- 27 Haziran 2011
- 624
- 0
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #1.061
anam bu kız seri üretime geçmiş düşünemiyorum bile canım. 2 çocuğu peşpeşe gerçi ben 1 tanesi bile düüşeniyrm yaaa:78: sanırım biz tembeliz
aynen bende çocuk yapmak ona bakmak ve kendinide ihmal etmemek çok zor bunların hepsini düzgünce yapabileceğimi şu an için düşünmüyorum bu yüzden çocuk füşünmeyi 2-3 yıl erteledim yapmaya karar verme fikrini o zaman düşüncez :)))))
enemmmmm aynı ben bende evde ütü mü var yapılmıomu hergün ou düşünüyorum ütü yapılcak ütü yapılcak ev kirlenio daha ütü var çamaşır birikti daha ütü var temizlik yapılcak ütü yapılcak ıyyyyyyyyyyyy :)))
anammm hatıundaki düşünceye bak yawwwww :))))) maşallah bende 27yi doldurdum bugün geç kaldım sanıyorummm :)))) erkenden anne olmayı çok istemiştim artık anne olmak fikri çok uzak geliyor nedense :) allah yardımcınız olsun merak ettim kaç yaşındasn?
aynen bende çocuk yapmak ona bakmak ve kendinide ihmal etmemek çok zor bunların hepsini düzgünce yapabileceğimi şu an için düşünmüyorum bu yüzden çocuk füşünmeyi 2-3 yıl erteledim yapmaya karar verme fikrini o zaman düşüncez :)))))
enemmmmm aynı ben bende evde ütü mü var yapılmıomu hergün ou düşünüyorum ütü yapılcak ütü yapılcak ev kirlenio daha ütü var çamaşır birikti daha ütü var temizlik yapılcak ütü yapılcak ıyyyyyyyyyyyy :)))
anammm hatıundaki düşünceye bak yawwwww :))))) maşallah bende 27yi doldurdum bugün geç kaldım sanıyorummm :)))) erkenden anne olmayı çok istemiştim artık anne olmak fikri çok uzak geliyor nedense :) allah yardımcınız olsun merak ettim kaç yaşındasn?
selam kızlar nasılsınız ben de hem sevşnçliyim hem hüzünlüyüm biraz.sgk ya kendi memelketime yani erzuruma atamam yapıldı pazartesi erzuruma gitmek zorundayım yani eşimi ankara bırakıp gidicem.o yuzden aşırı derecede üzgünüm ağlamaktan gözlerim şişti sabahtan beri.ama bi yandanda hem çok istediğim işime kavuşacam annelere kavuşacam.ya bu hayat ne kadar zor böyle.bu kadar olay benim bünyeye ağır geliyor ya valla.:84::84::84::84::84::84:
önemli olan senin karar vermen tabiki adama bağlı kalmayacaksın kendine güvenmeden olmaz bu işler :)) çocuk yapılmaya yapılıur ama sonra gerektiği gibi bakılır mı o iş benim için muamma ben eskiden erkenden yapiym isterdim ama ben kendim bakmak her anında yanında olmak ve yaptıklarımdan pişman olmamak istiyorum ben biraz daha anımı yaşamayı düşünüyorum zaten çalıştığımız için zar zor gezip tozuyoruz yeni evlendik borç var hehe ben fazla temkinliyim bence bütün şartlar yerine gelmeden çocuk işi benim için zor o arada zaman geçiyor o ayrı :)))) hakkınızda hayırlısı olsun canım herşey düşündüğün gibi ilerler umarım :) herkesi boşver karar senin sen nasıl istersen öyle olur.24 yasındayım canımmmm aaaa evlı olup anne olmamak olmaz hemen yapıyosun bır tane kızlar bence hayatımızın her anında iş bulabılırız eşimizle yapıcaklarımızı yapabılırız ama çocuk sahıbı olmak oyle hayatın her anında olabılıcek bır seymıs gıbı gelmıyor bana mutlaka bır zamanı var dıye dusunuyorum şimdi bana cevremdekıler şey dıyor mesela erken degıl mı bıraz tanısaydın eşini anlaşabılıcek mısın falan mıllet 40 yıllık kocasını zar zor tanıyor ben 3 yıldır tanıdıgım adamı ne kadar tanıyabılırımkı şimdilik gayet uyumlu ama ılerde ne olur Allah bılır öyle dedıklerı zaman benım verdıgım cevap ben çocuguma maddı manevı yetebılıcegımı dusundugum ıcın yaptım eşime guvenmedım işine gelmıyosa gıdebılır dıye bunu duyanlar bız salakmısıza falan başlıyor bence bu boyle bır sey ya bır seylerı yaparken ınsanın baskasına degıl kendıne guvenmesı lazım ben o guvenı fazlasıyla buldum kendımde
işte değil her an özellikle evde çok fena batıyorlar gözümeAllahım ya işteyken evdekı ütüyümü düşünüyosunuz offffff
ben akşam olsa hangı fılm var kocişle filmi izlerken ne yesem hafta sonu dısardamı yemek yesem eşime bu hafta sonu ayrı vakıt gecırelım arkadaslarımla gorüşiyim desem ne der acaba annem bır yere gıdıcek mı bende gıtsem
aha benım düşüncelerım
selam kızlar nasılsınız ben de hem sevşnçliyim hem hüzünlüyüm biraz.sgk ya kendi memelketime yani erzuruma atamam yapıldı pazartesi erzuruma gitmek zorundayım yani eşimi ankara bırakıp gidicem.o yuzden aşırı derecede üzgünüm ağlamaktan gözlerim şişti sabahtan beri.ama bi yandanda hem çok istediğim işime kavuşacam annelere kavuşacam.ya bu hayat ne kadar zor böyle.bu kadar olay benim bünyeye ağır geliyor ya valla.:84::84::84::84::84::84:
önemli olan senin karar vermen tabiki adama bağlı kalmayacaksın kendine güvenmeden olmaz bu işler :)) çocuk yapılmaya yapılıur ama sonra gerektiği gibi bakılır mı o iş benim için muamma ben eskiden erkenden yapiym isterdim ama ben kendim bakmak her anında yanında olmak ve yaptıklarımdan pişman olmamak istiyorum ben biraz daha anımı yaşamayı düşünüyorum zaten çalıştığımız için zar zor gezip tozuyoruz yeni evlendik borç var hehe ben fazla temkinliyim bence bütün şartlar yerine gelmeden çocuk işi benim için zor o arada zaman geçiyor o ayrı :)))) hakkınızda hayırlısı olsun canım herşey düşündüğün gibi ilerler umarım :) herkesi boşver karar senin sen nasıl istersen öyle olur.
işte değil her an özellikle evde çok fena batıyorlar gözüme((( bişiler yapmak istiyorum ama evde iş varken olmuyo gezmemem lazımmış gibi hisediyorum aynı anneme çekmişim yaaa pimpirikli karının biri oldum bende azıcık rahat olmak lazım
herşeyde bir hayır vardır canım sıkma canını biraz sabrediceksin üzme canını ağlama napıcaksın yapcak birşey yok
bende aynı şekilde düşünüyorum önce bir bakıma girip kontroller yapılmalı :))biz sağlıklı olmazsak bebekte olmaz bence :))))annelik için idel yaş en az 22*24 müş
bide ben hep planlı bebek istedim yani pat diye gelsişn istemiyorum. hamilelik öncesi bi çok kontrole girmek istiyorum. çünkü bi kadının başına gelebilecek en kötü şey aslında.
tüm vucud düzeni bozuluyor ilk başta dişler, sonra vücud, saçlar falan filan işte. tabi sonuç muhteşem o ayrı
evde gözüme temızlıkle ilgili bır sey takılırsa atıyorum kendımı sokaga valla dırek gezmeye ugrasamam
anı yaşamak konusundada haklısın ama ben yaşıycagım her seyı yasadımkı bır yurt dısı roma tatılım kaldı onada gıdersem annem bakar bebişe
bende aynı şekilde düşünüyorum önce bir bakıma girip kontroller yapılmalı :))biz sağlıklı olmazsak bebekte olmaz bence :))))
bende aynı şekilde düşünüyorum önce bir bakıma girip kontroller yapılmalı :))biz sağlıklı olmazsak bebekte olmaz bence :))))
heheeh seni kolaycı seniii valla bende yolunu buluıyorum yavaş yavaş işim olmamalı ama sıkılıyorum birikmnesin
walla ben de çok gezdim yurtiçinde istedğim bir kaç gezi var karadeniz,peri bacaları ve güneydoğu gezisi onun harici yazlık yerlerin hepsini gezdim bunlarıda izinlerde bayramalrda halledicem eşim otelde dinlenmeyi sevdiğinden turlara ikna edemiyordum bizde sahil kenarı gezdik hepartık bunlar ve yurt dışı turları var sonrasında bir bebek yaparmıyız bilemiyrum :)
kızlar malum hafta sonu cumartesı mevludum var ve kayınvalıdem yarın bıze gelıcek ben hemen gondermıycem kalsın bızde sevıyorum ben onu görümcelerde gelıcek ya onlara hazırlıyabılıcegım zeytınyaglı tarıflerı beklıyorum sızden akşam kociş işe gıdınce eve gıdıp yapıcamda daha dogrusu bu bulantılarla yapmaya calıscam desem daha dogru olur
bende de kansızlık hat safhada kan hapı kullanıyorum düzeltmeye çalışıyorumaynen canım. bide ben kırmızı et yemiyorum yani pat diye bebek yaparsam bebek sağlıklı olmayabilir. önce kendimi iyi etmem lazım. maddi açıdan hazır olmamız lazım hazırlıklı olmamız lazım.
ondan sonra Allahın izniyle bebek sahibi olabiliriztabi bunlar benim düşüncem
ben istesem bu yoğunluğun içine bir de bebek koyarım ama ben bebeğim olunca çalışmamayı düşünüyorumhiç bir anınını kaçırmak istemiyorum çünkü sana başarılar dilerizzzz burda suç ortağın bir kaç yıl çıkmıcak heheheAYYYY bılemıyorum yaparsın gıbıme geldı bırdenheeee kız bana ne oluyorsa heeeee kendi suçlarıma ortak arıyorummmm
kızlar malum hafta sonu cumartesı mevludum var ve kayınvalıdem yarın bıze gelıcek ben hemen gondermıycem kalsın bızde sevıyorum ben onu görümcelerde gelıcek ya onlara hazırlıyabılıcegım zeytınyaglı tarıflerı beklıyorum sızden akşam kociş işe gıdınce eve gıdıp yapıcamda daha dogrusu bu bulantılarla yapmaya calıscam desem daha dogru olur
bende de kansızlık hat safhada kan hapı kullanıyorum düzeltmeye çalışıyorumbu durumda hamile kalmak benim için çok tehlikeli bebekde zaten olmaz yaşayamaz
öncelik sağlığımız sonra evet hazırım diyebilmemiz sonra da maddi açıdan hazır olabilmemiz lazım bence de sonra bebek yapmak çok kolaybu arada yaş 40 olmazsa tabe hehhee
önemli olan senin karar vermen tabiki adama bağlı kalmayacaksın kendine güvenmeden olmaz bu işler :)) çocuk yapılmaya yapılıur ama sonra gerektiği gibi bakılır mı o iş benim için muamma ben eskiden erkenden yapiym isterdim ama ben kendim bakmak her anında yanında olmak ve yaptıklarımdan pişman olmamak istiyorum ben biraz daha anımı yaşamayı düşünüyorum zaten çalıştığımız için zar zor gezip tozuyoruz yeni evlendik borç var hehe ben fazla temkinliyim bence bütün şartlar yerine gelmeden çocuk işi benim için zor o arada zaman geçiyor o ayrı :)))) hakkınızda hayırlısı olsun canım herşey düşündüğün gibi ilerler umarım :) herkesi boşver karar senin sen nasıl istersen öyle olur.
yok be olmaz herhalde yaparız 3*4 yıla kadar
düşünüyorum da şaka bi yana bazen hemen istesem de zor geliyor rahata alışmışım
aynen bazen bok mu var evlenmişim diye düşünüyoruz ya evde rahatmışız şimdi yemek ütü bulaşık temizlik bir de adam üzerine çocuğu ekle gerisini sen düşün valla çok zor şimdiki çocuklarda yaramaz 5 yılda 10 yaş birden yaşlanırım ben vallaaaa