Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

kızlar bgn itibariyle diyete başladım inşallah bozmadan şu fazlılaklardan kurtulsam pek bir mutlu olucam düğünden sonra 7-8 kilo aldım dikkat etmezsem alıyor başını gidiyor hergün yüzüyorum ama spor tek başına yetmiyor

sizde filmlere takılıyorsunuz şu aralar anladığım kadarıyla çok mantıklı zaten tv de izleyecek birşey yok filmlerde güzel

hoşgeldin herkes aynı durumda.

giz09 diğer filmin adı ömürlük olsun du jenifer aniston oynuyor romantik komedi

aa evet oda çok güzel jennifer anistonu çok severim bide ben

evet kpss içiN malesef çok sıkıcı
bi kaç içimden gelen bişey söylemek isterdim kpss ile ilgili ama sölemiiciimm

sizde filmlere takılıyorsunuz şu aralar anladığım kadarıyla çok mantıklı zaten tv de izleyecek birşey yok filmlerde güzel

evlendikten sonra kilo almayan kaç kişi vardır merak ediyorum acaba
dikkat ettin mi veriliyor ya baya azimli olmak gerekiyor bide

dediğin gibi tvde bişe yok en iyisi film izlemek

yok canım yapmadım verirsen iyi olur puding olsa yapıcaktım o da yok misafir gelicek tatlıyı aradan çıkarıyım dedim
yemekler oyalar şimdi beni

yok canım yapmadım verirsen iyi olur puding olsa yapıcaktım o da yok misafir gelicek tatlıyı aradan çıkarıyım dedim
yemekler oyalar şimdi beni

daha basit bir şey ararsan 2 paket puding yap arasına petibör bisküvi koy borcama yay oda harika oluyor

MALZEMELER:

* 1 litre süt
* 1 su bardağı un
* 1,5 su bardağı tozşeker
* 125 gr tereyağı / margarin
* 1 paket vanilya
* Üzerine tarçın yada toz fıstık

YAPILIŞI:

- Tereyağını derin bir tencereye alıp eritin. Unu ilave edip karıştırmaya başlayın. Un sararmaya başlayınca sütü yavaşça ilave edip çabuk hareketlerle karıştırın. Şekeri ilave edip muhallebi kıvamını alana kadar karıştırarak pişirin.

- Üzeri göz göz olunca vanilyayı ilave edip altını kapatın.

- Mikserle 7-8 dakika yüksek devirde çırpın.

çok basit canım

valla çok basitmiş canım çok sağol yapayım ben bunu aradan çıksın

kızlar help me çabuk yapılacak tatlı tarifi istiyorum

Kolay yaş pasta yap , gösterişli ve pratik

MALZEMELER

1- Pasta keki ( Marketlerde yuvarlak ortadan kesilmiş , hazır halde var )
2- Krem şanti
3- Çikolata sosu
4- Damla çikolata
5- Süt

Tarife gerek var mı bilmiyorum, herşey hazır zaten Sadece çikolota sosunu süt ekleyip kaynatacaksın ve krem şantiyi güzelce çırpıp biraz donduracaksın.. Sonra sür kekin ortasına krem şantiyi ve bolca da damla çikolata at ortaya.. Birde en üst katından itibaren tamamen çikolata sosu ile kapla.. Azıcık krem şantiyi jelatine koy ve ucunu delip pastanın en üstüne sık.. Arzuya göre meyve ile de süsleyebilirsin , afiyet olsun Ben yapıyorum ( kolay diye ) ve herkes çok beğeniyo nasıl yaptın diyo..

Son düzenleme:

sağol canım tarif için bidaki sefere bundan yaparım artık

Kızlar bgn çok mutlu uyandım dün sabah tartım 70.8 gösterirken bgn 69.4 gösterdi
Eşim bile şaşırdı aslında birazda yürüyüş yapabilsem çok güzel olacak ama burası çoooook sıcak antalya kavruluyor şimdi gidip biraz yüzeyim diyorum 11.30 kadar onunda çok faydası olur demi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…