- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #9.701
pasta yaptırayım diyorum kalpli dediğin gibi küçük küçük notlar yazmayı planlıyorum ceplerine koyucam mail atıcam romantik bişi şöyle çok güzel bir nevresim takımı almıştım çeyizime kırmızı
biz tatile yunan adalarına gidiyoruz benim liseden en yakın arkadaşım ve eşiyle gezi 5 gün öncesinde çeşme bitimindede marmaris ve datça yapalım diyoruz hep arabayla gezicez o yüzden paralar su gibi gidecek diye düşünüyoruz o yüzden bu 2 hafta sıkalım da maaşlar erkenden bitmesin diye düşündük
Güzel düşünmüşün bence önemli olan sevgini hissetirmekYunan adaları deme bana Gitmek istediğim 2 yerden biridir... Umarım çok güzel geçer tatilin... Biz bu sene ev aldığımız için borçlardan dolayı çok açılmayalım dedik... 2-3 günlüğüne kıyıköye gidelim diyoruz ama dediğin gibi evlilik yıldönümü, çıkan aksilikler, yeme içme zorlayacak bizi.
tatile gittin mi mutlaka ipin ucu kaçıyor yaaa bizde öyle sıktık hatta tatile giderken bile orada da çok harcayacak yerimiz yok otel ultra herşey dahil dedik ama yine de çıktı işte harcama
Güzel düşünmüşün bence önemli olan sevgini hissetirmekYunan adaları deme bana Gitmek istediğim 2 yerden biridir... Umarım çok güzel geçer tatilin... Biz bu sene ev aldığımız için borçlardan dolayı çok açılmayalım dedik... 2-3 günlüğüne kıyıköye gidelim diyoruz ama dediğin gibi evlilik yıldönümü, çıkan aksilikler, yeme içme zorlayacak bizi.
eve anca geldim acayip sıcak bide hasta olunca hiç çekilmiyor
spedy uzun zamandr misafirin yoktu neler yapıcaksın düşündün mü
eşimde gelecek ay bayramda sonra 4 gün izin almış cumadan bodruma gidip hem bayramı hem tatili aradan çıkarıcaz 1 hafta iyi gelcek
bayramdan sonra cumartesi yakın arkd.düğünü var
ya hiç düşünmedim heeegelen arkadaşım da hamile int bakıyım neler yarıyormuş ona göre yaparım
evet ona göre yap bişiler
yarın banada kv lidem gelirim belki demişti 4-5 günlüğüne
bilmiyorum gelicek mi akşam arıyıp sorayım bi
aklıma gelenler
çorba ( hazır ) yada kırmızı mercimek el yapımı
mercimek yemeği
tavuk snıtzel çıtır pane harcı ile yada tavuk sote olabilir.
makarna
fırında patates
tatlı da yapıyım dedim ama aklıma bişey gelmiyor ya aslında çok özel bişey yapmıcam çok sevdiğim arkadaşlarım Allah ne verdiyse yeriz
zaten düşündüğü menü güzel
fırında patates 'e ve pane harçlı tavuk olsun bence
tatlı güzel basit bişi yaparsın
yakın arkadaşlardan fazla kasmıyorum
Allah ne verdiyse yiyoruz
bu arada dün tavuk göğsünü yaptım süper oldu valla bitti zaten kalmadı
artık kurtarıcı olarak ondan yapıcam hep
belki mercimek yapmam çorba yaparım dün fasulye çıkarmıştım buzluktan onu yaparım.
ayarlarız ya bişeyler olmadı çıkart kahvaltı yap
o tatlıyı bende çok sık yapıyorum hem kolay hemde lezzetliarasına etimek ekle al sana etimekli tavuk gögsü.
etimekleri diz 2 bardak su 1 bardak şeker dilerse 1,5 şeker de olabilir sıcakken dök hepsini eşit olarak
üzerine tavuk gögsü
buzluğa çilek at sende kışın yada acil misafir geldi mi çıkart dök öyle de güzel oluyor
valla spedyim süpersin
buzluğa çilek fikri aklıma gelmemişti hiç atayım dediğin gibi
etimeklisini de yarın mı yapsam acaba canım çekti vallla
böyle kolaylık sağlayan işleri seviyorum ya.
Rondodan geçir içine toz şeker ekle iyice bidaha çevir. at gitsin buzlupa harika oluyor tadı falan da bozulmuyor
etimeklisi de güzel oluyor ama şekeri ya şerbette ya tavuk gögsünde kısman lazım yoksa çok şekerli olabiliyor
küçük buzdolabı poşetlerine mi koyayım onları
nasıl koyuyosun sen
evet küçük poşete koyarsın ama yapmadan 2 *3 saat önce falan çıkarman lazım çözülmesi için.
domates iyice ucuzlasın domates atıcam yine oda çok güzel oluyor. bu kez plastik bardakta deniycem onu bakalım olacak mı ?
tamam öyle yapayım bende çilek çok iyi olur
sütlü tatlılar yakışıyor çünkü
domates bende koyucam geçen sene koymuştum
faydası çok oluyor
yaz ı seviyorum ya herşey bol bol çeşit çeşit oluyor
evet ya bereketli bir ay heryerde istediğin herşey var.
havuç kırmızıbiber falan doğrayıp atıcam ben yemeklere kırmızı biber doğruyorum çok güzel oluyor