- 28 Ocak 2009
- 7.804
- 88
- Konu Sahibi ceylin2011
- #1.821
Aman canım olanla idare artık napıcaksın olduğu kadar biz her yıl o gün fotoğraf çektirmeye karar verdik bakalım sizde öyle yapın içindeki heves gider en azından :) bir kaç güzel yeter gelinlik için büyütüyosun işte o önemli :) moda çekimi yapmıyoz sonuçtabizde o gün bazı sebeplerden dolayı stüdyoda çektrimek zorunda kaldık ve eşim resimleri pek beğenmedi onun için seçmeye pek yanaşmıyor. nişan fotolarında da aynı şeyi yaptı 3-4ay sonra albüm geldi.
şimdi fotocu diyorki hemen seçinki ramazanda boium yapiyim yoksa uzun sürer teslim etmem ama anlayan kim. sabah çıkarken dedim zaten akşa mseçelim yoksa ben kendi beğendiklerimi seçeceğim.
aaa şirketin cebinden çıkan birşey olmayacak ki işsizlik maaşını devlet verecek zaten. kaç yıllık elemanlarısın o kadar faydaları dokunsun ne olacak ki. bak ço kuyuz oldum şimdi onlara
işyerine gelinec öyledir onlar kesin yapmazlar ben de uyuz oluom sabır biraz daha :)
ya ramazan öncesi çok yoğundu söyledi zaten işten unutuyorlar birde o yüzden beklioz ee bizde resimleri anca seçtik o yüzden uzadı böylesiz büyük şehirdesiniz diye alamıyosunuz sanırım resimleri.. yoksa bize hemen verdiler.. 2 hafta sürdü sürmedi.. zaten çokta uğraşmamışlardı fotoları güzelleştirmeye.. hemen verdiler.. gıcıklar.. bisürü para aldılar.. ben resimlerimi sevmiyorum..
ayrıca seçmek de çok zor olmadı çünki 2000 resim yoktu.. 100 belki 120 foto içinden seçim yaptık..
aman zaten fotolara ellemesinler daha iğrenç oluyor ben doğal fotodan yanayım şahsen resimdeki bana benzemio montajlayınca
beklerizzzz :)evlendikten sonra yine gelirim bu topiğe
500 cokmus canım yaaa iç mekan çekim için
canım zaten albüm 300-400 diye biliyorum ben sen kaça anlaştın ki?