- 28 Ocak 2009
- 7.804
- 88
-
- Konu Sahibi ceylin2011
oyyyy askeremi gidecekkk allah şimdiden sabır versin ne cesaret evlendin kızzzz zor olur beklemek zaman su gibi akar geçer inşallah :))ayyy en güzel hayırlı olsunnnnn ilk anncik yasemin,bakalım ikinci kim olacak,benim olmayacağım kesinde,kociişim aralıkta askere gidecek kısa dönem,dönüşünde bakarız
speedy valla gelemiorumm,,,ya gündüz iş yeri çok yoğun akşam eve gidiorum,iş güç yaparken koltukta uyuyakalıorum,bi dün akşam girebildim işte,ondada kimse yoktu,,bu topic hepimizin zaten
hoşbuldummmm,,,öyle dmeeyin küscem şimdiiiiievlenmeden önce ben burda sabahlardımm.pehhhhhh
üyütü kocişim yapıyor çok şükürki,allah razı olsun bana çok yardımcı,,,ben yıkıyorum o ütülüyor..işin ilginç tarafı seviyorrrr
hem sahura bişeyler hazırla hemde iftara yakın arada hiç uyku uyumak olmayacak
Allah yardım eder gerçi dediğin gibi ama bakalım bi başlayalım neler olacak görücez
oyyyy askeremi gidecekkk allah şimdiden sabır versin ne cesaret evlendin kızzzz zor olur beklemek zaman su gibi akar geçer inşallah :))
aminnn canım amin...evlenmeseydik hep ertlerdi,şimdi gündemde kısalma durumu var ya haberler söleyip duuro,gitmesemmiki dio,,dedim aralıkta gideceksinnn hiç şansın yok bu sefer,,5,5 ay çabuk geçer..sonrada bebiş yaparızzz
küsme küsme tamma demiozzzzenteresan bizimkine bende yavaş yavaş gösteriom bare çarşafları falan ütülsin
evet başlayalım,acıkmaktan değilde,susuzluktan çok korkuyorummmmm
amin canım inşallah demek eşin askere gidiyor annem nasıl dayanacaksın yaaa
bende ne güzel destek oluyorum heee neyseki üzülme canım kısa dönem biter gelir hemensonra da bebek yaparsınız
kısmetse aralıkta gidecek...sizinle beraber aşarız inşallah 5,5 ayı..birde yakın yere çıksa ne güzel olurrrr
amin canım inşallahhhhhtabiki canım
yakın uzak üzülme iyi güzel yerde olsun yeter Allah yanında burnu bile kanamadan kazasız belasız gider inşallah..
ceylın sımdıden hayırlı gıdıp gelmek nasıl olsun dıyelım
speedy benim kayınvalidem bu haftasonu tokat yaprağı gönderecek gel beraber saralım. yarısı sana yarısı bana.
akşam ailecek yemeğe gitmeye karar verdik.
bir de hediye aldım mı tamamdır:)
peki ne alacaksınız
benim annemle babamın doğum günü aynı gün :78:
kızlae bugun yasemın yok haberınız varmı?merak ettım
eşim çiçek yaptıracak.bir de iş çıkışı bakacağım hiç aklımda birşey yok. kıyafet tarzı birşey alırım muhtemelen.
benim ve eşimin doğum günü de peşepe günler ve eşimle babamın doğum günü aynı gün:))))