Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

off off sölencek şey çokta neyse....yinede seviyorum eşek kafalıyı işte.

hayır dedim kapattım ..yeni özür dileme şekli bu olsa gerek.ne kadar romantik

benimkinin bugünkü özür dileme çalışmaları, öğlen ne yedin, karşıda yağmur yağıyor mu falan filan, baktım olmuyo yine hiçbişey yokmuş gibi davranma dedim ne yapiim saf bunlar yaa[/QUOTE]

al işte al birini, vur ötekineee...
anladım, o zaman biraz damarına basmak istemiş kocan. bende böyle bir durumda ilk adımı atmazdım herhalde. en kısa zamanda tekrar anlaşmanız dileğiyle.

sağol tatlım

Bu aralar kocaları sıcak çarptı galiba, eşlerinizi okudum kızlar.
Benim eşimde kızdırdı, karnım burnumda masayı, konsolu, koltukları çektim

Bu aralar kocaları sıcak çarptı galiba, eşlerinizi okudum kızlar.
Benim eşimde kızdırdı, karnım burnumda masayı, konsolu, koltukları çektim

demek sende bizdensin arkadaşım...bizim bugün 3.gün özür dilemeye niyeti yok gibi duruyor...sende yama hamile hamile...ben kavga ettiğimde bile üzüldüğüm için beebğime yansırmı diye çok korkuyorum.yapma lütfen.

Günaydınnnn

Bu aralar kocaların var bişeysi ama anlamadım

Nasılsınız kızlar, dün akşamüstü birden karar verdim ve ne yaptım tahmin edin bi evlilik terapistine gittim. Çok da mantıklı bi hareketmiş, tebrik ettim kendimi Tabi hemen düzelecek değil herşey birden, ama en azından kafamdaki ayrılma sürecini bana erteletti ve en az bir sene dolmadan çok da korkunç birşey yoksa Allah korusun, ayrılmayı tavsiye etmediğini anlattı. Aslında çift gitmek tabiki daha faydalı, ama benim eşim öldürsem gitmez Neyse dün akşam tekrar konuştuk, şimdilik gözlem sürecindeyim ve doktorun da tavsiyesiyle kendisine tavırlı davranmıyorum

Dün doktor şöle bişi dedi, küsmek konuşmamak pedogojik bir durumdur yani çocukluk zamanında olan birşeydir. Siz kendinizi ondan mahrum bıraktığınızı düşünüyorsunuz ama siz de mahrum kalıyorsunuz dedi. Neyse sorun konuşun, üzerine gidin, direk çözüm odaklı olun dedi. Orta yol illaki bulunur dedi.

Sizlere de yazdım ki belki birazcık da olsa faydam dokunur

kesinlikle çok iyi yapmıssın farklı bir göz ile birisinin yorum yapması harika

Benim eşim küs değil, daha doğrusu hatasını bile bilmiyor, kaç kere sordu neden böylesin diye. Ama söylesem değişen bişey olmayacağı için söylemedim, konu kapandı gitti.
Bebekler üzülmez olurmu canım yaa, inan kaç kere denedim, ağlamaya başladığım an oğlum hemen harekete geçiyor. Tepikleyip duruyor...

Canım çok iyi yapmışsın, ama ayrılmak en son yapacağın şey olsun. Çünkü malum bir yuvanın kurulması kolay değil, Allah muhafaza bozulması çok daha zor olur. Ne kadar tartışsakta biliyoruzki eşlerimiz bizi, bizde onları seviyoruz...

neysekiaz önce harika bir çiçek geldi...."seni ve oğlumuzu üzdüğüm için özür dilerim,ikinizide çok seviyorum" diye çok duygulandım...ve çok rahatladım..akşam olsun eve gideyim çok özledim kocişimi:) en önemlisi özür dilemesi...çünkü gerçekten özürü hakediyordum.neyse barıştıkkk ohh ..inşallah sende biran önce sorunları aşarsın tatlım....psikolog çok faydalı başka bir pencereden bakmanı sağlıyor..

çok sevindim canım, inşallah yaşamazsın bir daha böyle tatsızlıklar :13:

Kızlar herkes nerde

Biraz önce kuzenler aradı, ctesi bana gelecekler. Oruçlu çok olmaz ama yine de iftara geliyo olacaklar ve benim ilk iftar davetim :18: bana bi akıl verin şöle hem lezzetli hem de çok zor olmayan şeyler var mı bildiğiniz?
Çorba ve tatlıya karar verdim, ama geri kalanlar uçuşuyo kafamda :26:

HIMM...

çorba
taze fasulye yada barbunya yap ( ortaya zeytinyağlı)
patlıcan közle ( ortaya )
makarna
tavuk kanat knro soslu ( harika oluyor.)
patates püresi

bitti işte

ceylin geçmiş olsun inşallah bi daha yaşamazsınz

canım çok teşekkür ederim...kabus gibi 3 gün bitti.mutluyum.inşallah.

çok sevindim canım, inşallah yaşamazsın bir daha böyle tatsızlıklar :13:

sağol wein cim şnşallah..

ben geçen sene görümcemleri iftara almıştım..yaptığım yemeğin ayrı ayrı arayıp tarifini almışlardı.halbuki ben o kdr beğeneceklerini düşünmemeiştim..

menüm şöyleydi.

kremalı julyen doğranmış biftek
pirinç pilavı
haşlanmış patate s kızartması
yoğutlu havuç ve kabak salatası
ve barbunya

kremalı bifteğe bayılmışlardı bende çok beğendim.

Merhaba bende 2011 Ekim'de evlendim hep yazdıklarınızı görüyorum ama pek size katılamıyorum onlisans KPSS sınavına giricem ona hazırlanıyorum ins. Sınavdan sonra bol bol size katılicam ama arada uğrarım hamile hanımlar var ins. Hepiniz saglicakla doğumunuzu yapar bebislerinize kavusursunuz

sıkı çalış kazan gel biz hep buradayız canım mutlaka bekleriz.
bunalınca sıkılınca dersi bırakınca da arada uğra :44:

Ben de Ekimde evlendim. Sınavdan sonra bekleriz

giz09,evreka*mutlu nerelerde hiç uğramıyrlar

ben geldim kızlar
aydındayım biliyosun gelen giden oluyor ben gidiyorum
herkes yemeğe çağırıyor şimdi
özlemişim ailemide

bizim yıldönümüne 5 gün kaldı
hediyeyi buradan bakıcam artık
daha tam karar vermiş değilim

benden böyle şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…