Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

Sanada günaydın canımm

selamm spedyy

dün bahsetmiştin hatta gerçekten çok güzel sakla hamileyken bende üye olayım bari öyle küçük ama güzel hediyeler

hımmm bahsettiğimi unutmuşum..

başka topiğe detaylı yazınca size de kopyalayım dedim bizim aile de ve arkadaşlar da bebek çok gelen giden de çok oluyor. geldiklerinde de lazım olur.

Günaydın kızlarrr, bi tek yarın kaldı tatilee

Siz evlendikten sonra nüfusa gidip ikametgahınızı taşıdınız mı? Neler istiyorlar? Benim yeni adrese göre ikametgah almam gerekiyor, ama artık muhtarlıktan diil nüfus müdürlüğünden yapılıyormuş. İşler uzadı, sizler nasıl halletiniz? :26:

evet evde bulunsun muhakkak bişey çıkıyor lazım oluyor çünkü :)

EVET canım iyi oluyor..

günaydın

bizim bu cumartesi eğitiim varmış saati bile belli değil ama bakalım...

eşim halletti ama hiç bilmiyorum ne yaptı nasıl gitti falan tc kimlik yeter herhalde diye düşünüyorum.

canımmmmmmm bende üyeyim milupaya
onlardan banada geldi

Cnm ben Bursa merkezde oturmaya başladım evlenince, İzmitten taşıdım ikametimi, muhtarlığa gidip nüfus kağıdı fotokopimi verdim, o halledecekti gerisini ve halletmişte sağolsun

Speedi tatilden dönmüşsün hoşgeldin Ara ara bakıyorum bu topice ama yazmıyorum bu arada baLHuzur ben, nick değiştirdim de..

döndüm canım. 2 gün oldu işe başladım. bende diyorum bu kim ya
neden gelmiyorsun bakıyım nerelerdesin sen ?

selam
bizde evlendikten 2-3 hafta sonra hallettik canım nüfüs ve muhtarlığa gittik o kadar

döndüm canım. 2 gün oldu işe başladım. bende diyorum bu kim ya
neden gelmiyorsun bakıyım nerelerdesin sen ?

Zor geliyor mu şimdi işe adapte olmak, bazı tatil dönüşlerinde o moddan çıkmak kolay olmuyor da

Uludağda kampta kaldım bende 5 gün kadar, nasıl serinnn hatta soğuk çadırın içinde bi kurbağa soba var böyle minyatür bişi akşamları onu yakıyorduk dışarda da ateş yakılıyor yoksa donar insann, zaten kışlıklarla dolaşılıyor ortalıkta

dün biraz zor geldi lay lay lom çalıştım işte ama şimdi daha rahatım

uludağ her zaman soğuk sanırım ya. bizim de 1 hafta daha hakkımız var eylül gibi sohbaharda kullanmak istiyorum. ama naparız falan hiç konuşmadık yine tatile gitmek istiyorum

iyi bari

Evet aşağısı yanıyor şuan olduğu gibi, ama dağa çıkarken kademe kademe hava serinlemeye başlıyor. K.vdem orada şuanda, 21 gün kalacakmış kanı temizleniyormuş, kışın grip de dahil olmak üzere hasta olmuyormuş, 13 yıldır yapıyormuş bu uygulamayı.

İnsanın tatil hakkı olduğunu bilerek yaşaması çok güzel oluyor ya önümüzdeki günlerde Fıstıklı denilen bir yere gidebiliriz biz de, bunu düşünmek bile mutlu ediyor beni

aman en güzelini yapıyor gitsin dinlensin dağlarda tepelerde soğuk insanı dinç tutar diriltir.

evet gerçekten bilmek bile harika oluyor.. bizde haftasonları 2-3 günlüğüne kaçıcaz artık bi yerlere

HANGİSİNİ ÇOCUKKEN YAPMADIK Kİ...?

1- Gazoz şişesini calkalayıp calkalayıp fışkırtmak

2-İstop oynarken tutulan rengi bulmak uğruna verilen savaşta sokaktan geçen insanlarin ustune atlayip 'tuttum tuttum' diye bagirmak.

3- Bisiklet sürerken elleri bırakıp akrobatik hareketler yapmak ve neticede yere yapışmak .
...
4-Bakkaldan eve gelene kadar ekmeğin bütün kıtır yerlerini koparıp yemek.

5-Namaz kılan anneannenin uzerine cikip atcilik oynamak

6-Perdeden perdeye uçarak tarzancılık oynamak ve kopan korniş yüzünden anneden hafif yollu terlik yemek.

7-Buzdolabının ışığının dolap kapalıyken de yanıp yanmadığını görmek için aradan içeri bakmak

8-Kafayı balkon demirleri arasına sıkıştırmak.

9-Balkona gizlenip gelene geçene su tabancasıyla su püskürtmek veya nişan alıp tükürmek

10-Yoldan akan suyun önüne çerden çöpten baraj kurmak

11-Mandalinanın kabuğunu yanındaki arkadaşının yada kardeşinin yüzüne sıkmak

12-koltuk minderlerinden ev yapmak.

13- Kapı aralarına tırmanmak
ü

kırmızı olanların hepsini yaptım vallahi

topiğinize bi bakiim dedim
speedy alemsin ya harika çocukluğum geldi aklıma yüzümde bi tebessüm oluştu ne günlerdi yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…