Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

zeytinyağlı fasülye
barbunya
bezelye
biber dolması
patlıcan yemeği
karışık kızartma
közlenmiş kırmızı biber/patlıcan salatası
yoğurtlu havuç/kabak salatası

merhaba kızlar. nasılsınız? ya bi konuda size danışmak istiyorum. ben 2 aydır yasmin doğum kontrol hapını kullanıyorum. kendimi sürekli yorgun ve mutsuz hissediyorum. aşırı iştahsızlık ve eklem ağrılarıda var. kollarım, bacaklarım sürekli ağrıyo. sizce yasmin ile ilgili olabilir mi? bıraksam ne yapcam? ufff çok canım sıkıldı.

bende 2011de evlenmöek ıstıyorum daha eylulde nısanım olucak ama aralıkta da dugun çok soğuk olur siz ne dersiniz bırde yetısme problemı var daha hiç hazırlıgımız yok

biz kocacığımla keşke daha erken evlenmiş olsaydık diyoruz ama şu da bir gerçek evliliğin de bekarlığında farklı farklı güzellikleri var ve kimse inkar etmesin bekarken hepimiz daha rahattık.

BENİMDE 3 ay falan oldu canım kullandım ama bu aydan itibaren kullanmıycam. unutuyorum devamlı içmeyi buda işime gelmiyor.
bide ne kadar dr bişey olmasa bile korkuyorum yaaa yan etki falan yapar mı diye. sende oku yan etkilerini canım.. içerikte öyle bişey görmedim tam tersi genelde iştah falan yapar

poffff sende de durum ciddi desenehamile kalınca kan hapları hatta şurupları veriyorlar o yüzden kansızlık gider canım yoksa hamileliğin artısı yok
Kız ben hıc oyle b.... Varmıs evlenmısım demedım erken baslamıssın sen sankı bıraz :)
yok canım bazen böle daral gelir iş güç hepsi bastırır falan etrafımdan duyuyorum ama sen daral geldimi atıon kendini dışarı yaa o yüzden söylememiş olman doğal :))))
pofff olabilir heralde onu içtiğinden beri oluyorsa bırak dicem ama nasıl koruncaksın? hapı değiştir ben ce
bende 2011de evlenmöek ıstıyorum daha eylulde nısanım olucak ama aralıkta da dugun çok soğuk olur siz ne dersiniz bırde yetısme problemı var daha hiç hazırlıgımız yok
hiç kendini zorlama ya yetiştiği kadarına evlenicen yada kasmıcan nisan mayıs gibi rahat rahat evlenicen
biz kocacığımla keşke daha erken evlenmiş olsaydık diyoruz ama şu da bir gerçek evliliğin de bekarlığında farklı farklı güzellikleri var ve kimse inkar etmesin bekarken hepimiz daha rahattık.

onu bende diyorum lakin bazen daral geliyor bütün işler üzerime yığılıyor o yüzden arada diyorum:))) yoksa evlilikten bıkmadım :) ama bekarken daha çok zaman geçiriyorduk :))) şimdi işten güçten zaman geçiremioz yaa

İYİKİ EVLENMISIM VALLA aynen dedıgın gıbı bekar olmak rahatlık yonunden bıraz daha ıyı ama ınsanın gece yanında sıcaklıgını hıssettıgı bırının olmasıda güzel bır sey yaaaaaa her seye ragmen

ben evlendıkten sonra daha rahatım valla
annem her dk arayıp nerdesın demıyo
eve gel temızlık yapılcak demıyo
uyanmak ıcın bırısı kafama su dökmuyo:)

vallahi ben de şaşırdım canım.. özellikle eklem ağrılarım çok rahatsız ediyo beni.. bırakmayada cesaret edemiyom. hiç olmazsa brkaç ay daha kullanmak istiyom. diğer yöntemlerin hiçbirine güvenemiyom. çocuk için hiç hazır değilim (

gercekten he sokakta gezmemın faydasını ınkar edemem ama kocamı ıkı gunde bır gordugumu dusunursek bu daha etkılı olsa gerek

hapta öyle sandığın kadar düzenli değil canım.
yan etki yapıyor diyorsar dr ile görüş yeni bi yönteme başlayın

hıc kullanmadım canım o yuzden ne desem yalan olur netten arastır bence yan etkılerını falan oku olmadı doktoruna basvur bence

ben başladım başlamayıda düşünmüyorum ama korkuom bişi olur mu die yan etkisiz yöntem olsa
ben evlendıkten sonra daha rahatım valla
annem her dk arayıp nerdesın demıyo
eve gel temızlık yapılcak demıyo
uyanmak ıcın bırısı kafama su dökmuyo:)

enemmmmm senin işin zormuş evlenmen hakkında en hayırlısı olmuş vallaha

yazz 7X24 kullanıyorum hiç bir yan etki görmedim doktoruna danışmanı öneririm

aralıkta düğün istiyorsan şimdiden başla sen hazırlıklarına anca yetişir. hiçbir hazırlığınız yoksa seneye mayıs haziran gibi yapsan düğünü senin için daha rahar olur. dışarıdan bakınca herşey yapılır gibi geliyor ama çok fazla detay ile ilgilenmek gerekiyor.

bende 3 aydır yasmin kullanıyorum aşırı iştah dışında bir yan etki görmedim:)
sonuçta kimyasal birşey kullanıyoruz ve direk hormonlarımıza etki ediyor mutlaka yan etkisi vardır. doktor piyasadakiler içinde yan etkisi en az olan bu dedi ama ne kadar güvenilir tartışılır tabiki. ben de birkaç ay daha kullandıktan sonra korunma görevini eşime devretmeyi düşünüyorum.
bir de saatini unutuyordum ilk başlarda hep, bir gün arkadaşım fal baktı beklenmeyen bir hamile var dedi o günden berdir kurulu saat gibi her gün sektrimeden içiyorum.
hatta paket dün bitti bugün yemekten geldik çantama bakıyorum nerede benim hap diye:)

dediğiniz gibi en mantıklısı doktor ile görüşmek ama bu şehirde yeniyim doktorum başka şehirde kaldı ( şimdi yeni birine gitmek zorunda kalcam.. can sıkıcı.. hem tedirgin oluyom hem üşeniyom... daha önceden sorduğum iki doktor ve iki eczacıda en az yan etkil olanın yasmin olduğunu söylemişti.. ufff evliliğin bi sıkıntılı yönü daha işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…