Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

merhaba hanımlar, bende yeni farkettim bu topiği. temmuz 2011 bizimde :)

speedy' cim senin eğitime gittiğini bilmiyordum, demek faydasını gördün.
gitmesi gereken biri varsa o da benim, bende çok asabiyim, Allah kocama sabır versin

ceylin geçmişe bakayım, sorun neydi sizin, merak ettim, inş. daha fazla uzamadan normale döner tatlılığınız.

Hoşgeldin canım
evlenmeden 2 ay öncesinde dans + eğitime gittik aslında böyle kavgalar için değildi konu oradan oraya geçiyordu.
normal hayatta konuşmayı karşınızdakine anlaşılır olmayı falan anlatmıştı sen dili ile ben dilini daha devam etse ikimizde giderdik inanılmaz keyifliydi

ay o eğitim bize de lazımmış ama benim sevgili kocacım malesef böyle kişisel gelişim eğitimleriymiş, seminermiş falan sokağından geçmez

erkek işte...şimdi işyerine biri gelmiş..."sarımsak satıyorlar alayımmı " diye beni aradı.. hay allah ım yaa

ay o eğitim bize de lazımmış ama benim sevgili kocacım malesef böyle kişisel gelişim eğitimleriymiş, seminermiş falan sokağından geçmez

haha benim eşimde öyledir ama bu eğitim ikimize hem güzel geldi hemde eğitmene bayıldık artık sohbet çocuk eğitimine falan gitmişti

erkek işte...şimdi işyerine biri gelmiş..."sarımsak satıyorlar alayımmı " diye beni aradı.. hay allah ım yaa

al otur ye deseydin ?

bak bak ta gör

bi şekilde konuşma bahanesidir

herhalde öyle oldu

off off sölencek şey çokta neyse....yinede seviyorum eşek kafalıyı işte.

hayır dedim kapattım ..yeni özür dileme şekli bu olsa gerek.ne kadar romantik[/QUOTE]

benimkinin bugünkü özür dileme çalışmaları, öğlen ne yedin, karşıda yağmur yağıyor mu falan filan, baktım olmuyo yine hiçbişey yokmuş gibi davranma dedim ne yapiim saf bunlar yaa

hayır hayır kardeşimin söylediği şeyin onunla ilgisi bile yoktu kesinlikle..kardeşimin en ufak bi hatası olsa onada gerekeni söylerdim...o benden özür dilemeden ben geri adım atmayacağım.
anladım, o zaman biraz damarına basmak istemiş kocan. bende böyle bir durumda ilk adımı atmazdım herhalde. en kısa zamanda tekrar anlaşmanız dileğiyle.

Ramazan ayı da geliyor

sahur iftar derken inanılmaz keyifli geçiyor ya. evli olarak geçireceğim 2 ramazan sanki bu sene daha rahat gibiyim geçen sene çok yoruldum ve başından stres yapmıştım

Bigün hamile kalırsam ilk alacağım bu olur herhalde. KKdan bir arkadaşım benim haklarım beyaz olanını alıp bana yollamıştı 3*4 aylık evliydik o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…