğrenç oluyor ben doğal fotodan yanayım şahsen resimdeki bana benzemio montajlayınca :p
evlendikten sonra yine gelirim bu topiğe
beklerizzzz :)
500 cokmus canım yaaa iç mekan çekim için :KK20:

canım zaten albüm 300-400 diye biliyorum ben sen kaça anlaştın ki?

Aman canım olanla idare artık napıcaksın olduğu kadar biz her yıl o gün fotoğraf çektirmeye karar verdik bakalım sizde öyle yapın içindeki heves gider en azından :) bir kaç güzel yeter gelinlik için büyütüyosun işte o önemli :) moda çekimi yapmıyoz sonuçta :p

işyerine gelinec öyledir onlar kesin yapmazlar :KK43: ben de uyuz oluom sabır biraz daha :)

ya ramazan öncesi çok yoğundu söyledi zaten işten unutuyorlar birde o yüzden beklioz ee bizde resimleri anca seçtik o yüzden uzadı böyle :KK43:
aman zaten fotolara ellemesinler daha iğrenç oluyor ben doğal fotodan yanayım şahsen resimdeki bana benzemio montajlayınca :p

beklerizzzz :)

canım zaten albüm 300-400 diye biliyorum ben sen kaça anlaştın ki?

ben 800 tlye anlaştım canım sen kaca anlastın

Bine anlaştım canım ama benim nikah resimleri ve video var birde 3 ayrı mekan diye anlaştık gerçi huysuz kocam ve sıcakalr yüzünden 2-3 saat içinde bitti çekimler

bende 3 ayrı mekan diye anlaştım sonra urlaya gittik ordan sahile gittik farklı bir yer benim video olmıcak canım nikah düğünde kıyıldı düğün yerininde kendi fotografcıları vardı oyuzden ıstemedık

burda yol sorunu yok zaten her yer en çok 15 dakka mesafede.. ama yer problemi var.. güzel mekan yok burda.. bir iki otelin arka bahçeleri güzelmiş yeşil alan olarak..birde bir konuk evi.. otantik istersen.. o kadar.. yinede 1200 den başlıyo ve sadece dış mekan çekim.. kamera falan dahil değil..

ohoo ben resim işinde pek bi kardaym :) kayınbiraderim fotoğrafçılıkla uğraşıo o yüzden o çekti..sadece çekim yaptığımızı müzeye 150 lira verdik o kadar :) 10 numara da fotolarımız oldu bence..zaten ben profesyonel bişi istememiştim gerek yok bence..şu an zırzop fotolarımız bana yeter de artar :) sadece bi ara nikah dairesinden gidip fotoları seçmem lazım.....

burda yol sorunu yok zaten her yer en çok 15 dakka mesafede.. ama yer problemi var.. güzel mekan yok burda.. bir iki otelin arka bahçeleri güzelmiş yeşil alan olarak..birde bir konuk evi.. otantik istersen.. o kadar.. yinede 1200 den başlıyo ve sadece dış mekan çekim.. kamera falan dahil değil..

yapan kişi sayısımı az canım ondanda olabilir ne bileyim 1200sde başlaması çok geldi bana

bende 3 ayrı mekan diye anlaştım sonra urlaya gittik ordan sahile gittik farklı bir yer benim video olmıcak canım nikah düğünde kıyıldı düğün yerininde kendi fotografcıları vardı oyuzden ıstemedık
Benim nikah sonrada aile arası yemekli düğün oldu canım o yüzden + video çekimi var dairede yokmuş çünkü video çekimi uyardı bizi onuda ayarladık aradan çıktı :)
pahalıymış yahuuuu ben binden fazla vermicem diodum öle oldu da sizin ora nere nie bbu kaaa pahalıı bende bu işe başlıcam bu gidşile foto çekmeyi seviyorum daha iyi iş çıkarırım hatta ayrıntılarda iyiyim :p
ohoo ben resim işinde pek bi kardaym :) kayınbiraderim fotoğrafçılıkla uğraşıo o yüzden o çekti..sadece çekim yaptığımızı müzeye 150 lira verdik o kadar :) 10 numara da fotolarımız oldu bence..zaten ben profesyonel bişi istememiştim gerek yok bence..şu an zırzop fotolarımız bana yeter de artar :) sadece bi ara nikah dairesinden gidip fotoları seçmem lazım.....

seni gidi seni en iyisini sen yapmışın cnaım düzgün 3-5 foto olsun yeterde artar bile

bende albüm yapılcak resimleri attım albümüme bakım bakem güzel olmuşmu eşimle bana o kadar gına geldi ki foto muhabbetinden yeter deidk tamam olsun böle değştirmicez bişi hehehe

valla canım keşke benim kayınbiraderimde yapsaymış bırak yapmayı bizimki ne bir yardım ne birşey sinir oluyorumm oyüzden

aaaa ikimizin de kardeşine laf söyletmem süperlerdir :)

ya ne bilim ben fotoya hiç önem vermedim..nişanda da gitmemiştik çekime fln hatta onları da geçen gün bastırdık evde olmuştu nişanımız üç-beş güzel foto var işte.. :)

aslında şaka bi yana inanılmaz riskti fotoları profesyonel birine çektirmememk sonra pişman olmak da vardı ama ben sonuçtan memnunum :) herkes de çok beğenio :)

bu arada kızlar dün akşam misafirim vardı bu akşam da annemler ve dayımlar iftara gelio ve ben daha elimi yemeğe sürmedim.......

anam dış mekan diye götürüyorlar parayı
boşverelim mantıyı dükkanı kız gel bir foto stüdyo açalım paraya para demeyelim :)

ya ne bilim ben fotoya hiç önem vermedim..nişanda da gitmemiştik çekime fln hatta onları da geçen gün bastırdık evde olmuştu nişanımız üç-beş güzel foto var işte.. :)

aslında şaka bi yana inanılmaz riskti fotoları profesyonel birine çektirmememk sonra pişman olmak da vardı ama ben sonuçtan memnunum :) herkes de çok beğenio :)

bu arada kızlar dün akşam misafirim vardı bu akşam da annemler ve dayımlar iftara gelio ve ben daha elimi yemeğe sürmedim.......

ben fotoya çok önem verirdim eskiden halada veriyorum ama eskisi gibi değil :KK43:
bende nişan için çekim istemedim aileler ister diye 3 poz çekildik 3üde birbirinden beter ondan sonra stüdyo çekimi hayatta çektirmem dedim :))) iyikide çektirmemişim :)

walllaaa ben abimee laf söylettirmemmm her konudaaa ama eşi,minkinler biraz bize göre tuaflarr :KK52: kalk kalk anca yetiştirirsin yemekleri ne yapcan bakayım

walllaaa ben abimee laf söylettirmemmm her konudaaa ama eşi,minkinler biraz bize göre tuaflarr :KK52: kalk kalk anca yetiştirirsin yemekleri ne yapcan bakayım

tamam magrenta hemen açıyoruz stüdyoyu.
fırsat sitelerinde de fotoğraf eğitimi falan oluyor o kurslara da gittik mi tamam.
akarı kokarı yok gibi görünüyor.
ama kışın yine mantıcı olsun, foto mevsimlik olur.

pelinns evlendin ama şu rahatlığından birşey kaybetmedin arkadaşım. hadi başla anca yetiştirirsin.ne yapacağın belli mi peki.

tamam magrenta hemen açıyoruz stüdyoyu.
fırsat sitelerinde de fotoğraf eğitimi falan oluyor o kurslara da gittik mi tamam.
akarı kokarı yok gibi görünüyor.
ama kışın yine mantıcı olsun, foto mevsimlik olur.

pelinns evlendin ama şu rahatlığından birşey kaybetmedin arkadaşım. hadi başla anca yetiştirirsin.ne yapacağın belli mi peki.

hehe ben işi bırakınca zaten kursa gitmeyi düşünüyorum tazminatın bir kısmı fotoğraf makinasına gidecek hep hayalimdi prof.makina almak eşim geçen yıl sağolsun almış ama yeterli diil böle daha kallafi bişi alıcam uğraş lazım :)))))

X