-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #10.121
hoşgeldin nasılsın face de gördüm resimlerini
sağol canım insan evini özlüyor
sende daha sonra yaparsın perdeleri yeni yıkadım 2 ay sonra falan yıkıcam bende
spedy senin bu yaptığın 2 renkli irmik tatlısını gördüm yanlız benim evde yarım litre süt var hiç açılmadık
malzemelerin yarısı olarak yapsam olmaz mı ki :26:
yoksa çıkıp alsam mı ki
günaydın sanada
nasıl geçti tatil
benim eşimde çok seviyor şerbetli olunca yer dediğin gibi beni bayıyor sanki
bu tip tatlılar benim için ideal
ben yapayım tatlıyı akşama kadar dinlensinn :))
teşekkürler tatil tek kelimeyle muhteşemdi inanılmaz gezdik ve eğlendik ama bu tatilden sonra yine bir dinlenme tatiline ihtiyacımız olacak sanırım
teşekkürler tatil tek kelimeyle muhteşemdi inanılmaz gezdik ve eğlendik ama bu tatilden sonra yine bir dinlenme tatiline ihtiyacımız olacak sanırım
evet 3*4 saat mutlaka buzdolabında durması gerekiyor..
tatile asla doyulmuyor
yaptım tatlımı buzdolabına koydum bayada pratik
tatilin güzel geçmesine sevindim
iyi motivasyon olmuştur
dediğiiz gibi tatile hiç doyulmuyor
afiyet olsun canım
ramazan geçsin inş yine haftasonları kaçarız biz bi yerlere
selam kızlar nasılsınız bakalım
Canım sende kendimi gördüm resmenAynı senin durumundaydım, daha da kötüydüm ben. Balayından eve döndüğümüz gün kendimi o kadar kötü hissettim ki, nasıl bir ağlama anlatamam. Eşim anlayışlıydı Allahtan, ondan saklanmadan ağlıyordum hep. Yaşım da küçük değil, eşimle de uzun süredir beraberdik. Ama evlilik, evden ayrılmak bana ilk zamanlar çook zor geldi, neden bilmem. Bir de benim annemler çok yakın bana, hele onlara gidip de kalkıp eve gelmek nasıl mutsuz ediyordu beni, gözlerim dolu dolu oluyordu hep
Ama inan geçiyor, insan evliliğe de, yeni evine de alışıyor. Hatta bir süre sonra artık evime gideyim diyorsun, özlüyorsun yani. Ama hem evliliği, hem evini benimsemen için biraz zamana ihtiyacın var. Yaşanmışlıklar arttıkça evine, eşine olan bağlılığın artıyor. Ama zaman ver kendine, çok zorlama kendini çok doğal özlemen eski düzenini araman. Ben hala işten eve gidince, annemin hazırladığı sofraya kurulmayı özlüyorum, bu geçmeyecek heraldeÜzme kendini, inşallah mutluluğunuz daim olur
selam kızlar nasılsınız bakalım
Merhaba herkese,
Yukarıda yazdıklarımı okumuşsunuzdur belki, evlilik sonrası bir bunalım, alışamama yaşıyorum sizde de olmuş muydu diye sormuştum ve anladığım kadarı ilek evliliğin ilk aylarında bir çoğumuzda olmuş böyle şeyler. Zamanla alışıldığı ve ilk zamanlar böyle bir bunalım yaşandığı konusunda neredeyse herkes hemfikir.
Şİmdi ben size başka bir şey soracağım, ben hiç böyle evlilik sonrası böyle bir süreç yaşayacağımı tahmin etmiyordum, eşimle 3,5 yıldır beraberdik ve severek isteyerek evlendim. Şİmdi tabi böyle bunalım yaşayınca ya acaba sebebi ne olabilir diye soruyorum durmadan ve bir kaç gündür garip bir hisse kapıldım, galiba kendimce bahane bulmaya çalışıyorum ki son bikaç gündür kapıldığım his çok kötü: ya acaba ben eşimi sevmiyordum da o evlilik telaşında anlamadım, evliliğin hayaline kapıldım, şimdi tüm düğün telaşı bitip sakin kalınca gerçekle mi yüzleştim diyorum. Sonra da saçmalama 30 yaşındasın ve 3,5 yıldır beraberdin öyle olsa anlardın diyorum, ne olur bana diyin ki bizde de zaman zaman oldu o sorgulama, sonra geçiyor, o saçma bir sorgulama, takılma buna geçer o his zamanla.
ne olur, bunları duymaya çok ihtiyacım var....sizde de zaman zaman böyle garip hisler olmuş muydu?
merhaba;
herkese olmasada evlendikten sonra bu sorgulamalar oluyor hatta televizyonda duymuştum bu süreçte boşanmaya kadar gidenlerde oluyormuş
bende de oldu bu durumlar sürekli ağlama kendimi sorgulama
ama inan bii noktadan sonra geçiyor
bende geçici oldugunu biliyordum ama içindeyken durumun sanki hiç bitmicek gibi hissediyordum
evime bile alışmam zaman aldı benim
kendii evim gibi gelmiyordu
ama zamanla geçiicek rahat ol fazla irdeleme düşünme
Çok teşekkür ederim, içim rahatladı, benzer şeyleri herkesin yaşadığını bilmek -belki bencilce ama- biraz rahatlatıyor. Zamanla geçeceğine inanıyor insan o zaman. Bende de şu an sürekli ağlama krizi var. Ben de şu an o evi kendi evim gibi benimsemedim, hala annemlerin evi benim evim :))) Senin sanırım bir yıl olmuş evleneli, yaklaşık kaç ay sonra tamamen geçti bu hisler sende
Çok teşekkür ederim, içim rahatladı, benzer şeyleri herkesin yaşadığını bilmek -belki bencilce ama- biraz rahatlatıyor. Zamanla geçeceğine inanıyor insan o zaman. Bende de şu an sürekli ağlama krizi var. Ben de şu an o evi kendi evim gibi benimsemedim, hala annemlerin evi benim evim :))) Senin sanırım bir yıl olmuş evleneli, yaklaşık kaç ay sonra tamamen geçti bu hisler sende
hangirumuz ; Evliliğin için biraz zamana ihtiyacın var sonra ailenin evi bile yabancı geliyor evime gitmek istiyorum diyorsun :2:
senin ne kadar oldu evlenelii
bir ay bir hafta oldu
Teşekkürler, ben de öyle rahatlatıyorum kendimi zaten, zamanla hepsi düzelecek ve evimi de eşimi de benimseyeceğim diyorum. Ama annemlerin evi hiç yabancı gelmezmiş gibi geliyor, evli bir arkadaşım şöyle ded;, hiçbir zaman annemlerin evini yabancı hissetmedim benim iki evim var; biri eşimle yaşadığım evim, diğeri annemlerin evi. Bana da öyle olurmuş gibi geliyor.
Tecrübelerini paylaştığın için çok teşekkür ederim, inan şu 2 satır bile nasıl iyi geliyor anlatamam.
Merhaba herkese,
Yukarıda yazdıklarımı okumuşsunuzdur belki, evlilik sonrası bir bunalım, alışamama yaşıyorum sizde de olmuş muydu diye sormuştum ve anladığım kadarı ilek evliliğin ilk aylarında bir çoğumuzda olmuş böyle şeyler. Zamanla alışıldığı ve ilk zamanlar böyle bir bunalım yaşandığı konusunda neredeyse herkes hemfikir.
Şİmdi ben size başka bir şey soracağım, ben hiç böyle evlilik sonrası böyle bir süreç yaşayacağımı tahmin etmiyordum, eşimle 3,5 yıldır beraberdik ve severek isteyerek evlendim. Şİmdi tabi böyle bunalım yaşayınca ya acaba sebebi ne olabilir diye soruyorum durmadan ve bir kaç gündür garip bir hisse kapıldım, galiba kendimce bahane bulmaya çalışıyorum ki son bikaç gündür kapıldığım his çok kötü: ya acaba ben eşimi sevmiyordum da o evlilik telaşında anlamadım, evliliğin hayaline kapıldım, şimdi tüm düğün telaşı bitip sakin kalınca gerçekle mi yüzleştim diyorum. Sonra da saçmalama 30 yaşındasın ve 3,5 yıldır beraberdin öyle olsa anlardın diyorum, ne olur bana diyin ki bizde de zaman zaman oldu o sorgulama, sonra geçiyor, o saçma bir sorgulama, takılma buna geçer o his zamanla.
ne olur, bunları duymaya çok ihtiyacım var....sizde de zaman zaman böyle garip hisler olmuş muydu?