- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #9.581
Sanada günaydın canımm
selamm spedyy
dün bahsetmiştin hatta gerçekten çok güzel sakla hamileyken bende üye olayım bari öyle küçük ama güzel hediyeler
hımmm bahsettiğimi unutmuşum..
başka topiğe detaylı yazınca size de kopyalayım dedimbizim aile de ve arkadaşlar da bebek çok gelen giden de çok oluyor. geldiklerinde de lazım olur.
evet evde bulunsun muhakkak bişey çıkıyor lazım oluyor çünkü :)
Günaydın kızlarrr, bi tek yarın kaldı tatilee
Siz evlendikten sonra nüfusa gidip ikametgahınızı taşıdınız mı? Neler istiyorlar? Benim yeni adrese göre ikametgah almam gerekiyor, ama artık muhtarlıktan diil nüfus müdürlüğünden yapılıyormuş. İşler uzadı, sizler nasıl halletiniz? :26:
selamlar ve günaydınlar.
Geçenlerde milupa ya arkadaşımın kızını beğenmek için üye oldum yarışmaya katılmıştı. Şuanda adımı ve şifremi hatırlamıyorum
Tatildeyken bana bebek bezi , ıslak mendil , pişik önleyici krem , anne için rezene gibi bir çay , video cd falan göndermişler. Sanırım hamileyim yazmışım.
zarf içindeki kağıtta da artık bebeğinizi kucağınıza aldınız falan yazıyor çok güldüm ya işyerinde herkes hayırlı olsun diyor sakladım onları da eve bi gelen bebek falan olur diye
olmadı kendime kullanırım bozulmaz ise
canımmmmmmm bende üyeyim milupaya
onlardan banada geldi
ben göremedim
Siz evlendikten sonra nüfusa gidip ikametgahınızı taşıdınız mı? Neler istiyorlar? Benim yeni adrese göre ikametgah almam gerekiyor, ama artık muhtarlıktan diil nüfus müdürlüğünden yapılıyormuş. İşler uzadı, sizler nasıl halletiniz? :26:
hımmm çok güzeller ya sen kullanmışşsındr
arkadaşlık gönder cnm özel albüm
Cnm ben Bursa merkezde oturmaya başladım evlenince, İzmitten taşıdım ikametimi, muhtarlığa gidip nüfus kağıdı fotokopimi verdim, o halledecekti gerisini ve halletmişte sağolsun
Speedi tatilden dönmüşsün hoşgeldinAra ara bakıyorum bu topice ama yazmıyorum bu arada baLHuzur ben, nick değiştirdim de..
döndüm canım. 2 gün oldu işe başladım. bende diyorum bu kim ya
neden gelmiyorsun bakıyım nerelerdesin sen ?
Zor geliyor mu şimdi işe adapte olmak, bazı tatil dönüşlerinde o moddan çıkmak kolay olmuyor da
Uludağda kampta kaldım bende 5 gün kadar, nasıl serinnn hatta soğuk çadırın içinde bi kurbağa soba var böyle minyatür bişiakşamları onu yakıyorduk dışarda da ateş yakılıyor yoksa donar insann, zaten kışlıklarla dolaşılıyor ortalıkta
dün biraz zor geldi lay lay lom çalıştım işte ama şimdi daha rahatım
uludağ her zaman soğuk sanırım ya.bizim de 1 hafta daha hakkımız var eylül gibi sohbaharda kullanmak istiyorum. ama naparız falan hiç konuşmadık yine tatile gitmek istiyorum
iyi bari
Evet aşağısı yanıyor şuan olduğu gibi, ama dağa çıkarken kademe kademe hava serinlemeye başlıyor. K.vdem orada şuanda, 21 gün kalacakmış kanı temizleniyormuş, kışın grip de dahil olmak üzere hasta olmuyormuş, 13 yıldır yapıyormuş bu uygulamayı.
İnsanın tatil hakkı olduğunu bilerek yaşaması çok güzel oluyor yaönümüzdeki günlerde Fıstıklı denilen bir yere gidebiliriz biz de, bunu düşünmek bile mutlu ediyor beni
topiğinize bi bakiim dedim
speedy alemsin ya harika çocukluğum geldi aklıma yüzümde bi tebessüm oluştu ne günlerdi yaaa