- 28 Aralık 2008
- 2.130
- 8
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #9.541
bn 4-5 aylık olana kadar ofisime getrip gtrcem burda bakcam 5 aylktan snra bakıcı mecburen( yani bnm iş durumum farklı braz şirket bana ofis açtı kendi işim gbi yani 1 yıl falan ara veremem hatta muhtemelen doğum sancılarını ofiste çekerim
ortada daha bebek falan yok planlara bak
ahahaha ay dmi yaa rahat rahat denize bile gremicez :S
ben izindeyken bana milupadan yine set gelmiş
ıslak mendil
pişik kremi
hamilelik cd si
anneye çay falan.
annem diyor seni yine hamile sandılar
amin canım inşallah
hap kullanlar 6 ay önceden bırakıp beklemeliymiş dr önermiyor hap kullandıktan hemen sonra hamile kalmayı
neden gönderiyorlarki
ıslak mendil
pişik kremi
hamilelik cd si
anneye çay falan.
Ben hapı bıraktım spidi baya oluyor hatta... Eylül ekim gibi kontrole gitmeyi planlıyorum herhangi bir sorun var mı yok mu diye...
hmmm home ofis yapsan canım evden yürütsen nasıl olurbende burda işimde tekim ben çıkarsam bilmiyorum valla nasıl olcak ama zaten yasal bize 4 ay ücretli 6 aydaücretsiz izin hakkı veriyorlar 10 yapıyor
ıslak mendil
pişik kremi
hamilelik cd si
anneye çay falan.
yok cnm çalışanlarım var yöneticiyim şubelerin tümü bana bağlı yani ve bana güvenerek açıldı bu ofis bn ölee terfi edip üst düzey yönetici oldum ... bde herşeyim işim sayesinde nası desem yani kiramızı d.gazımızı benim benzin masrafımı vs.. herşeyi şirket ödüyo ... eşimide şubelerden birine aldım şube müdürü olarak yani iş hayatımı öle bi dzene koydumki şirket bnsiz yapamaz ben şirketsiz:))
benim arkadaş yarışmaya katılmış
bende üye oldum hamileyim yazmışım.. anne olmadan oy veremiyordun.
hatta başıkta minik yavrunuz artık kucağınızda.
hmm ozaman ddediğin gibi bebişide doğduktan sonra ofise getirirsin ne de olsa kimse birşey diyemez
bnmde apartmanda adım çıkmış hamile diye çok güldüm
oda iyimiş yokmu çevrende bebişi olan biri verirsin kullanırlar
bizim sürekli eşimin annannesi sıkıştırıyor hadi yapın bebek sevelim
ne zama görse n bak sen böle çocuk yapmıyorsun sonradan olmaz çocugun diyor
beni en çok kaynanam sıkıştırıyordu. ama baktılar umursamıyorum. artık kimse ağzını açmıyor....
Yok ya bana böyle fena rahat geldi hiç düşünmüyorum erkenden yapmayı.
demin demiyormuyduk seneye bebiş yaparız diye ne ara vazcaydınız rahatız diyorsunuz bideyok yok sizin ipinizle kuyuya inilmez :117: ben kendim yaparım ozaman
demin demiyormuyduk seneye bebiş yaparız diye ne ara vazcaydınız rahatız diyorsunuz bideyok yok sizin ipinizle kuyuya inilmez :117: ben kendim yaparım ozaman