- 16 Aralık 2010
- 1.826
- 223
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #9.921
off off sölencek şey çokta neyse....yinede seviyorum eşek kafalıyı işte.
hayır dedim kapattım ..yeni özür dileme şekli bu olsa gerek.ne kadar romantik
anladım, o zaman biraz damarına basmak istemiş kocan. bende böyle bir durumda ilk adımı atmazdım herhalde. en kısa zamanda tekrar anlaşmanız dileğiyle.
Bu aralar kocaları sıcak çarptı galiba, eşlerinizi okudum kızlar.
Benim eşimde kızdırdı, karnım burnumda masayı, konsolu, koltukları çektim
Günaydınnnn
Bu aralar kocaların var bişeysi ama anlamadım
Nasılsınız kızlar, dün akşamüstü birden karar verdim ve ne yaptım tahmin edin bi evlilik terapistine gittim. Çok da mantıklı bi hareketmiş, tebrik ettim kendimiTabi hemen düzelecek değil herşey birden, ama en azından kafamdaki ayrılma sürecini bana erteletti ve en az bir sene dolmadan çok da korkunç birşey yoksa Allah korusun, ayrılmayı tavsiye etmediğini anlattı. Aslında çift gitmek tabiki daha faydalı, ama benim eşim öldürsem gitmez Neyse dün akşam tekrar konuştuk, şimdilik gözlem sürecindeyim ve doktorun da tavsiyesiyle kendisine tavırlı davranmıyorum
Dün doktor şöle bişi dedi, küsmek konuşmamak pedogojik bir durumdur yani çocukluk zamanında olan birşeydir. Siz kendinizi ondan mahrum bıraktığınızı düşünüyorsunuz ama siz de mahrum kalıyorsunuz dedi. Neyse sorun konuşun, üzerine gidin, direk çözüm odaklı olun dedi. Orta yol illaki bulunur dedi.
Sizlere de yazdım ki belki birazcık da olsa faydam dokunur
demek sende bizdensin arkadaşım...bizim bugün 3.gün özür dilemeye niyeti yok gibi duruyor...sende yama hamile hamile...ben kavga ettiğimde bile üzüldüğüm için beebğime yansırmı diye çok korkuyorum.yapma lütfen.
Günaydınnnn
Nasılsınız kızlar, dün akşamüstü birden karar verdim ve ne yaptım tahmin edin bi evlilik terapistine gittim. Çok da mantıklı bi hareketmiş, tebrik ettim kendimiTabi hemen düzelecek değil herşey birden, ama en azından kafamdaki ayrılma sürecini bana erteletti ve en az bir sene dolmadan çok da korkunç birşey yoksa Allah korusun, ayrılmayı tavsiye etmediğini anlattı. Aslında çift gitmek tabiki daha faydalı, ama benim eşim öldürsem gitmez Neyse dün akşam tekrar konuştuk, şimdilik gözlem sürecindeyim ve doktorun da tavsiyesiyle kendisine tavırlı davranmıyorum
Dün doktor şöle bişi dedi, küsmek konuşmamak pedogojik bir durumdur yani çocukluk zamanında olan birşeydir. Siz kendinizi ondan mahrum bıraktığınızı düşünüyorsunuz ama siz de mahrum kalıyorsunuz dedi. Neyse sorun konuşun, üzerine gidin, direk çözüm odaklı olun dedi. Orta yol illaki bulunur dedi.
Günaydınnnn
Benim eşim küs değil, daha doğrusu hatasını bile bilmiyor, kaç kere sordu neden böylesin diye. Ama söylesem değişen bişey olmayacağı için söylemedim, konu kapandı gitti.
Bebekler üzülmez olurmu canım yaa, inan kaç kere denedim, ağlamaya başladığım an oğlum hemen harekete geçiyor. Tepikleyip duruyor...
tatalım bence konuştuktan sonra verdiği tepkiye göre şekillenmezsin..erkeklere detaylı açıklama yapmadığın sürece asla anlamıyorlar...ben önce söliceğimi söylerim ne deridim varsa anlatırım. ondan sonra küserim...değişmeyeceğini düşünsen bile anlat..inşallah düzelirsiniz canım.yürekten söylüyorum.çümkü insan çok huzursuz oluyor
Canım çok iyi yapmışsın, ama ayrılmak en son yapacağın şey olsun. Çünkü malum bir yuvanın kurulması kolay değil, Allah muhafaza bozulması çok daha zor olur. Ne kadar tartışsakta biliyoruzki eşlerimiz bizi, bizde onları seviyoruz...
neysekiaz önce harika bir çiçek geldi...."seni ve oğlumuzu üzdüğüm için özür dilerim,ikinizide çok seviyorum" diye çok duygulandım...ve çok rahatladım..akşam olsun eve gideyim çok özledim kocişimi:) en önemlisi özür dilemesi...çünkü gerçekten özürü hakediyordum.neyse barıştıkkk ohh ..inşallah sende biran önce sorunları aşarsın tatlım....psikolog çok faydalı başka bir pencereden bakmanı sağlıyor..
Kızlar herkes nerde
Biraz önce kuzenler aradı, ctesi bana gelecekler. Oruçlu çok olmaz ama yine de iftara geliyo olacaklar ve benim ilk iftar davetim :18: bana bi akıl verin şöle hem lezzetli hem de çok zor olmayan şeyler var mı bildiğiniz?
Çorba ve tatlıya karar verdim, ama geri kalanlar uçuşuyo kafamda :26:
ceylin geçmiş olsun inşallah bi daha yaşamazsınz
çok sevindim canım, inşallah yaşamazsın bir daha böyle tatsızlıklar :13:
Kızlar herkes nerde
Biraz önce kuzenler aradı, ctesi bana gelecekler. Oruçlu çok olmaz ama yine de iftara geliyo olacaklar ve benim ilk iftar davetim :18: bana bi akıl verin şöle hem lezzetli hem de çok zor olmayan şeyler var mı bildiğiniz?
Çorba ve tatlıya karar verdim, ama geri kalanlar uçuşuyo kafamda :26:
Merhaba bende 2011 Ekim'de evlendim hep yazdıklarınızı görüyorum ama pek size katılamıyorum onlisans KPSS sınavına giricem ona hazırlanıyorum ins. Sınavdan sonra bol bol size katılicam ama arada uğrarım hamile hanımlar var ins. Hepiniz saglicakla doğumunuzu yapar bebislerinize kavusursunuz
Merhaba bende 2011 Ekim'de evlendim hep yazdıklarınızı görüyorum ama pek size katılamıyorum onlisans KPSS sınavına giricem ona hazırlanıyorum ins. Sınavdan sonra bol bol size katılicam ama arada uğrarım hamile hanımlar var ins. Hepiniz saglicakla doğumunuzu yapar bebislerinize kavusursunuz
Saol canım uğrarım aradasıkı çalış kazan gel biz hep buradayız canım mutlaka bekleriz.
bunalınca sıkılınca dersi bırakınca da arada uğra :44:
Ben de Ekimde evlendim. Sınavdan sonra bekleriz
Saol canım uğrarım aradakazanicam Allah'ın izniyle emek veriyorum çok hayirlisi olsun bakalim
giz09,evreka*mutlu nerelerde hiç uğramıyrlar