Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

Ben eşimin doğum gününe düşünüordum pes ama ev aldık bakalım belki alırım... Müşterilere rica ederim yurtdışından getirtirim belki ucuz olur öyle

valla canım gelirin gideri olurmuş öyle derlerdi hep doğruymuş
2 kişide çalışsa gelen gidiyor ona göre harcama yapıyorsun ya çünkü
biz tayinde düşünüyoruz o yüzden hiç başlamadım işe
birikim yapabilseydiik ne iy olurdu
geçen bodrumda süper bi iş çıktı maaşı çok iyi
ama orda kalmam lazım yeni evliiyiz ben orda o burda olmaz diye istemedim

aynenn canım ne kadar gelirse okadar gider eve 6000 tlde girse harcanır 1000 tlde girse harcanır tayini nereye istiyorsunuz izmire gelin bak buralar çok güzel

benimde en yakın arkadaşım var oda milasta havaalanında başladı işe ama eşi savcı torpille buldular oralarda iş bulmak çok zor

Aynı zamanda hamile kalalım... Benden bir hafta sonra doğur bozmayalım sırayı düzeni İnşallah seneye nisan da hamile kalmak istiyorum ben

ps al yeter bence havalara uçar
ama onca paraya değer mi bilmiyorum başından kalkmaz gibi geliyor
bizde pc var şimdi. menegerlik oynuyor çıldırtıypr..

herşey para yaaa her ay hesap kitap yapmaktan yoruldum vallaa bende daha tatil var bizim 2 ay i,çinde 3 tanede düğün var sonra dogum gunlerı gelıyor bir dünya masraf

bu sene bizimde öyle nasıl olcak bilmiyorum

sizde ev alsaydınız keşke o taraflarda daha da uygundur.
oturmasanız bile kiraya verir krediyi kira ile öderdiniz.

Ben eşimin doğum gününe düşünüordum pes ama ev aldık bakalım belki alırım... Müşterilere rica ederim yurtdışından getirtirim belki ucuz olur öyle

Maddi açıdan sıkıntı olmaz ise alırsın bakarsın duruma göre

Aynı zamanda hamile kalalım... Benden bir hafta sonra doğur bozmayalım sırayı düzeni İnşallah seneye nisan da hamile kalmak istiyorum ben

ay kalalım valla yaaaaa ne güzel olurrr guzum yaaaa haberleşiriz ozaman bizde nisan mayıs gibi düşünüyoruz bakalım allahım inş yardım eder borçlardanda hafifleriz biraz kenara para atarız

ben mula merkezdeyim canım bodruma gitmek istiyoruz eşim bankada zaten tayin isticek sadece

burlarda da çok pahalı canım evler malesef kiralar bile 600 -700den başlıyor
çok isitiyorum evim olsun diye ama bakalım

kesinlikle süper olur herkes aynı zamanda düşünmesi lazım ama
bende gelecek yazı atlatalım öyle istiyorum

işte biz mayıs haziran gibi diyoruz mutlu nisan gibi diyor sen yazdan sonra diyon speddyden daha a<çıklama gelmedi ortak bir tarih belirleriz

ben mula merkezdeyim canım bodruma gitmek istiyoruz eşim bankada zaten tayin isticek sadece

burlarda da çok pahalı canım evler malesef kiralar bile 600 -700den başlıyor
çok isitiyorum evim olsun diye ama bakalım

inşallah olur canım ya en kısa sürede size de nasip olur

walla çok güzel olurrr yaaa sen ne zaman düşünüyorsun bebişş ona göre tarih belirleyelim sonra araşırız

kesin bir tarihimiz yok ama 18 aylık kredimiz bitmeden istemiyorum.
borçlarımız hafiflesin öyle seneye yaza belki gerçi yaza beklersem tatil yapmadan hamile kalmam hahahah
niyetim 1 sene daha bebek olmadan yaz tatili yapmak.

kesinlikle süper olur herkes aynı zamanda düşünmesi lazım ama
bende gelecek yazı atlatalım öyle istiyorum

inşallah vallahi harika olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…