Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

anladım canım . bizde bu ay başladık tedaviye bende yumurtlama bozukluğu var.ama kullandığım ilaç sayesinde yumurtladım bakalım çatladımı bebek oldumu merakla bekliyorum acaba günüm geçecek mi

anladım canım o zama 6 aydır olmaması normal genelde dr lar basbas söylüyor gebelik düşünmeden 6 ay önce dr kontrolüne gelin diye

doğru söylüyorsun. fakat ben bu heyecan hakkımı saklayıp biraz daha sabırsızlanmak istiyorum:) maddi manevi hazır olduğumuz zaman işallah eksikliğini göstermez Allahım.

amin cnm .... ee reglin ne zaman bu ay varmı ümidin inş. bekletmeden olur allahın izniyle.... belkide suan hamilesn bilmıosun olamazmı:)
vallahi canım istiyorum fakat ümitlenip olumsuz olursa üzülmek te istemiyorum.ama bakalım rabbim neler gösterecek reglime daha çok çok var 10u flan..bugün 19.günüm 33günde bi regl oluyorum yani tahminimce 10unda adet olucam..inş.olmam inş..

anladım canım o zama 6 aydır olmaması normal genelde dr lar basbas söylüyor gebelik düşünmeden 6 ay önce dr kontrolüne gelin diye

canım ben evliliğimin 3 ayı korunmadım sonra 6 ay hap kullandım. eylül11de de 1.senemiz doldu3 aydır dr kontrolu altındaym 2 ay tahlillerle geçti bu ay başlayabildik tedaviye

inş. cnm :) yumurtlama dönemini falan hesaplayıp iyi değerlendrsydin ... bakarsın olur allah istedikten sonra... kaç yaşındasın çalışıomusn

inş. cnm :) yumurtlama dönemini falan hesaplayıp iyi değerlendrsydin ... bakarsın olur allah istedikten sonra... kaç yaşındasın çalışıomusn

değerlendirdik bakalım snuç ne olacak allah ol derse olur ancak
23 yasındayım eşimin yanında çalışıyorum canım

ovulasyon testi yapanlarda erkek oluyomus galiba yani yumurtlama döneminde hamile kalınınca amaann öle bişi heralde bnde bilmiomki ama ilerde kızım olsun istiorum :)

kızlar daha tatlı oluyor süsle süsle uğraş dur ne güzel..bende çok isterim yaa kız olmasını... ama önce bi hamile kalayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…