- 27 Haziran 2011
- 624
- 0
- Konu Sahibi ceylin2011
- #1.121
dondurma degılde cengelkoyden gelen salatalık olsa tuzlayıp yesem ımmmmm
:)kocişine sole hemen alır gelır karısı aşerıyooo:84::84:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dondurma degılde cengelkoyden gelen salatalık olsa tuzlayıp yesem ımmmmm
devletin gözünü seveyim şimdiden bayram ücreti.
güle güle harca canım
cokkkk sevınclıyım mutluluktan havalardayım
maaş+bayram ucretlerımı bugun alcakmışım:):):)
NE GÜZEL YA bizim işyerinde olmuyr böyle şeyler
nadir işte böyle koli falan veriyorlardı bakalım bu sene ne olacak :18:
bızede verıyolar canım Allah razı olsun devletten
cok yardım edıyolar cok
çok güzel Allah daha çok versin
amınn hepımızın parası vergısı madur durumda olan ınsanlar gıdıyo bunu gormek benı mutlu edıyo
cokkkk sevınclıyım mutluluktan havalardayım
maaş+bayram ucretlerımı bugun alcakmışım:):):)
ayyyy ne guzel çok sevındım canımm adına bızım bayram paraları ramazandan sonra gecen sene kolide vermıslerdı bakalım daha onu da vermedıler
hevinnn hoşgeldin canım,gel hemen boş bulduğun yere otur,burda herkese yer var
günaydın arkadaşlar hevin hoşgeldin kınan düğüünün hepsi mükemmel olmuş :78:
artık sende evlilik kervanındasın demek :96: ne güzel yaa evli mutlu hepimiz :82::82:
bizim 2 ay olcak şaka gibii,nice günlere aylara:13:slm kızzlarr bende warımm:)12 gün olmuş ewleneli way be :)
hadi hayırlısı düğün bitince yerleşirsin burayaaa15 ekimde ben de nişanlımla beykoz düğün salonunda evleniyorum.ve nikahımızı da 15 eylülde nişanlımın doğumtarihinde beykoz nikah salonuında yapıyoruz...:))))
kızımmmmm et ye ,b12 biliosun ne kdr önemli ,kıymadan başla yavaş yavaşş...:13:aynen canım. bide ben kırmızı et yemiyorum yani pat diye bebek yaparsam bebek sağlıklı olmayabilir. önce kendimi iyi etmem lazım. maddi açıdan hazır olmamız lazım hazırlıklı olmamız lazım.
ondan sonra Allahın izniyle bebek sahibi olabiliriz tabi bunlar benim düşüncem
canım allah kabul etsin şimdiden,en güzel zeytinyağlı,,sarmadır benceee:82:kızlar malum hafta sonu cumartesı mevludum var ve kayınvalıdem yarın bıze gelıcek ben hemen gondermıycem kalsın bızde sevıyorum ben onu görümcelerde gelıcek ya onlara hazırlıyabılıcegım zeytınyaglı tarıflerı beklıyorum sızden akşam kociş işe gıdınce eve gıdıp yapıcamda daha dogrusu bu bulantılarla yapmaya calıscam desem daha dogru olur
yan etki yaptı herhalde canım,ben hiç kullanmadım kullanmayıda düğşğnmüorumm ,ama sen bi dr na danışşmerhaba kızlar. nasılsınız? ya bi konuda size danışmak istiyorum. ben 2 aydır yasmin doğum kontrol hapını kullanıyorum. kendimi sürekli yorgun ve mutsuz hissediyorum. aşırı iştahsızlık ve eklem ağrılarıda var. kollarım, bacaklarım sürekli ağrıyo. sizce yasmin ile ilgili olabilir mi? bıraksam ne yapcam? ufff çok canım sıkıldı.
iyi akşamlar güzel gelinler
öğlenleri muhabbet çok koyu oluyor, ama ben çalıştığım için giremiyorum,
akşamda kimsecikler olmuyor
magrenta doğumgünün kutlu olsun canım, nice mutlu, huzurlu, sağlıklı senelere inşallah
al bendende okadar ,,çok yoğunum kaçırıyorum bu kızların muhabbetinii,ben gelincede kimse olmuyorrr:78:
ve magrenta DOĞUM GÜNÜN KUTLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU OLSUN,,yarın da giremicem kalıcı föne gidiorum istanbula,,,inşallah hafta sonu buluruz öptüm heğiniziii
hoşbulduk canım kaptım boş bi yer valla
hoşbulduk sipaydi, sağol canım sevindim beğenmene
bide o kına ve düğün 1 haftalık hazırlık sonucu oldu, herkes şaşırdı
gelinliğim 4 günde dikildi
evliler kervanındayım bende de bizim durum farklı be canım, ben yurtdışındayım ya eşim istanbulda hala, pasaportum çıkmadı daha çıksın hemen vize başvurusu yapacağız.
yani şu an ayrıyız biz o kadar özledimki anlatamam
hoşbulduk sipaydi, sağol canım sevindim beğenmene
bide o kına ve düğün 1 haftalık hazırlık sonucu oldu, herkes şaşırdı
gelinliğim 4 günde dikildi
evliler kervanındayım bende de bizim durum farklı be canım, ben yurtdışındayım ya eşim istanbulda hala, pasaportum çıkmadı daha çıksın hemen vize başvurusu yapacağız.
yani şu an ayrıyız biz o kadar özledimki anlatamam