Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

40 gün düzeni oturmaz derler ama ne kadar doğru bilmiyorum inşallah akşama sakince olur..
hem misafir hem çocuk zor olmaz mı ya keşke çağırmasaydın düşünemiyorum bile bebekle uğraşıp bide ev işlerini.
ismi ile yaşasın inşallah

Ben çağırmadım canım, doğumdan sonra ramazandan dolayı kimse gelmemişti, hemde toparlanayım diye beklediler.
Şimdi de bebek için geliyorlar, yoksa almayı düşünmüyorum bir süre...

hadi yaa zormu okadar şimdiden yemek yapmanı engelliyo yani demekki yaşamadan bilinmio bn kendi kendime saf saf planlar yapmim boşuna bnm düşüncem doğurup 15-20 gn snra işe dnmek bebeğimide ofisime gtririm 4-5 ay snrada bakıcıya veririm diye planlar yapıodum ilerisi için:) ama smdi korktum sen öle diyince:))) sen çalışmıyomuydun cnm ?? zormu normal doğum ne diosun :S:S bnm bu hafta arkadasm doğum yaptı doğurmak bişi değil 5 dkda doğdu ama o sancılar ve dikiş beni öldürdü diyo:S bdaha normal doğum yaparmıyım bilmem diyo

Ben çağırmadım canım, doğumdan sonra ramazandan dolayı kimse gelmemişti, hemde toparlanayım diye beklediler.
Şimdi de bebek için geliyorlar, yoksa almayı düşünmüyorum bir süre...

hımm doğru şimdi sürekli birileri gelir aslında bi çikolat al bide meyvesuyu hergelene onları ver tatlı ile uğraşma canım.
zaten gün içinde oğlun seni fazlası ile yoruyordur. eşin evdeyken yat dinlen
anne sütüne ek besine başlamışşsınız oda gaz yapar şimdi :18::18: bebekte en çok korktuğumşeydir şu gaz

Çok zor canımcım, biraz büyük olsa oyalanacağı bişeyler verirsin ama şimdi ağladığı zaman hiçbişey yapamıyorsun, mem ile susuyor benim oğlum, öyle oluncada esir oluyoruz hiç kalkamıyorum yerimden.
Arkadaşın doğru söylemiş, benimde doğumum zor oldu, 3 gün sancı çektim, birde suni sancı yedim üstüne. Kolay olur diye epidural istememiştim ama son anda epidural yedim, bilseydim baştan isterdim. Ama sezeryanda asla istemem, çünkü elin ayağın şişiyor, bebeğinin doğduğuna şahit olamıyorsun, ilk emzirmeler iskence oluyor, malum yatıramıyorsun karnına vs. kısacası doğumun her türlüsü zor. Ama zor diyen herkes 2-3 doğurmuştur emin ol :)

Tatlıyı yaptırdık canım, bazen çay bazen kahve ikram ediyorum.
En çok korktuğum gaz zaten, inş. sıkıntı olmaz, az az veriyorum zaten.

doğum dediğin gibi zor girip 5 dk sonra doğurup çıkanda oluyor günlerce sancı ile uğraşanda.
en güzeli dediğin gibi epidural normal doğum sancı daha az olur.. sanırım.

doğum dediğin gibi zor girip 5 dk sonra doğurup çıkanda oluyor günlerce sancı ile uğraşanda.
en güzeli dediğin gibi epidural normal doğum sancı daha az olur.. sanırım.

bncede en gzeli epidural normal doğumdur... bnde ilerde normal doğum yapmak isterim kısmet olursa:)
ay böle hamilelik , doğum haberleri falan alınca aşırı mutlu oluyorum ilerde hamile olduğumu ögrenince naparm bilmem artık

benim de öyle sanki kendim hamileymiş gibi seviniyorum. doğumlara da kendim doğurmuş gibi oluyorum

Tecrübeli bir doktora epidural yaptırmak çok iyi oluyor.
Ben gittiğimde 4cm açılma vardı isteseydim hemen epidural verirlerdi ama ben az bir sancıyla bebek gelir diye düşündüm ama baktım olmayacak 7cm'de epidural istedim. 5 saat suni sancı çektim, gücüm kalmamıştı, son anda da olsa iyikide almışım, yoksa doğuramazdım, güç kalmamıştı. Saniyelik sancı aralarında bile uyuduğumu biliyorum.

neyseki geçti artık boşver düşünme senin için kötü bir tecrube olmuş :44:

benim de öyle sanki kendim hamileymiş gibi seviniyorum. doğumlara da kendim doğurmuş gibi oluyorum

aynen yaa niye öle oluyo acaba evlenmeden önce çok umursamazdm bu haberleri ama şimdi çok seviniorum noluyo blmem:))
kına gecemde elime mikrofonu alıp demet akalının şarkısını evli-mutlu-ÇOCUKSUZZZZZZZZZ olarak bağra bağra o karga sesimle sölemişken smdi resmen arada düşünüorum çocuum olsa nası olur die:))))bazen yatarken ortamızda şöle bezelye parmaklı kel bi bebek yatsa die düşünüorum snra kendine gel of ne bebeği uyu hadi sabah iş var saçmaladın iice falan die kendimle çelişiorum ahahaa:)))) önceden 5 yıl diodum ama ben orta yaşlı değil,genç anne olmak istıorum seneye falan düşünürm sanırım ki o zaman bile 25 yaşında olcam 26 da doğmuş olcak genç anne bile olamıorum normal yani ne geç ne erken ...

Evet o nedenle herkese epidural öneriyorum :)

inşallah canım Allah nasip ederse aklımızın br ucunda olsun.

bende tam tersi ilk zamanlar çok istedim olsun nasılsa olacak falan dedim.şimdi ise
1/2 sene daha beklemeliyim diyorum dediğin gibi genç anne olmak istiyorum. çünkü onunla birlikte büyümek onunla yaşlanmak istiyorum..
ama beklentilerimiz fazla olunca zaman uzuyor işte bizim için daha erken

kesnlikle beklerntilermzden kaynaklanıo ve rahatımıza düşknüz ... tatili düşünüoruz, uykuyu düşünüorz, maddiyatı düşünüorz işi düşünüorz ... mesela ben doğurur doğrmaz işe dnmek istiorum bildiğim kadarıyla sen en az 1 yıl kendn bakmk istıosun he böle düşünceler de hep ertelelemize neden oluyo

evet aynen öyle tatile doyamıyorum, gezmeye hiç doyamıyorum haftanın 5 günü en az sokaklardayız ikimizde ama yine de yetmiyor.
1 yıl kadar kendim bakmak istiyorum eve bunu düşününce de erteliyorum
bende erteleme sebep çok

ohohohhoohh erteleme sebeplerini sıralamaya kalksam varya sayfalar olur:))) valla kısmet, hayrlısı ne zamansa artık evet suan düşünmüorum ama bi kaza olsa hamile kalsam çok sevinirim yani buda bi gerçek:) en byük skntım işte kim bakcak derdi:S:S:S

aynen öyle rabbim gönlümüze göre verir inşalah.

Selam kızlar hepinize
giremedimm hiç eşimin tayin işi oldu artık tamamen Bodrumdayız
ev arıyoruz oradan kayınvalidemlerde kalıyoruz hem

ben şuan arkadaşımın düğünü için aydındayım
yarın akşama bodruma dönücem
o taşıma işleri gözümde büyüyor ya
2 gün önce muğlaya gittik az çok toparlamaya çalıştık annemlerle
ev bulununca düzenim oturucak yerine
..
bugün kan aldırmaya gittim hastaneye
aldırdıktan sonra bayıldım öğlene kadar yatırdılar
tansiyon yerlerdeydi
:18:
4 kilo verdim bianda iştahım kapalı zorla yemek yediriorlar bana
neyse şuan iyiyimm :))
benden şimdilik bu kadar

Dün düğün resimlerinei görünce anladım buralarda olmadını çok güzel olmuşşsun
bizde tatilde aydına gitsek mi gitmesek mi kararsz kaldık bakalım daha kesin planımız yok ama gelirsek seni görmek isterim orada olursan tabi.

bodrum sizin için daha iyi olmaz mı ? en azından kayınvaliden olur yakınında muğlada tek oluyordun bi tarafa yakın olmuş olursun.
inşallah bütçeye ve gönlünüze uygun ev bulursunuz.

işi naptın tayin olunca istifa ettin mi ? mecbur bodrumdan iş bakarsın istersen..

kan testi iştahszlık için mi ? sonucu aldın mı vitamin falan verir büyük ihtimalle

cnm geçmiş olsun dikkat et kendine bak havalarda sıcak çok dikkatli ol...
artık bodrumda olcaksn demek ne gzel yazları sendeyz desene
yavas yavas oturur dzenin canını skma evide isteğine gre secersin ohh mis gbi yerleşirsin :) şimdi zor oluyodur göçebe gbi bi yerleşin o zaman ohh be dersin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…