- 13 Ocak 2011
- 1.894
- 11
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #10.421
ablamla kardeşim iftara geliolar ii oldu yaaa sohbet muhabbet gsel oluyo ama kuaföre gdcem evde bi süre bnsiz olcaklar:)) iftarada dsarı çkarz dedim
eve misafir gelcek sen yoksun. ama olsun yabancı değil onlar. kardeşin yine çağırmıştır birilerini...
kardeşimde öle dio bz gelioz evde yoksun dio gt eve yemek yap dio hadi be dedim sen yap beraber yielim :)) işin kötü tarafı anahtarlRI yok mecbur kuafre yanıma gelcekler ablam kafamı patlatcak ama napim gtmem lazım
selam kızlarr
ben geldim bodruma bugün
kız gelince çıktım bende
durumu bildikleri için sorun olmadı daha iyi olduu hatta
ayrı ayrı olmuyor
günaydın canlarım :)))
nasılsınız napıosunuz???
dün saçlarımı boyattım çok gzel oldu çok mutluyum=))))
allah affetsin ama ramazan son günlerde daha zor geçmeye başladı szde durumlar ne??????
günaydın canlarım :)))
nasılsınız napıosunuz???
dün saçlarımı boyattım çok gzel oldu çok mutluyum=))))
allah affetsin ama ramazan son günlerde daha zor geçmeye başladı szde durumlar ne??????
güle güle kullan cnm insan kendini güzel görünce daha bir mutlu oluyor.
bende adettim 4 gündür inşallah yarın tutucam son gün vallahi yazın tutmak çok zor kadir gecesi tutayım dedim ama tüm gün dışardaydım resmen son 2 saat bayılıcam sandım dilim damağıma yapıştı Allah affetsin çok zor gerçekten
boyattın yani aferim kız azmin zaferi
ben hastalandım diye tutmuyordum bugün yine başladım ama uykusuzum ya herşey kötü gidiyor
valla boyattım çok gzel oldu yaaa çok beğendim çağla şikelin bi saç rengi vardı ya çikolata karamel öle bi renk oldu:))
allah kabul etsn hayatım orucunu... bnde bgn uykusuzm dün demiştim ya ablamda kardesm gelcek die işte saolsunlar sabah 5 e kadar oturdular ben 3te bayıldım artık dayanamadım :)) onlar smdi yatıo ben çalışıorum!!!!!!
güle güle kullan canım. bizde dün gece dışardaydık gece 4 te yattık 4 saat uyudum işe geldik işte acayip uykum var ya
bu akşamda arkadaşlarla çıkıcaz eve gidip uyumam şart.
(( bzde dsardaydık ve bu akşamda byük iht. dsarda olcaz öffffff tatil olsun bran öncede uykuya doyalım yaaa bde kahvaltı yapalım en çok onu özledim ( kızarmış ekmek, sucuk, bal kaymak........ offf off bayram kahvaltılarıda çok keyfli oluyo:))
bugün biterse eve gider 1 saat uyur akşama hazırlarım kendime gelirim
ve bugün son gün bunun için çok mutluyumrahatım da
sahurda biz kahvaltı yapıyoruz artık ondan da sıkıldım yapmıyorum bile resmen aç oruç tutuyorum.
bayram sabahı kayınvalidemdeyiz,görümcemlerde gelecekgüzel geçer iyi bir kahvaltı yaparız
ben sahura kalmıorum iftarda yediğimle tutuyorum zaten o yzden zayıfladım en çok(valla en kalorili kahvaltılkları ycem o gün:)) bende yrını tatil yapcaktım bu hafta kızlara sinirlendim çalışıorz dedim yapmadım tatil ama erken çıkartırım kıyamıorum :)
yrn akşamda ortaköye gdelim ddim iftara cnm asırı derecede vaffle istioooo iftardan snra yiyim dedim :)
kızlara sinirlendin onlarla birlikte sende yandın sabah kalktıktan sonra kaçtı çıktığın pek önemli olmuyor ya bizde 10 ile 4 arası çalışıyorz ama erken kalktıktan sonra bitiyor
gidin gidin afiyet olsun
yaa ben istemessem gelmem ama öle yapmıorum onlarla beraber işe başlayıp onlarla bitirıorum mesaiyi he arada tabi erken çıkmam grekıosa kaçıorum erkenden ama onlar beni örnek alıo siz arfe günü çalışıosnz diyip ben gelmezsem ayıp etmiş olurum yapmam onu asla.. bnde sabah 9buçukta başlatıorum mesaiyi akşamda 18.40ta bitiriyorum c.tsi sabah 10da baslıorz bzde ama dediğin gbi sabah kalkınca gün bitio ben ynede insaflı yneticiyim sabah 9buçukta mesai başlatan firma zor bulunur