- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #9.421
Günaydınnnn kızlarrr
Ama kimse yok
Ben de 3'er gün de olsa izin almayı başardım, Pzartesi salı Çarşamba izinliyimmmm5 gün de olsa tatil tatildir
Bende haftaya almayı düşünüyorum bir hafta
Ne güzel aynı anda izinli olucaz demekki ama benimki birazcık kısa
Bi yerlere gidecek misiniz, var mı bi plan?
Günaydınnnn kızlarrr
Ama kimse yok
Ben de 3'er gün de olsa izin almayı başardım, Pzartesi salı Çarşamba izinliyimmmm5 gün de olsa tatil tatildir
Günaydın kızlar günaydın gizemcim nasılsın...
Tam anlamıyla bir planımız yok açıkcası evde oluruz sanırım belki bir kaç günlüğüne kıyıköye gideriz... Maksat ayağımızı denize sokmadan yaz bitti demeyelim
Sizin plan varmı?
iyi olmuş kafanı dinlersinn
günaydın canım hastayım ben evdeyim
sen nasılsınn
iyi olmuş kafanı dinlersinn
günaydın canım hastayım ben evdeyim
sen nasılsınn
Bizim plan şimdilik Bozcaada gözüküyorçok severim.
Doğru diyosun maksat denize girmek, rahatlamak. Biz de gitmiştik o taraflara ama Kıyıköy mü Yalıköy mi unuttum adınıdenizi güzeldi..
Geçmiş olsun neyin var
Hayrola geçmiş olsun?
sağolun kızlar
midemi üşütmüşüm sürekli istifra halindeyim
halsizlik bi yandan
bugün 6 da uyandım uyuyamadım bide
regl zamanımda yaklaştı bi yandan ağrımda var öle işte
Geçmiş olsun tekrar tatlım... Soğuk şeyleri içiyoruz midemizi üşütüyoruz dikkat etmek lazım
Dikkat etmek lazım...Siz tatile gidecek misiniz?
sağol canım
ondan oldu zaten gece kalkıp soğuk su içtim boş mideye girince hırpaladı baya
dinleniyorum işte bol bol
yok canım zaten 2 haftada bir bodruma gidiyoruz şuan uzun tatil planımız yok
BizimdeBelki bir kaç günlüğüne kıyıköye gideriz o kadar
Bozcaada da güzel seçenekSeninle tanışmadık sanırım... Ben İstanbulda oturuyorum sen?
sağolun kızlar
midemi üşütmüşüm sürekli istifra halindeyim
halsizlik bi yandan
bugün 6 da uyandım uyuyamadım bide
regl zamanımda yaklaştı bi yandan ağrımda var öle işte
o bile çok iyi gelir canım biz nisanın sonunda gitttik ya
şimdi eşimin 1 haftalık daha tatili kaldı ama onuda ankaraya gitmeyi düşünüyoruz
bakalım nasip artık
bu arada 23 temmuza az kaldıı planların neler aynı gün yıldönümümüz
Ben de İstanbul'da oturuyorum, erenköyde. Muhasebeciyim, 29 yaşındayım, 23 Ekimde evlendimSen nerede oturuyorsun, çalışıyor musun?
Ben de hepinizi tanımıyorum malesef, inşallah zamanla tanışırım topikteki herkesle
Tanıdıklar mı var Ankara'da yoksa gezmeye mi gideceksiniz... 1 hafta sıkılabilirsiniz Ankara da...
Evet az kaldı... Sanırım evde yemek yeriz beraber... Eşimin gönlüde bundan yana... Biz ev almaya niyetlendiğimizde eşim evlilik yıldönümüzde evimizde olacaz söz demişti dediği gibi de yıldönümünden önce aldık evi... Geçenlerde ağzını aradım evde yemek yemeyi düşünüyor...Maddi olarak en güzeli bu olur bizim için sanırım... Ramazan olacağı için içki filan içemeyiz... Ben 22 sinde pazar akşamı evde yemek yeriz 23 ünde de gezeriz diye düşünüyorum... Hediye olarak ta Beşikatşın feda t-shirtlerinden alıcam büyük ihtimal... Bir bana bir ona...Ben daha farklı hediyeler düşünüyordum ama şu aralar en çok istediği şey o tshirtler...Almak istedi ben ne gerek var demiştim kaldı öyle arada lafı geçiyor hala istiyor belli...Sen ne yapacaksın karar verdin mi?
Bende 25 yaşındayım turizmciyim bende İstanbuldayım Bahçelievlerde oturuyorum 23 temmuzda evlendim bende
Geçmiş olsun çok. Mide üşütmesine nane limon çok iyi geliyor, içerken midemi bulandırıo ama sonra iyi geliyor cnm.
Tanıdıklar mı var Ankara'da yoksa gezmeye mi gideceksiniz... 1 hafta sıkılabilirsiniz Ankara da...
Evet az kaldı... Sanırım evde yemek yeriz beraber... Eşimin gönlüde bundan yana... Biz ev almaya niyetlendiğimizde eşim evlilik yıldönümüzde evimizde olacaz söz demişti dediği gibi de yıldönümünden önce aldık evi... Geçenlerde ağzını aradım evde yemek yemeyi düşünüyor...Maddi olarak en güzeli bu olur bizim için sanırım... Ramazan olacağı için içki filan içemeyiz... Ben 22 sinde pazar akşamı evde yemek yeriz 23 ünde de gezeriz diye düşünüyorum... Hediye olarak ta Beşikatşın feda t-shirtlerinden alıcam büyük ihtimal... Bir bana bir ona...Ben daha farklı hediyeler düşünüyordum ama şu aralar en çok istediği şey o tshirtler...Almak istedi ben ne gerek var demiştim kaldı öyle arada lafı geçiyor hala istiyor belli...Sen ne yapacaksın karar verdin mi?
Bende 25 yaşındayım turizmciyim bende İstanbuldayım Bahçelievlerde oturuyorum 23 temmuzda evlendim bende