- 13 Ocak 2011
- 1.894
- 11
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #10.561
bilmiyorum artık seneye neler olur onun isteyeceğini de sanmıyorum bide annem bakacak emekli olması lazım falan filan
bizimde 2007 den bu yana ama köpeklerden dolayı çok daha eskiden beri arkadaştık.
gezmeye eğlenmeye ikimizde doyamadık kihaftanı en az 3 günü sokaklardayız yine yetmiyor misafir gelmediği sürece haftasonu da geziyoruz yine yetmiyor.
gömlek parfümü 5 duyu organı içinde almıştık yoksa ayrı hediye olarak gelmiyor bana dakombineye de baktım 600 tL
ama tek gitmek istemeyeceği için kararsız kaldım
gezmeye doyulurmu hiç yaaaa
bzde deli gbi gezioruz bde bzm haftanın 1 günü ayrı takılma günümz oluyo o arkadaslarıyla ben arkadaslarımla çıkyorum kafa dağıtıyorz mesela bu c.tesi o erkek arkladslaryla içmeye gdcek bnde kız arkadaslarımla çıkıcamgecede kız arkadasm bnde kalcak oda arkadasında kalcak pazar gnü buluşup hep birlikte kahvaltı yapıcaz
arada böle çok gzel oluyo yaa kızkıza takılmak :)))
dediğin gbi maça da tek gidilmez yaaa dogru sylüyosun.... 600 liramıymış bütçen ne kadar bnce çok abartma yaa sonuçta ailesinz artık ev geçindiriyosunz bde kredi ödüyosunz hiç açılmaya gerek yok mutlu olabliceği değişik çokta pahalı olmayan bişi al
bugun ailelerle konustuk biz de onumuzdeki temmuz sonu gibi dugun yapmaya karar verdik.Bu sure icinde nisanlim askere gidecek.Simdiden cok heyecanlandim ben ama
evlendikten sonra nisanlimin isi dolayisiyla sirnaga gitmemiz gerekecek o da cok canimi sIkIyor.Bir yandan da hic yaklasmasin bu zaman diyorum
Ben geldim beni hatıladınız mı bilmiyorum ,başlığı kaybettim ya bi ara mesaj alanlarıma bakınca buldum sevindirik oldum
Sizlere Gülnihalin resimlerini paylaşarak merhaba diyorumm
Eki Görüntüle 498395 Eki Görüntüle 498396
spedyy hediye mi düşünüyosun az kalmış
ilk önce benim doğum günüm var kasımda eşim düşünecek
ben hediye konusunda çok kararsız kalıyorum hep en son zamanaa bırakanlardanımm
evet canım az kaldı 1 ay falan var işte bende hemen karar veremiyorum
onun için şimdiden başladım düşünmeyeaklıma gelenlerin hepsini de hediye olarak aldım
şimdi kaldım böyle iştedemek öyle çok hediye almamak lazımmış
Kariyer yapmak harikadır. Ama soğuk kış gecelerinde kariyerinize sarılıp uyuamazsınız. M.M
bu söz süper ya
evet canım almamak lazım işte alternatifler azalıyor daha sonra bide :44::44:
sen yine düşünn zaman geçtikçe daha da azallıcak belki o zamana kadar bi eksiği falan çıkar olabilirr
inşallah çıkar telefon diyordum kayınpeder almıştı daha yeni oda kaldı.
hep ona güveniyordumağzını arıyorum ama şimdi doğum günü de yaklaştı ya her sorumda anlıyor.
bulcaz artık bişey olmadı kendimi paketlerim
telefon benimkide çok istiyoro zamana çallışırsam ayarlarsam alırım anca
sen en güzel hediyesin ona güzel bi kutlama yaparsınız iştee :))
bizimkinin de bozuktu evlilik yıldönümünde çok fazla olur diye almadım dedim doğum gününde alırım
bu arada babası aldıyarın foruma akvaryuma giidcez arıtk orada avm gezerken bakalım nelere bakıcak
bencede iyi bi fırsat gitmişken bak bakalım nelere bakıcak inş.güzel bi hediye bulursun canımm
ben çıkıyım yavaş yavaş artık
akşam yemekten sonra feshaneye gidicez (malatya günleri ) oradan tophaneye
yarın çalışmıyoruz ikimiz de çok şükür mutluyumAkvaryuma gidicez inşallah
cuma çalışıyorum ve son cuma akşam didime gidiyoruz
tamam canım öpüyorum yarın bizimkide tatil denize gidicez burdan arkaşlarla
iple çekiyorumm
iyi akşamlarr :)))