Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

herkese merhaba şimdiden hepiniz bayramını kutlarım inşallah sevdiklerinizle birlikte tadı damağınızda kalacak bol şekerli,neşeli bir bayram geçirirsiniz.
sizde de oluyor mu bilmem ama bende bayram öncesi ayrı bir heyecan olur içim kıpır kıpır seviyorum bayramları

merhaba harika bir bayram sonrası geldim.. işyerinde bu kezde kasam bozuldu laptopten giriyorum.
bayramdan pek bişey anlamadım tatildeydik güzel geçti deniz-kum-gğneş

merhaba harika bir bayram sonrası geldim.. işyerinde bu kezde kasam bozuldu laptopten giriyorum.
bayramdan pek bişey anlamadım tatildeydik güzel geçti deniz-kum-gğneş

h. geldn cnm bnde diorum herkes uzattımı tatilini:)) bzm tatilimzde bayram gbi olmadı ailelerimz tatildeler:) bzmkiler 2. gün gtti ilk gün onlara gttik akşam evimize geçtik kafa izni gbi oldu dinlendik öğrencilik zamanlarııza dndük herakşam bara gttik sabaha kadar eğlendik :)) hep dsarda yedik içtik evde film keyfi yaptık cips-kolayla:)) dünde havuza gttik gece yne dsardaydık gzl geçti ama yetmedi(

sanırım bizde gitmesek bizim de öyle geçerdi. planımız evde film keyfiydi..

1. günü kayınvalideme babannesine gittik öğlen kaçtık yazlıkta 16 kişi olduk inanılmaz kabalık ama bi o kadarda keyifliydi özlemişim böyle tatili
bana da yetmedi ama 30 ağustos tatili var sonra bz yine 1 hafta izne çıkıcaz

Slm kızlar 2011 gelini, 2012 annesi oldum çok şükür.
16 gün önce oğlum dünyaya geldi, şimdilik onunla vakit geçiriyorum.
Bazen daha önce evlenseymişim diyorum :)
İnşaAllah hep böyle devam eder, insanın evinde huzuru bulması bambaşka bişey, buna tatlı bir meyvede eklenince doyum olmuyor :)

hoşgeldin canım. 16 günlük taze annesin sende maşallah.
nasıl oğlun? annelik nasıl bişey anlat bakalım... tavsiye eder misin demiyorum bile. Rabbim oğlunuzu size bağışlasın.
büyüdükçe huzurunuz da artsın inşallah.

Hoşbuldum canım.
Anneliği kesinlikle tavsiye ediyorum ama norma doğum konusunda biraz farklı düşünüyorum.
Ya epidural, ya epidural diyorum :)

tek mi bakıyorsun annen falan mı yanında ? yardım eden olunca alışmak zor oluyor güvence olur yanındaki.
tek kaldığınızda tam olarak anlarsın anneliği.

Annem 10 gün kaldı gitti, acemiliğimizi attık.
İlk gittiği gün zor oldu ama alıştım çok şükür.
Allah2tan eşim izinde, haftaya pazartesi başlayacak işe, baya toparlamış oluruz o zamana kadar...

o zaman artık iyice anlarsın inşallah uslu bir bebek olur çok yorma seni
benim için bol bol kokla paşayı

cnm hoşgeldin oğlusun hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı sağlıklı büyütsün inşallah... vakti geldiğinde allah bzede nasip etsin... ne koydun adını? nası bi duygu anlat bzede:)

o zaman artık iyice anlarsın inşallah uslu bir bebek olur çok yorma seni
benim için bol bol kokla paşayı

İnş. dicem ama bu aralar huysuz bişey oldu, sütüm yetmiyor malesef, mama takviyesine başladık

cnm hoşgeldin oğlusun hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı sağlıklı büyütsün inşallah... vakti geldiğinde allah bzede nasip etsin... ne koydun adını? nası bi duygu anlat bzede:)

İnş. herkese nasip etsin canım.
İsmi talha oldu.
Sadece şunu söyleyeyim, hiç kimse anne olmasa bu kadar uykusuzluk ve efora katlanmaz.
Ayrıca doğum sancısına.
Kendi canından olunca ayakta uyusan bile of diyemiyorsun, tüm işlerini bir kenara atıp tüm vaktini ona harcayabiliyorsun ki ben çok titiz biriydim önceden, şimdi ana kucağında uyusun diye sallıyorum aynı zamanda yazışıyorum. Akşama misafir var ama ben sadece tatlı ikram edicem, önceden 4 çeşitten aşağı ikram sunmazdım :)
İşte böyle garip bi duygu canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…