- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #9.241
canım senin bana cevap olarak yazdıkların, benim yazdıklarımın altına gelmesi gerekiyor, fakat benim üstümde görünüyor. bende cevap vericeksin diye sayfanın altında senden cevap bekliyoruum. acaba ben bilgisayarın ayarınımı bozdum. sendeki sayfada da öyle görünüyor mu?
öyle oluyor cnm evet takip etmesi zorlaşıyor
Bizim yıldönümü 26 haziran canım...
benden bir hafta sonra yani..
evet sende düşünmeye başla ne yapsam diye.. ben geç bile kaldım düşünmek için
Merhaba kızlar, maşallah bugün güzelmiş muhabbet
Ben de Cuma öğleden sonra izin alınca biraz işleri toparladım bugün. Tahlil sonuçlarımı göndermişler, pek içaçıcı diil malesef :2: Kan değerlerim düşük, çoğu altsınırlarda, demir depoları yine azalmışYarın akşam sonuçları göstericem doktora, off çok fena bu kansızlık hemen yoruluyorum, çabuk üşüyorum, bu aralar başımda fırfır dönüyo..
Neyse sizi okuyunca biraz moralim düzeldi. Bu trafiğin durumu noolcak yaa, bizim şirket Anadolu yakasında karşıdaki yemek firması yemek gönderemedi trafiktenSpeedy nası özendim sana, 5 gün sonra tatil rüya gibi :13: Benim yerime de yap tatil, ben işe başlayalı 2 ay doldu biraz zor izin..
Yaa arkidişler, bana bi yardımcı olun
Çarşamba eşimin doğum günü, yarın akşam çaya misafir gelecek, zaten çalışıyorum. Evde mükellef bi sofra hazırlama zamanım malesef yok, yani o kadar sürede hazırlayabilecek kadar becerikli diilim en azındanDışarda bişiler yapmak zorunda kalıcaz galiba, ama mesai yapabilirim de diyor. Of naapıcağımı şaşırdım valla Hediye için kararımı verdim, o tamam. Ama organizasyon kısmı yok daha..Bu akşam eve gidip temizlik yapıcam, bi de yarına hazırlık yapıcam. Kocişin doğumgünü biraz sakata geldi sanki Sizce her ihtimale karşı dışarda bi organizasyon ayarlasam mı?
Merhaba kızlar, maşallah bugün güzelmiş muhabbet
Ben de Cuma öğleden sonra izin alınca biraz işleri toparladım bugün. Tahlil sonuçlarımı göndermişler, pek içaçıcı diil malesef :2: Kan değerlerim düşük, çoğu altsınırlarda, demir depoları yine azalmışYarın akşam sonuçları göstericem doktora, off çok fena bu kansızlık hemen yoruluyorum, çabuk üşüyorum, bu aralar başımda fırfır dönüyo..
Neyse sizi okuyunca biraz moralim düzeldi. Bu trafiğin durumu noolcak yaa, bizim şirket Anadolu yakasında karşıdaki yemek firması yemek gönderemedi trafiktenSpeedy nası özendim sana, 5 gün sonra tatil rüya gibi :13: Benim yerime de yap tatil, ben işe başlayalı 2 ay doldu biraz zor izin..
Yaa arkidişler, bana bi yardımcı olun
Çarşamba eşimin doğum günü, yarın akşam çaya misafir gelecek, zaten çalışıyorum. Evde mükellef bi sofra hazırlama zamanım malesef yok, yani o kadar sürede hazırlayabilecek kadar becerikli diilim en azındanDışarda bişiler yapmak zorunda kalıcaz galiba, ama mesai yapabilirim de diyor. Of naapıcağımı şaşırdım valla Hediye için kararımı verdim, o tamam. Ama organizasyon kısmı yok daha..Bu akşam eve gidip temizlik yapıcam, bi de yarına hazırlık yapıcam. Kocişin doğumgünü biraz sakata geldi sanki Sizce her ihtimale karşı dışarda bi organizasyon ayarlasam mı?
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine, ilaçlarınıda ihmal etme.. kirazın falan kan yaptığını biliyorum.. kiraz mevsimide geldi. bol bol ye.
Çooook teşekkür ederim kızlar
Bakalım dediğiniz gibi yapmak en mantıklısı galiba, gelir gelmez tutup kulağından gel bakalım kutlamaya gidiyoruz dicemtok gelirse de evde pasta kesimi şöle romantik bi ambians müzik falan hadi geçmiş olsun
aynen öyle gayette güzel olur
Doktorun yarın acil işi çıkmış, randevuyu bugüne aldım ben de. Birazdan çıkıcam, heyecanlandım :18:
Dua edin kızlar, lenfosit düşüklüğüne çok kötü hastalıklar çıkıo nette Allah korusun
selam kızlarr yine gece saatleri ve yine ben
bizim evlilik yıldönümünede az kaldı, 30 haziran nikah 3 temmuz düğün,
ve hala bi hazırlığım yok, daha 6 haziranda eşimin doğumgünüydü bisürü masraf şimdide yıldönümü adam şanslı valla
günaydın herkese oğlum kucağımda size yazıyorum
bugün tam 34 günlük olduk teyzeleri
yıldönümler kutlu olsun bizimde 23 haziran nikah 3 temmuz düğündü
ben hediyemi verdim bence en değerli oğlumu sağlıkla dünyaya getirmemdi
neyse kızlar oğlumu uyutayım bende uyuyayım azcık öpüldünüz
selam kızlarr yine gece saatleri ve yine ben
bizim evlilik yıldönümünede az kaldı, 30 haziran nikah 3 temmuz düğün,
ve hala bi hazırlığım yok, daha 6 haziranda eşimin doğumgünüydü bisürü masraf şimdide yıldönümü adam şanslı valla
günaydın herkese oğlum kucağımda size yazıyorum
bugün tam 34 günlük olduk teyzeleri
yıldönümler kutlu olsun bizimde 23 haziran nikah 3 temmuz düğündü
ben hediyemi verdim bence en değerli oğlumu sağlıkla dünyaya getirmemdi
neyse kızlar oğlumu uyutayım bende uyuyayım azcık öpüldünüz