- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #9.681
Günaydın Giz :)
Günaydın hepinizee
Günaydın Giz :)
Kızlar bgn çok mutlu uyandım dün sabah tartım 70.8 gösterirken bgn 69.4 gösterdi
Eşim bile şaşırdı aslında birazda yürüyüş yapabilsem çok güzel olacak ama burası çoooook sıcak antalya kavruluyor şimdi gidip biraz yüzeyim diyorum 11.30 kadar onunda çok faydası olur demi?
selamlar .
ceylin nerelerde acaba keyfi yerinde facede resimlerini gördüm iyi gözüküyor ama neden uğramadı acaba buralara
Günaydın bayanlar...
selam hoşgeldin
evet hiç uğramıyor
oğlu olucaktı dimi onunda
günaydın canım nasılsın ?
inşallah canım oğlu olacak.
günaydınn hoşgeldinn
İyiyim spidi sen nasılsın... Dün izinliydim geç yattım uykum var sadece... Bugün doğalgazımız açılıyor :118::118::118:
Günaydın bayanlar...
Günaydın gizemcim nasılsın
Günaydın :)
evinde güle güle otur
naptın dün gezdin mi geç yattın ( ne meraklıyım he ) bu akşam erken yatar dinlenirsin. hayırlı olsun doğalgaz da inş erken gelir hemen açarlar
Sağolasın hülyacım... Allah sizede nasip etsin inşallah...
Hayır evdeydimİgdaş geleekti onu bekledik... Sonra temizlik yapayım dedim bayadır yüzeysel yapıyordum fırsat olmadı düğün vardı taşınmaydı yerleşmeydi derken... Banyo giderimiz tıkalıymış banyomuzdan çıktı gider suyu onla uğraştık uzun bir süre... Lavabo açıcı döktük tesisatçı çağırdık filan... Temizlik yaparken süpürgem bozuldu Sonrada annemler geldi babannem düğüne gelmişti evimi görmek istemiş onlarla oturduk geç gittiler
bu arada pazartesi evlilik yıldönümümüz haftaya cuma tatile çıkıyoruz masraf çok diye hediye almamaya karar verdik içim aslında hiç rahat değil ama kocişide zorlamak istemiyorum çnk tatilde ne kadar harcarız bilemiyorum elimizdeki parayı bitirmeyelim istiyoruz ama bir yandan da ilk yıldönümümüz öff bilemedim şimdi
Amin canım inşallah Allah olmayan herkese versin aksilikler olmuş biraz geçmiş olsun sıkma ama canını...
Pahalı bir hediye şart değil el emeği bir şeyler yapabilirsin... Mesela mektup tarzı birşeyler yazabilirsin ya da küçük notlar yazıp o gün evin her yerine yapıştırabilirsin... Bİzde kararsızız tatile gidip gitmeme konusunda...