- 13 Ocak 2011
- 1.894
- 11
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #10.721
ya rabbim sabır versin çok zor bi durum allah bizi böyle sınamasın..allah yardımcısı olsun
anladım canım . bizde bu ay başladık tedaviye bende yumurtlama bozukluğu var.ama kullandığım ilaç sayesinde yumurtladım bakalım çatladımı bebek oldumu merakla bekliyorum acaba günüm geçecek mi
evet o dönemler sudan cıkmıs balık gıbı ne yapcaz ne edecez eksık kaldı vs vs sımdı 1.5 yıla gırıyoruz ama bence asıl heyecan hamıle kaldıktan sonrakı dönemler olacak sonucta evlılıkte ılktı bebekte ılkler hep böyle olur ya
vallahi canım istiyorum fakat ümitlenip olumsuz olursa üzülmek te istemiyorum.ama bakalım rabbim neler gösterecek reglime daha çok çok var 10u flan..bugün 19.günüm 33günde bi regl oluyorum yani tahminimce 10unda adet olucam..inş.olmam inş..amin cnm .... ee reglin ne zaman bu ay varmı ümidin inş. bekletmeden olur allahın izniyle.... belkide suan hamilesn bilmıosun olamazmı:)
anladım canım o zama 6 aydır olmaması normal genelde dr lar basbas söylüyor gebelik düşünmeden 6 ay önce dr kontrolüne gelin diye
canım ben evliliğimin 3 ayı korunmadım sonra 6 ay hap kullandım. eylül11de de 1.senemiz doldu3 aydır dr kontrolu altındaym 2 ay tahlillerle geçti bu ay başlayabildik tedaviye
inşallah kısa sürede çözüm olur o zaman. sen çalışıyor musun ?
evet canım çalısıyorum eşimin sekreteriym
ama bu sene ünv.düşünüyorum bakalım kısmet
vallahi canım istiyorum fakat ümitlenip olumsuz olursa üzülmek te istemiyorum.ama bakalım rabbim neler gösterecek reglime daha çok çok var 10u flan..bugün 19.günüm 33günde bi regl oluyorum yani tahminimce 10unda adet olucam..inş.olmam inş..
inş. cnm :) yumurtlama dönemini falan hesaplayıp iyi değerlendrsydin ... bakarsın olur allah istedikten sonra... kaç yaşındasın çalışıomusn
ne güzel bir iş bu böyle
şükür anlaşabiliyoruz tüm gün birlikteyiz çok güzel yani
şükür anlaşabiliyoruz tüm gün birlikteyiz çok güzel yani
senın oğlun olur :d
hadi banada tahmnde bulun sence oğlum mu olur kızım mı :):)
ovülasyon takibi yapıyorsan senınde oğlun olur
[SUB][/SUB]
oğlum mu bu nerden çıktı yaa
ovulasyon testi yapanlarda erkek oluyomus galiba yani yumurtlama döneminde hamile kalınınca amaann öle bişi heralde bnde bilmiomkiama ilerde kızım olsun istiorum :)