Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

Oooo sen halletmişin maşallah Sözde çok güzelmiş beğendim... Nerden buluyosunuz böyle sözleri

Oooo sen halletmişin maşallah Sözde çok güzelmiş beğendim... Nerden buluyosunuz böyle sözleri

hallettim guzum yaa vallaa şirket hatlarının üstünden alcam telefonuda çok uyguna geliyor 24 ay taksitle beğenmene sevindim guzum valla aklımdan geldi akıl bedava dimi geliyor arada vallaa

gayet güzel canım.
bizimkinin doğum günü geliyor eylülde. büyük ihtimalle telefonu gider o zaman alırız.
artık bozulduğunu kabul ediyor
bu ay sizin düşünün bakalım temmuz gelinleri... Ramazan da geliyor az kaldı yaa..
siz geçen sene Ramazanda evliydiniz dimi.
bu sene bana ramazan çok ii geliyor geçen sene nasıl yapar ederim diye korkuyordum..
bu sene çok normal geliyor sadce saat çok geç Allah yardım etsin

iyiyim sen nasılsın ? nasıldı tatil
çok iyiydi canım geldi ve geçti darısı başınızaa

başak burcumu valla bizimkide o telefonu gördüğünden beri başka birşey istemiyor dışarda sordum anca 12 ay taksit yapıyorlar şirket hatlarımıza araştırdım 24 ay taksitle cok ucuza geliyor dışarıya göre bende alayım dedim hem çok istiyo hemde güzel bir hediye olur walla ben pek düşünmedim işte istediği birşey olmasaydı ne alsam diye belki düşünürdüm ama koçişte bana yardım etti
Ben oruç tutamıyorum tansiyonum düşüyor eşimde tutarmı tutmazmı bilmiyom vallla eğer tutarsa geç saatte gideriz ordan evişimize geliriz

bizimde tatile çok az kaldı yaa 2 hafta sonra şuan deniz kum güneş ben ve arkadaşlarla süper birgün geçiriyor olcaz biz tatile 14 kişi çıkıyoruz çok güzel geçecek diye düşünüyorum

Terazi canım annem babamda öyle hatta ikisinde d.günü

telefonu birlikte alırız çünkü eşim öyle çok lüks bişey kullanmaz. ayrıca dokunmatik falan istemz. diyorum sana alıyım benimkini sen kullan öyle de yapmaz alırsam vermez
sizinde az kalmış oh tadını çıkartın bol bol kalabalıkta keyifli çıkar .. tek kafa dinlemekte güzel iki tatil işte her türlü harikaaaaaaaa

senin ogün ozaman 2 hediye alman lazım bide ayrı ayrımı kutlıcan her ikisini birmi kutlıcan

bizimkiside normalde istemezdi ama tvde gördüğünden beri resmen aşık oldu ona yaa alayımda bari aşkı bitsin hemencecik bizimde doğum günleri yaklaşıyor varya şu eylüle kadar bir sürü masraf çıkacak ağustos sonu eşimin eylül başıda benim doğum günüm bakalım nasıl olacak ne yapcaz onuda artık 1 hafta önce düşünür uyguılarım

Gizem yıldönümüyle ilgili bir gelişme var mı?

çıkmak zorunda kaldımm derslere baktım biraz
mutlucum yok malesef canım konusu bile açılmıyor eşimde tık yok ben açıcam tarih yaklaşınca bakalım ne dicek
hediye konusunda aklıma hiçbişey gelmiyor gs ürünlerini hep aldık bu sene daha yeni aldı fazla olunca kardeşine bile verdi hatta
gömlek pantolon desem taşıcak kadar çok var eskimeyenler bile fazla
tişört desem daha yeni aldım 10 gün oluyor

of çok zor hediye almak erkeğe hiç beceremiyorum ben ya

Bu arada 22 temmuz yani kına gecemin olduğu gün annemin doğum günü uzakta artık gittiğimde hediye alıcam bende

Bu arada 22 temmuz yani kına gecemin olduğu gün annemin doğum günü uzakta artık gittiğimde hediye alıcam bende

hoşgeldin canım. Anneler sesini duyduğunda bile en güzel hediyeyi almış kadar mutlu oluyorlar hele bide gitmekten bahsediorsun hediye almasan bile yeter

hoşgeldin canım. Anneler sesini duyduğunda bile en güzel hediyeyi almış kadar mutlu oluyorlar hele bide gitmekten bahsediorsun hediye almasan bile yeter

evet ya canım annem yıldönümümüz geçsin sürpriz yapar giderim nasıl mutlu olur

bu arada hediyelerin süper canım eşin çok sevinicek

EŞİM 24 EYLÜL
annemle babam aynı gün 7 ekim.

bakalım daha kesin düşünmedim ama para biriktirmem lazım.
tatilde kredi kartından harcadık bu ay yine sıkışıcaz ya ödememiz lazım ki hiç karta bulaşmayalım..

erkeğe zor ya
hobi olarak bişeyler bak olta,uçak uzaktan kumandalı araba falan.
erkekler böyle oyuncakları seviyorlar

evet çok sevinirrrr inş eşimde beğenir bakalım o bana napcak sen neler yapmayı planlıyorsun

ya bilmiyorum canım çok kararsızım işte düşünyorum basit olsunda istemiyorum ama ne yapıcam bilmiyorum

ya aslında olabilir bak bizimki pes hastası
oyun konsolu alsam saçmamı olur ki ne dersiniz
yanına bişey daha alırım

herşey para yaaa her ay hesap kitap yapmaktan yoruldum vallaa bende daha tatil var bizim 2 ay i,çinde 3 tanede düğün var sonra dogum gunlerı gelıyor bir dünya masraf

herşey para yaaa her ay hesap kitap yapmaktan yoruldum vallaa bende daha tatil var bizim 2 ay i,çinde 3 tanede düğün var sonra dogum gunlerı gelıyor bir dünya masraf

tatilden sonra bizde bocaladık baya Allahtan gelecek ay baya azalıyor taksitler rahat edicez derken
eşim bugün motor alıyor kredi çekti aylık 135 falan ödicekmişiz
Allahtan çok fazla değil ama ev kirası+apartman parası+kredi kartı derken elde bişey kalmıyor

bence olmaz canım sonuçta sevdiği ve istediği birşeyse al bizimkide aslında pes 2012 istiyordu ama oda çok pahalı yaa

ev geçindirmek çok zor yaaa 2 maaş geliyor bide bizde gene yetmiyor gene yetmiyor sıkalım diyoruz her ay onuda beceremiyoruz bide sizde eşin çalışıyor allah yardımcınız olsun canım yaa bilmiyorum valla eşimde seneye diyor bebiş yapalım nasıl olcak onuda bilmiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…