- 16 Aralık 2010
- 1.826
- 223
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #9.861
kardeşine laf söyletmemen çok normal bende söyletmem dünyanın en kötü insanı bile olsa ağzını açamaz ancak ben söylerim derim hep.
ama bence bebek konusunda lafın biraz ağır olmuş gibi. her konuyu ona bağlamak saçma olabilir. doğduktan sonra da mı her kavga da keşke yapmasaydık doğurmasaydım mı diyeceksin.
sonuçta ikinizde en güzel günlerinizde isteyerek yaptınız eşini suçlar gibi olmuş...
valla hep benim dediklerimmi ağır geliyormu diye düşünmekten bıktım.Birazoda düşünseydi beni böyle ağlatmazdı..herşeye ben sabrediyorum..bunu hemen bi laftan sonra demedim..beni çok zorladı...o anda gerçekten onu hissettiğim için söyledim...benim hamileleiğimde beni bu kadar üzmeye hakkı yok..evet beraber yaptık madem çilesinide beraber çekecek...benim hormonlarımı biliyor...bana ona göre davranacak..
hala sinirimi sindiremiyorum...
neyse ben bi yemeğe çıkıp kafamı dağıtayım...
Bugün herkes dertli pazartesi günü iyi başlamadık haftaya bakalım inşallah hep böyle sürmez
durun ben biraz neşe katayım :)
şimdi gittim pastaneye siparişimi verdim kırmızı kalpli frambuazlı ve çikolatalı pasta yaptırıyorum ikimizinde bayıldığı gibii
sonra kırtasiyeye gittim 25 tane renkli balon aldım hepsini şişirip içine kısa kısa notlar yazıcam akşam eve geldiğimizde eşimin eline iğneyi vericem patlat bakalım dicem
o onunla uğraşırkende pastayı getiricemmmm
...kısaca şöyle özetleyeyeim..benim kardeşime söylenmemesi gereken bir laf etti...benimde çok ağrıma gitti..en azından benden öüzr dilemesini istedim..dilemedi..sonra bende gurur meselsei yaptım..çünkü ben onun ailesinden hiç kimseye saygısa kusur etmyiorum konuşmalarıma dikkat ediyorum.oda edecek..haddini bilecek.dün yaşanmıştı olay bu sabah.ona özür beklediğimi söyledim...etmeyince olay büyüdü ..baya tartıştık..bende en son " bu bebek için çok pişmanım..çok yazık "falan dedim..
büyüydükçe büyüdüm..ağlaya ağlaya işe geldim..
brc88 çok geçmiş olsun canım, gerçekten verilmiş sadakanız varmış, mıcır dökülmüş ufak taşlı yollar çok tehlikeli, Allah korumuş sizi..
Kızlar desteğiniz için teşekkür ederim. Evet büyük bi konu değil mi tartışılır, ama kabahatli olmasına rağmen tavrında en ufacık bir farklılık bir pişmanlık vs olmaması ve herşey normalmiş gibi davranmaya çalışması beni sinir ediyor. Herşey çok kolay onlar için, ben gereksiz yere olayları büyütüyorum sanki. Niye bu erkekler bu kadar bencil oluyor, niye hep bizim fedakarlık göstermemiz gerekiyor. Feministliğim tuttuSpeedy çok güzel örnek vermişsin canım, ama o hamurun ayarını tek başına tutturmaya çalışınca karşı tarafta fedakarlık görmeyince insan daha bi doluyo. İşe geldim mail atmış, maillarında sorun varmış.
Ceylin sana hak veriyorum, kimse aileme laf edemez, herkes haddini bilmeli. Ama sen bebişini düşün, üzülmemeye çalış biliyorum çok da mümkün olmuyor kalbin kırılınca ama toparlarsınız bence kısa zamandafevri davranmamaya çalış. Ben de kendimi nasıl tutmaya çalışıyorum anlatamam, ama bu tavrında ısrar ederse bana yolları ayırmaktan başka çare kalmıyor.
brc88 çok geçmiş olsun canım, gerçekten verilmiş sadakanız varmış, mıcır dökülmüş ufak taşlı yollar çok tehlikeli, Allah korumuş sizi..
Kızlar desteğiniz için teşekkür ederim. Evet büyük bi konu değil mi tartışılır, ama kabahatli olmasına rağmen tavrında en ufacık bir farklılık bir pişmanlık vs olmaması ve herşey normalmiş gibi davranmaya çalışması beni sinir ediyor. Herşey çok kolay onlar için, ben gereksiz yere olayları büyütüyorum sanki. Niye bu erkekler bu kadar bencil oluyor, niye hep bizim fedakarlık göstermemiz gerekiyor. Feministliğim tuttuSpeedy çok güzel örnek vermişsin canım, ama o hamurun ayarını tek başına tutturmaya çalışınca karşı tarafta fedakarlık görmeyince insan daha bi doluyo. İşe geldim mail atmış, maillarında sorun varmış.
Ceylin sana hak veriyorum, kimse aileme laf edemez, herkes haddini bilmeli. Ama sen bebişini düşün, üzülmemeye çalış biliyorum çok da mümkün olmuyor kalbin kırılınca ama toparlarsınız bence kısa zamandafevri davranmamaya çalış. Ben de kendimi nasıl tutmaya çalışıyorum anlatamam, ama bu tavrında ısrar ederse bana yolları ayırmaktan başka çare kalmıyor.
afiyet olsun canım.
sağol canım...
inşallah daha fazla büyümeden geçer
Bugün herkes dertli pazartesi günü iyi başlamadık haftaya bakalım inşallah hep böyle sürmez
durun ben biraz neşe katayım :)
şimdi gittim pastaneye siparişimi verdim kırmızı kalpli frambuazlı ve çikolatalı pasta yaptırıyorum ikimizinde bayıldığı gibii
sonra kırtasiyeye gittim 25 tane renkli balon aldım hepsini şişirip içine kısa kısa notlar yazıcam akşam eve geldiğimizde eşimin eline iğneyi vericem patlat bakalım dicem
o onunla uğraşırkende pastayı getiricemmmm
canım hoş geldin... çok üzüldüm... eşin kardeşinin yüzünemi laf söyledi, yoksa onun arkasından senin yanında mı? ikiside çok kötü tabi ama, arkasından söylemesi sadece seni üzerken, yüzüne söylemesi seni, kardeşini, hatta senin ailenide üzer..
Kizlar moralim cok bozuk
Esimle benim aramda arasira sorun olur esimin alkol sorunu, benim onun sarhos olmasindan hoslanmadigimi bildigi, defalarca uyardigim halde cuma gecesi kuzenlerle gittigimiz bi eglencede siniri asti, uyarinca da sinirlendi ve ne yapti inanamadim ya hala sokundayim ben gidiyorum dedi nereye bekle kardesimle beraber kalkariz dememe ragmen herkesin ortasinda beni birakip cikti
Ben kalakaldim aradim fln tabi acaip sinirlendim. Eve geldim uyuyordu. Daha once alkolle ilgili onu uyarip bi daha ayni konuda konusmak istemedigimi soledigim icin sabah bana solemek istedigin bisi var mi dedim ne dese begenirsiniz bana ne solicekmis! O zmn benim de sana soleyecegim bisi yok dedim cunku kavga edip yuzgoz olmak istemedim. Sonra kardesimi arayip ablan nie trip yapio demis. İnsan hic karisini gecenin bi vakti bi mekanda birakip gider mi? Kafam cok karisik cok uzgunum biriktirdigim hersey gozume batmaya basladi, en kotusu de vurdumduymazlik! Sanki benim butun suclusu olanlarin.
Daha evde degil ve aramicam da. Aklimdan yol yakinken donmek bile gecio, bilmiyorum ama kocaligin mesuliyetini tasiyamayan adam cocuguna hic sahip cikamaz gibi geliyo
Ctesi gecesi icimi dokmek istedim size, ama hayalkirikligim cok buyuk
Kizlar moralim cok bozuk
Esimle benim aramda arasira sorun olur esimin alkol sorunu, benim onun sarhos olmasindan hoslanmadigimi bildigi, defalarca uyardigim halde cuma gecesi kuzenlerle gittigimiz bi eglencede siniri asti, uyarinca da sinirlendi ve ne yapti inanamadim ya hala sokundayim ben gidiyorum dedi nereye bekle kardesimle beraber kalkariz dememe ragmen herkesin ortasinda beni birakip cikti
Ben kalakaldim aradim fln tabi acaip sinirlendim. Eve geldim uyuyordu. Daha once alkolle ilgili onu uyarip bi daha ayni konuda konusmak istemedigimi soledigim icin sabah bana solemek istedigin bisi var mi dedim ne dese begenirsiniz bana ne solicekmis! O zmn benim de sana soleyecegim bisi yok dedim cunku kavga edip yuzgoz olmak istemedim. Sonra kardesimi arayip ablan nie trip yapio demis. İnsan hic karisini gecenin bi vakti bi mekanda birakip gider mi? Kafam cok karisik cok uzgunum biriktirdigim hersey gozume batmaya basladi, en kotusu de vurdumduymazlik! Sanki benim butun suclusu olanlarin.
Daha evde degil ve aramicam da. Aklimdan yol yakinken donmek bile gecio, bilmiyorum ama kocaligin mesuliyetini tasiyamayan adam cocuguna hic sahip cikamaz gibi geliyo
Kizlar moralim cok bozuk
canım yüzüne söyledi hemde o kadar alakasız bir konu ki..ama kardeşim üzüldüğünü belli etmedi tepkide vermedi ona ..ama ben anladım..sonra bi ara kardeşimle yalnız kaldık..abla çok kırıcı oluyor benim yüzümden tartışmayın ama ben senin evine gelmek istemiyorum sizinle bişey yapmak istemiyorum.böyle davranmamasını söyle..ama kavga etmeden iyi bi zamanınnızda söyle dedi..Kardeşimin olgunluğunun karşısında ben ezildim.ve çok sinirlendim..
sonra bu sabah ta ilk başta anlattığım olaylar oldu...
Haklısın..
boşanmayı düşünme hemen canım...sadece stratejik davranmalıyız şimdilik..erkelerin aklı başına geldiğinde kadınlardan giden gidiyor..ama görüyorsun işte hepsi bi şekilde aynı.
yarın akşama misafir çağırdım birazdan haberi gelecek bakalım sonra düşünürüm neler yapacağımı
benimde iyi bir temizlik yapmam gerek.. bu aralar ev temizliğini iyice boşladım.. evin içi okadar sıcak ki.. klimasız olan yere girip temizlik yapmak işkencecamı açmak hiç fayda etmiyor, hatta sanki içeri sıcak hava giriyor ... keşke benim evimede sihirli bir el dokunsada, evim tertemiz olsa:)
benimde dün akşam eşim yapmış ama ne yaptı sormadım bakıcaz süpür silrim artık
akşama ütü yapmam çamaşır yıkamam falan lazım. ev işi malesef hiç bitmiyor bide çalışınca haşat oluyorum
evet canım hem ev işi hem iş ikisi bir arada zor oluyor. eşler yardımcı oldukları zaman herşey daha güzel tabi:)
bu arada herkese günaydın ....