- 16 Ocak 2010
- 190
- 0
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #10.761
isimlerini bile koydu adam ya ortada fol yok yumurta yok hem kıza hem erkege
İyiyim, iş güç misafirler falan filan... Sen nasılsın?
İsimleri merak ettim
Bizde de ara ara konu açılıyor hala, seneye diyip kapatıyoruz. Seneye de bakarız artık..
valla canım erkek kesinlikle kaan ğ yok yani sadece kaan(öyle diyip duruyor)
kız olursada azra ama opsiyonlu(eşim öyle diyor :)
tabi dogyran kişinin fikrini zaten sorma sen
bende toprak ve doğa koyardım ama kaanıda sevmedm dedgıl yanı sence nasıl allahım cocuk coluk yok ben ısım dusunuyorum
KAAN değiilde bana kağan daha güzel geliyor. duyulmamış bilinmemiş bi isim sanırım ondan dolayı kaan çok duydum
toprak ve doğa ismine bayılıyorum.
benimde oğlum olursa % 90 Yağız olacak. belki 10 senedir hep böyle diyorum.
evet kağan daha iyi kaanda anlam karmaşası oluyor kaan okuyamıyorum bıle her defasında arada ğ yok diyecez
toprak cok cok guzel bir isim uzun zamandır düşünüyorum ama bakalım
aynen canım belki de biz yapana kadar başka isimler gelecek.
yok ya sanmam bi sitede denk geldım unisex isimler dıye özdilek ,akfırat gibi tuhaf isimler var düşün bunlar aklımda kalanlar ama tabı isim bulurken anlamınada dıkkat edecem tabıkı
yok ya oda ne öyle. en iyisi bildiklerimiz o zamanhaziranda planlıyorsan. ocak gibi dr git canım gebelik öncesi 6 ay önce kontroller aşılar falan oluyormuş. kızamık çıkarmadıysan mesela çok tehlikeliymiş aşısını olmak falan lazım dedi dr. ben gittiğimde.
benim demir seviyem çok düşükmüş mesela sakın kontrol olmadan gebelik planlama ddi.
tabi canım onları yaptırcam zaten kızamık falan gecırdım de genel bir saglık kontrolunden gecmem lazım özellıkle dişimden
ee evet oda çok önemli. dün gece benim yine dişim ağrısı ama kısa sürdü.
mutlaka git ocak şubat gibi folik asit falan veriyor başlarsın..
kız hemşireyım ya zaten ben
hangi bölümde.. kadın doğumcular ayrı olmuor mu ?
yok kadın dogumda degılımde yanı bılıyorum yapılması gereken şeylerı o sebeple yazdım
o zaman şanlısın.
o zaman şanlısın.
slm kızlar :) ohh isimler bile koyulmuş doğmamış çocuğa don biçmek bu olsa gerek
bzmde oğlumz olursa ezel olcak ismi kesinlikle 3-4 sene önceden karar vermiştik ama su ezel dizisnden sonra korktum patlama olur isimde die olmadı allahtan:)
kız olursa ben Nefes istiorum ismini ama kocam aslaaaa dio
şimdi bi arkadasım hamile oğlu olursa yağız koycak bnde beğendim yani güncel bi isim değil ama eskimeyen bi isim gbi...
aslında şanslı degılm cok seyı bilince evhamlı oluyorsun o nedenle
slm kızlar :) ohh isimler bile koyulmuş doğmamış çocuğa don biçmek bu olsa gerek
bzmde oğlumz olursa ezel olcak ismi kesinlikle 3-4 sene önceden karar vermiştik ama su ezel dizisnden sonra korktum patlama olur isimde die olmadı allahtan:)
kız olursa ben Nefes istiorum ismini ama kocam aslaaaa dio
şimdi bi arkadasım hamile oğlu olursa yağız koycak bnde beğendim yani güncel bi isim değil ama eskimeyen bi isim gbi...
ya isim koyarken dıkkatlı olmak gerek dalga konusu olmaması acısından nefes sanki müsait gibi bu duruma
aman dalga konusu o kadar çok buluolarki şimdiki çocuklar mesela bi yeğenmn adı ilker çocuğa ülker çikolatalı gofret diolarmış :) ablamın oğlu var kuzey onada saçma sapan espriler yapıolar yok pusula yok batımıydı doğumuydu :) yeğenmin okulunda esin die tatlı bi kız var bigün okula gttim tenefste arkasndan bağrıolar esin esin güzelmi sesin diye
ablamın arkadası var oya die hala kıza yağlı boya diolar yaa düşün 28 yaşındaben nefes ismini çok seviyorum bana artık naz,derin,ela,ecrin,duru vs isimler ölee sıradan gelioki ... nefes ismini eşim hiiç istemio muhtemelen olmicak ama kesinlikle sıradanlaşan isimlerden koymam yaa ben yani öle düşünüyorum ne bilim bakalım ilerde hamile kalınca fikrim değişirmi bilmiorum hoş eşim nefes ismini beğenmio oda karaca istiyo bnm aklıma drek mutfaktaki tabaklarım gelio