Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

oyyyy askeremi gidecekkk allah şimdiden sabır versin ne cesaret evlendin kızzzz zor olur beklemek zaman su gibi akar geçer inşallah :))

küsme küsme tamma demiozzzz enteresan bizimkine bende yavaş yavaş gösteriom bare çarşafları falan ütülsin

göster göster...valla onu iş yaparken bana yardım ederken gördüğümde daha çok seviyorum...

amin canım inşallah demek eşin askere gidiyor annem nasıl dayanacaksın yaaa
bende ne güzel destek oluyorum heee neyseki üzülme canım kısa dönem biter gelir hemen sonra da bebek yaparsınız

kısmetse aralıkta gidecek...sizinle beraber aşarız inşallah 5,5 ayı..birde yakın yere çıksa ne güzel olurrrr

Kızlar ben bi çarşıya çıkıyorum ,işim varda biraz,inşallah öğleden sonra burda olurum,öptüm hepinizi

yaw bir sürü işim var ama sıcaktan hiç çalışasım yok ki

ceylinn eski günlerdeki performansını özlüyoruz haberin olsun:)
eşin inşallah rahat olacağı bir yere gider zaman da hemen geçer. hayırlısıyla kavuşursunuz.

speedy benim kayınvalidem bu haftasonu tokat yaprağı gönderecek gel beraber saralım. yarısı sana yarısı bana.

peki ne alacaksınız
benim annemle babamın doğum günü aynı gün :78:

eşim çiçek yaptıracak.bir de iş çıkışı bakacağım hiç aklımda birşey yok. kıyafet tarzı birşey alırım muhtemelen.
benim ve eşimin doğum günü de peşepe günler ve eşimle babamın doğum günü aynı gün:))))

bizimde şimdi eylül ve ekim resmen fulll
aynen öyle günlük giyecek bişey alabilirsin

ooo kondu doğumgünü süperrr benim doğumgünüm de yarın :))))) eşim ne hediye alayım die sorup duruyor ben kullanılmayan hediyelere ve çiçeğe karşıyımdaaa çok nadir süpriz hediye alır aldıklaırnı genelde kullanamıyorum çünkü bende ona doğuymgününde genelde neye ihtiyacı varsa onu alıyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…