- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #10.541
sende tatile doyamadın bu sene valla bde kafa izni yapcam diodun
bsver ii yapıyosun kurban bayramnda yaparsnz kafa iznini zaten hava soğuk olr vakit ve imkan varken değerlendrmek lazım didimde nerde kalcaksnz otelemi gdıyosun tanıdığa falanmı??? bzde eylülde bi bodrum kaçamağı yapmak istıoruz kurban bayramndada rizeye gdcez bi ablam orda yaşıyo (eniştemn tayini nedeniyle) bde karadenzi grelim dedik
selam kızlar bizde bu cuma akşamı kemere gidiyoruz.. ya son anda karar verdik oteli falan dün ayarladık. bilmiyorum bu fikre alışmadığım için heralde tatile çok hazır değilim gibi..
selam kızlar
günaydın hepinize
koşuşturmayla geçiyor günler
dünn bi işe baktım sabah 8 de başlıyor , gece 11 e kadar çok değil mi sizce
ücret asgeri bide
1 gün izni var bu tempoyla çalışma nasıl olur bilemedim :18:
**
spedy tatili ayarlamışsınız git eğlen kafanı dağıt en güzeli
ben büyük ihtimal aydında olmam canım muğlaya da gidicez bi ara bi kaç eşya getiricez
günaydn arkadaslar:)
nasılsınız bakalımmmmm
iyidir sen nasılsın ?
iyiyim kuzum çalışıorum işte ugrasıorum kızlarla :) ya bişi borcam 30 ağustos çalışıyomusunz??? ben yrım gnmü yapsam tam gnmü bilemedim yaa tatil yapamam yoğun dönem ama yrm gnmü çalışıyo diğer özel frmalar acaba???
çok tabiki de canım hiç girme bile öyle bir işe
sonuçta evlisin o işten sonra birde ev işlerini halledeceksin
tamam canım olurda geçersen falan ararsın uydurabilirsek görüşürüz.
ev buldunuz mu bodrumda
evet o yüzden istemedim aslında
eşimlede kavgalıyız biraz canımı sıkıyor o da
hiç keyfim yok
acayip derecede midem ağrıyor stresten artık((
bi yerden bugün haber gelicek eğer orası olursa çok süper olur
tamam canım eğer gecicek olursam haber veririm sana:))
aynen canım o kadar kendini yıpratmana gerek yok canım çok şükür maddi sıkıntınız yok
2 kişi çalışınca elbette daha rahat oluyor o ayrı tabi inşallah diğer taraf olur senin içinde
hayırdır neden tartıştınız ikinizde şimdi taşınma zamanı sıkılırsınız
çok şükür canım ama bi anda oldu herşey işte
eşime göre ben daha planlı bi insanım o bazen çok rahat davranınca sinir oluyorun bende
bide normal bi iş bulabilsem kendime çok mutlu olucam
700den aşağı ev yok bide
sinirliyim bugünlerde ben tartışıyoruz hemen bi hallolsa herşey içim rahat edicek evimide özledim bide
haklısın canım kadınlar daha programlı iş yapmak istiyor ama orada bi anda gitmek eşininde suçu değil canım..
sende işe girersen aslında kredi ile ev almayı düşünsenizenerede olursa olsun en kötü kiraya verirsiniz.
700 TL az bir rakam değil canım ya.200 daha fazla verip kredi ödeyebilirsiniz failzerde düşmüş bu aralar.
boşver sinir stres yapma evlenirken hiç bir şeyimiz belli değildi şimdi mobilyan herşeyin belli ona göre ev beğeirsin.
evet canım bana şöyle iyi düzenli bi iş bulduk mu tamamdır zaten
dediğin doğru ev almayı düşünebiliriz aslında
o kadar parayı verdikten sonra biraz daha verip ev almak daha mantıklı en azından kendi evimiz olur
evet canım kira ödeyip günlerinizi geçirmektense kendi evinize ödersiniz en azından evi istediğiniz gibi yaparsınız.
eylülde eşimin doğum günü ne yapsam hiç bilmiyorum hediye beğenemedim daharomantik güzel bir plan yapmak istiyorum
bnce bebek yap spedy doğum gnü hediyesi
şaka bi yana hediye işinimi düşünüyosun yoksa organizsayonumu ?? dsarda mı olmak istiyosun evde mi bzde fkr verelim dedim o bakımdan
dimi yapıp geliyim hamileyim derim şok şok şokbenim eşim çocuk mocuk istemiyor bende inat olsun diye yapmıycam
adam bunalım geçiriyor ya bazen oturup ince ince ayrıntı yapıyor bazende hiç istemiyor benden beter.
24 ü ptesi oluyor biz büyük ihtimalle pazar aileler ile bizde kutlarız o kesin yani ertesi günde ikimiz öylesine kutlarız
hediye ne alıcam onu düşünüyorum. herkes bize geleceği için pek süpriz olamayacak
çok şekersiniz çocuk mocuk istemiyo he:)))
adama hamileyim desen kalpten gder o zaman :)) demekki bilinçli baba olmak istıo bzmkine kalsa şimdi de olsa olur hiç olmasada olur dio rahatlığa bak:) ee diorum çocuk olunca bnm iş nolcak sen doğurup işe gdersn gerekrse ben bakarım ama sen kesnlikle çalış diyo
aileler olcak madem çok ekstra bişi yapmana gerek yok dediğin gbi çok süprz olmicak ama değişik gzel bi hediye alman lazım daha önce almağın bişi olmalı .... futbol fanatiğiyse kombine bilet alablirsn bütün maçlara gderben öyle bi hediye alsam havalara uçar bnmki fanatikk bjklı
aynen öyle bazen deli gibi çocuk aşkı geliyor
bende şimdi istemiyorum diyorum gıcık oluyor önceden olabilir bakarız diyordum şimdi gerek yook diyorum
hamileyim desem havalara uçar istemem yan cebime koy misali hastalanmayım hevesleniyor ama zekayi kendince çaktırmamaya çalışıyor birisi sorsun seneye inşallah diyor dedim tek yapcen herhalde.
ya benikmki de öyle ama kombine alsam kimle gidecek yoksa alırım tek gitmek istemez bende gelemem öyle devamlı maça gitmeyealdığım , gömlek,parfüm,traş makinesi , ayakkabı, forma , pantolon , gurme çiçek falan filan işte onun için aklıma extra bişeyde gelmiyor
ahahahaaa seneye ikna eder o seni bnce
evlenmeden önce ne kadarlık birlikteliğnz vardı bz 5 sene snra evlendik yani 6 yıl bitti toplamda ... o yzden doya doya gezdik tozduk üniversitede tanıştğımz için öğrenclik işte bilirsin hep laylaylom doyduk herseye ... bnmki belkide o yzden olmasını istiyo daha dorusu zaman önmli değil smdide olsa olur diyo
parfüm,gömlek falan doğum günü hediyesi olarak dogru terch gelmiyo bana hani sanki normalde baskasınında alacağı bişi:26:
azcııık özel bişi olmalı ama ne :18::44: