- 9 Şubat 2011
- 1.786
- 43
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #1.021
çok uykum var. akşam annemin doğumgünü kutlaması için ailecek yemeğe gittik. eğlence kutlama derken geç saatte kalktık. doğum günü pastasız olmaz diye eve dönerken de pasta aldık. kendi evimize geldiğimizde saat 1di.
yattık ama uyuyamadık sinir oldum ben de kalktım.
dolapt fasulye vardı. onu pişirdim.
biraz tv seyrettim. sabaha karşı uyudum ama şimdi de gözlerim açılmıyorrrrr
ooo kondu doğumgünü süperrr benim doğumgünüm de yarın :))))) eşim ne hediye alayım die sorup duruyor ben kullanılmayan hediyelere ve çiçeğe karşıyımdaaa çok nadir süpriz hediye alır aldıklaırnı genelde kullanamıyorum çünkü bende ona doğuymgününde genelde neye ihtiyacı varsa onu alıyorum :)
çok uykum var. akşam annemin doğumgünü kutlaması için ailecek yemeğe gittik. eğlence kutlama derken geç saatte kalktık. doğum günü pastasız olmaz diye eve dönerken de pasta aldık. kendi evimize geldiğimizde saat 1di.
yattık ama uyuyamadık sinir oldum ben de kalktım.
dolapt fasulye vardı. onu pişirdim.
biraz tv seyrettim. sabaha karşı uyudum ama şimdi de gözlerim açılmıyorrrrr
gece gece azme bak ALLAHIMMMMMMMMM inanamiyimmmm
hay maşallah ya sızdekı bu hamaratlıgın bırazınıda Allah bana versın kızlar ya
speedy biz de genelde 1 civarı yatıp 7gibi kalkıyoruz. ama evimiz gece inanılmaz sıcak oluyor doğru dürüst uyuyamıyorum hiç
dün de evin içi o kadar sıcaktı ki resmen kavrulduk. dün apartman temizliği var diye camları kapatmıştım evden çıkarken onun da etkisi oldu galiba. 1 de geldik duş falan yaptık ama uyumak ne mümkün bir de annemde pastayla bir demlik çayı içince bendeki tüm uyku gitti
gece kocişimden önce yatıyorum ama sabah kalkamıyorum
cok zorlanıyorum o hangı arada kalkar kahvaltı hazırlar ruhum duymaz benı uyandırır
ben hala 5 dk daha :):)
hosgeldın yasemın merak ettık senı ama ıyısın dımı kendını cok yorma dıkkat et
şekerım senın eşinın içtiği sudan benım eşimede içirsem ya huyundan ya suyundan gecermısya yok anacım benımkınde kahvaltı hazırlamak falan maşallah senın eşine
benım aşkım cok düşünüyo kız benı kıyammıyo ama ben her ıstedıgını yaparım dıyorum sadece
sabah kalkmıyım hıc üşenmıyo masallah valla
bana yalvarıyo bebek olsun senı yerınden kaldırmam ama daha erken dıyorum bakalım
ne olcak bole:):)
MAGRENTAAAAAAAAAAAAAAAA doğum günün kutlu olsun. ömür boyu hep mutlu, huzurlu, sağlıklı günlerin olsun. sevdiklerin yanında, dileklerin gerçek olsun.
canım tum sevdıklerınle mutlu huzurlu ve saglıklı bır yaş gecırırsın inşallah
teşekkür ederim kızlarrrr eşlerimizde birlikte nice senelere inşallah :)))))mutlu yıllar magrentee
offf benimde uykum kaçınca diyorum ütü yapayım ya da toz alayım lavaboyu yıkayımhamaratlık değil ya uykum kaçtı
benim uykum kaçınca kolay kolay uyuyamam bir daha ben de kendimi oyaladım:)
ama canım kocam mutfaktan ses duyup yatakta beni bulamayınca bir panikle geldi görülmeye değerdi:)
gecenin bu saatinde yemek yapan senden başka deli yoktu diyip yattı:)
birinin yapması gereken şeyler var siz rolleri değişmişiniz süper yaaaa dün eşim benden önce kalktı gitti duş aldı hazırlandı kalk tost yap be adam deme nerdeeeee o kadarını yapamıo sonra üzerine kalır diegece kocişimden önce yatıyorum ama sabah kalkamıyorum
cok zorlanıyorum o hangı arada kalkar kahvaltı hazırlar ruhum duymaz benı uyandırır
ben hala 5 dk daha :):)
QUOTE=sssccc;20260238]hamaratlık değil ya uykum kaçtı
benim uykum kaçınca kolay kolay uyuyamam bir daha ben de kendimi oyaladım:)
ama canım kocam mutfaktan ses duyup yatakta beni bulamayınca bir panikle geldi görülmeye değerdi:)
gecenin bu saatinde yemek yapan senden başka deli yoktu diyip yattı:)
AMAN doğuruver bıtane enınde sonunda olmıycak mı zaten