- 3 Eylül 2009
- 4.497
- 8
- Konu Sahibi ceylin2011
- #1.721
günaydıınn günaydıınn kızlar
hafta sonu hiç gelemedim gezdik hep marmariseteydik
napıyosunuz bakalımmm
napıyosunuz bakalımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydıınn günaydıınn kızlar
napıyosunuz bakalımmm
günaydın canım albüm basılıcak bu hafta haftaya inşallah sen alabildinmi reismlerini
günaydın canım albüm basılıcak bu hafta haftaya inşallah sen alabildinmi reismlerini
Hoşgeldin canım..
bizde haftasonu pazar yani gezdik. evde yemek yapamıyoruz inşaattan.
1 hafta da böyle kalacak. :96:
1 hafta geçsin hemen canım tadilat zor oluyor
kolay gelsinn
yaa ben bir kac tane aldım resim canım yaa hepsi geldiğinde koyayım diyorum zaten eşimle olan fotolar yok benim arkdaşlarımla olanlar var oyüzden faceye koymadım ayıp olur şimdi koçişe :)
olmazmı ev darma duman yatak odası da salon oturma odası da
herşey her yerde sabah işe gelirken devamlı bişeyler arıyoruz etrafta
Bizimde ilk nikah fotoları vardı onu koydum sonra işte bir kaç tane profosyenel çekim koydum serdarı sıkıştır yoksa çok bekletir sonuçta 2 hafta oldu daha alıcan resimleri seçicen baskı için resim seçcen bizim gibi bekleme 2 ay ara ne zaman resimlerin cdsini alabilirim diye sor bence
olmazmı ev darma duman yatak odası da salon oturma odası da
herşey her yerde sabah işe gelirken devamlı bişeyler arıyoruz etrafta
selam kızlar... ben geldim..napıyosunuz bakalım
off tahmin edebiliyorumm canım evlenmeden önce kendi evimizde tadilat vardıı hiçbişeyimii bulamıyordum sinir bozucu
bide çalışıyorsunuz ikinizde daha zor canım
iş çıkışında yemeğe annenlere falan gidiyorsunuzdur
Sipaydim allah kolaylık versin kullanmadığın odaların kapı altlarını eski bezlerle kapatda toz olabildiğince az girsin (( sana bayram temziliği yapmak düşiücek vallaha a((((
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın naptın kaynananlara nasıl geçti yemek
bende 1 ay sonramı ne izleyebildim canım gayet doğal birşey :))) ara sıkıştır sonuçta fotoğraf makinasındaki resimleri cdye kaydedicek ve hazır dicek 2 hafta uzun bir zaman biz ne zamna aldık bilmiyorum gerçi :)evet 2 hafta canım yaa bugun ararım bakalım ne dıcek ben daha düğün cdmi izleyemedim yaaa
işten çıkmak en güzel düşünce ama para sıkıntısı olacağını düşününce insan vazgeçiyor sabır bakalım nereye kadarEvet zor oluyor çalışmadam ufak ufak yaparım ama çalışınca işte.
bazen işten çıkmak istiyorum ama kredi ödüyoruz çok zor
daha cuma yapıldı ctesi annemde pazar sultanahmetteydik. bugün evdeyiz. bi yere gidince geç dönüyoruz.
Daha kötü oluyoır. buzlukta biber dolması vardı onu çıkartıcam
amin canım tüm kapılar kapalı ama mecbur giriyoruz yine kirleniyor. bide çamaşırlarımız elden geçip yıkanacak ölme eşşeğim ölme yani
bende iyiym tatlım.. walla yemek umduğumdan da beklediğimden de süperdi.. herkeste çok memnun kaldı.. yemekten sonra eşim bana sarılıp 'iyi ki seninle evlenmişim, bugün bikez daha anladım' dedi.. tabi ben de ilk sınavımı vermiş olmanın mutluluğu içindeydim..
işten çıkmak en güzel düşünce ama para sıkıntısı olacağını düşününce insan vazgeçiyor sabır bakalım nereye kadar
offf senin temizlik daha bir detaylı olacak gibi pofffff
ooooo hadi bakalım geçmiş olsunnnn erkepğin kalbine giden yoldan olayı çözmüşün ailede memnun süper olmuş :)
kociş misafir kendi ailesiydi diye gözümün içine bakmış.. surat yapar mıyım, öf pöf eder miyim diye.. bende mutlu mesut servisimi yaptım hizmetimi gördüm.. çoluk çocuk herkese karşı bi iyilik meleği gibiydim.. zaten onları yemeğe de ben davet ettim eşimden habersiz.. neden somurtayım.. ee yemekler şahane ortam güzel sofra harika gelin süper( amma övündüm ben de ya) olunca eşimde mutluluktan uçtu tabi...
speedy benim hep hayalimdir mantı ve çiğ börek salonu açmak. gel işten ayrılalaım alalım tazminatlarımızı kendi işimizin patroniçesi olalım
bende iyiym tatlım.. walla yemek umduğumdan da beklediğimden de süperdi.. herkeste çok memnun kaldı.. yemekten sonra eşim bana sarılıp 'iyi ki seninle evlenmişim, bugün bikez daha anladım' dedi.. tabi ben de ilk sınavımı vermiş olmanın mutluluğu içindeydim..