- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #11.281
selam kızlar
selda hayırlı olsun 1 sene ayrılıktan sonra en güzel hediye olmuş.
bende pazar günü işi bıraktım dünde annemlere geldim kuş gibi bakılıyorum çok özlemiştim buraları çok çok iyi oldu bana
ohhh kurtuldun işten şimdi keyif yap braz valla rahatlamışsındır
nasıl gidiyor
valla canım çok güzel evde olmak dinleniyorum nasıl yorulmuşum kaç aydır geceli gündüzlü çalışıyordum
güzel canım bulantılar devam ediyor yine kasık ağrımda var doktor normal dedi takmıyorum o yüzden haftaya pazartesi randevumuz var iple çekiyorum
aynen canım her sabhah bende diyorum keşke evde olsam yine erken kalkarım ama keyifle uyanırım falan diye 40 kere söyleyince olurmuş o misal bakalımbizimki de olur belki.
hadi bakalım pazartesi ne yapacak büyümüş olur gittiğinizde
eşimden ayrıyken evli olup da evden hiç çıkmayanlara şaşardım,meğer normal bir durummuş,hem ev hanımı hem de çalışan bayan olmak zormuş,işler bitmiyor :44:
evin işi hiç bitmiyor,sağolsun eşim de çok yardım ediyor yoksa yanmıştım.
sen de ne güzel hamilesin canım biz de istiyoruz 7-8 aydır ama nasip olmadı henüz
ben ne kadar önemli bişey olduğunu anladım evde olmanın :)
evet 10 haftalık olucak o zaman bende heyecanlıyım
eşimden ayrıyken evli olup da evden hiç çıkmayanlara şaşardım,meğer normal bir durummuş,hem ev hanımı hem de çalışan bayan olmak zormuş,işler bitmiyor :44:
slm kızlar
gizcim senin adına çok sevindim yaabende seneye bu zamanlar düşünüyorum bakalım hayırlıysa allahım bizede nasip eder bu duyguyu
günaydın kızlar uzun zamandır yokum işlerın yogunlugundan nasılsınız?
biz iiyiyiz canım sen nasılsın miraç nasıl
şükürler olsun çok ıyıyız canım
2.bebek yolda gelıyo :)
hadi canım ciddi misin ?
ne çabuk kız öyle senin adına sevindim ama Allah kolaylık versin zor iştir