- 20 Aralık 2011
- 688
- 16
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #9.901
merhaba hanımlar, bende yeni farkettim bu topiği. temmuz 2011 bizimde :)
speedy' cim senin eğitime gittiğini bilmiyordum, demek faydasını gördün.
gitmesi gereken biri varsa o da benim, bende çok asabiyim, Allah kocama sabır versin
ceylin geçmişe bakayım, sorun neydi sizin, merak ettim, inş. daha fazla uzamadan normale döner tatlılığınız.
Hoşgeldin canım
evlenmeden 2 ay öncesinde dans + eğitime gittik aslında böyle kavgalar için değildi konu oradan oraya geçiyordu.
normal hayatta konuşmayı karşınızdakine anlaşılır olmayı falan anlatmıştı sen dili ile ben dilinidaha devam etse ikimizde giderdik inanılmaz keyifliydi
merhaba tatlım hoşgeldin..olsun geç kalmam 2011 gelini olduğun gerçeğini değiştirmez
valla benkonuşmıcam hatasını anlamadığı sürece konuşmayacağım.zatren sürekli aklıma gelior.özür dielemzse ben konuşmıcam.çünkü haklıyımmm...erkekler konuşmaya yanaşmazlar.hiçbiş olmamaış gibi davranırlar maalesef
İnşallah anlar en kısa zamanda hatasını. Aynen öyle valla, dünya onların etrafında dönüyor sanki
ay o eğitim bize de lazımmışama benim sevgili kocacım malesef böyle kişisel gelişim eğitimleriymiş, seminermiş falan sokağından geçmez
erkek işte...şimdi işyerine biri gelmiş..."sarımsak satıyorlar alayımmı " diye beni aradı.. hay allah ım yaa
yarın akşama misafir çağırdım birazdan haberi gelecek bakalım sonra düşünürüm neler yapacağımı
geçmişe bakarken gördüm canım, geliyor mu misafirler :)
merhaba hanımlar, bende yeni farkettim bu topiği. temmuz 2011 bizimde :)
hayırlı olsun canım :)
ceylin geçmişe bakayım, sorun neydi sizin, merak ettim, inş. daha fazla uzamadan normale döner tatlılığınız.
İnşallah anlar en kısa zamanda hatasını. Aynen öyle valla, dünya onların etrafında dönüyor sanki
off off sölencek şey çokta neyse....yinede seviyorum eşek kafalıyı işte.
haha benim eşimde öyledir ama bu eğitim ikimize hem güzel geldi hemde eğitmene bayıldık artık sohbet çocuk eğitimine falan gitmişti
al otur ye deseydin ?
hayır dedim kapattım ..yeni özür dileme şekli bu olsa gerek.ne kadar romantik
bak bak ta gör
off off sölencek şey çokta neyse....yinede seviyorum eşek kafalıyı işte.
evet okudum sorununuzu.
eşinin kardeşin için söylediği sözü kardeşin hakediyor mu? kardeşinin bir hatası mı vardı?
elbette, haketse bile eşinin söylememesi lazım, çünkü kardeşimin hatasına rağmen eşimin kardeşime ağır konuşmasını bende istemem.
ama en azından içini biraz olsun serinletebilmen için bu açıdan düşün, ağır sözler söyleyip kalıcı kırgınlıklar bırakmayın içinizde, bak bebeğinizde oluyormuş.
bi şekilde konuşma bahanesidir
bak bak ta gör
evet okudum sorununuzu.
eşinin kardeşin için söylediği sözü kardeşin hakediyor mu? kardeşinin bir hatası mı vardı?
elbette, haketse bile eşinin söylememesi lazım, çünkü kardeşimin hatasına rağmen eşimin kardeşime ağır konuşmasını bende istemem.
ama en azından içini biraz olsun serinletebilmen için bu açıdan düşün, ağır sözler söyleyip kalıcı kırgınlıklar bırakmayın içinizde, bak bebeğinizde oluyormuş.
hayır hayır kardeşimin söylediği şeyin onunla ilgisi bile yoktu kesinlikle..kardeşimin en ufak bi hatası olsa onada gerekeni söylerdim...o benden özür dilemeden ben geri adım atmayacağım.
anladım, o zaman biraz damarına basmak istemiş kocan. bende böyle bir durumda ilk adımı atmazdım herhalde. en kısa zamanda tekrar anlaşmanız dileğiyle.hayır hayır kardeşimin söylediği şeyin onunla ilgisi bile yoktu kesinlikle..kardeşimin en ufak bi hatası olsa onada gerekeni söylerdim...o benden özür dilemeden ben geri adım atmayacağım.
Bigün hamile kalırsam ilk alacağım bu olur herhalde. KKdan bir arkadaşım benim haklarım beyaz olanını alıp bana yollamıştı 3*4 aylık evliydik o zaman
Eki Görüntüle 466467
canım, içimden bir ses o günler yakınmış gibi geliyorşimdiden al istersen bunu. çok manidar bir tulum
yok canım öyle bişey olamazolmamaı 2 sene sonra alırım inşallah
inş. canım, Allah gönlünden geçeni versin, gönlünden geçeni hayırlı etsin inş.