- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #9.221
Slm kızlaar nasılsınız herkese iyi haftalar, İstanbul'un durumunu haberlerde izledim, çok zo geçecek yaa, bende nasipse temmuz 7'de geliyorum, 2 ay trafik mahfedecek bizi...
Bugünlerde çok uyuyorum malesef ne olacak benim bu halim
İstanbul çok fena inşallah düzelir bir an önce..
uyu uyu bol bol sonra keşke uyusaydım dersin..
Uyudukça canım sıkılıyor yaa, gece 3'te yatıp ölen 1'de kalkıyorum ama eşime kahvaltı hazırlıyorum arada uyanıyprum yani :)
merhaba 2011 gelinleri:) tam bir yıl önce bugün düğünüm vardı. yarında gelin alıcım..
artık bende bir yıllık bir gelinim..
merhaba 2011 gelinleri:) tam bir yıl önce bugün düğünüm vardı. yarında gelin alıcım..
artık bende bir yıllık bir gelinim..
başbaşa vakit geçirelim desek, ailelerimizden ayrı yaşıyoruz zaten hep başbaşayız..
bir yerlere gidelim desek, yaşadığımız şehri keşfetmek için bir yıldır her fırsatı değerlendirdik..
şöyle birkaç günlüğüne kaçamak yapalım desek, izin hakkımızda yok..
bilmiyorum hiç bir fikrim yok, buda canımı çok sıkıyor.
seninde hayırlı uğurlu olsun.
eee planın ne bakalım neler yapacaksın bugüne
Dün gece eşimle dolaşırken gelinle damadı evine bırakan bir grup gördük, çok duygulandım, heyecan yaptım ağlayacaktım neredeyse...
haklısın canım sonra daha çok pişman olurun.. biliyorum:)
bügün birbirimize vakit ayıralım.. onu esir alayım:)
ÖYLE böyle deme birinden birisini seç canım.
bu günü bişey yapmadan geçirme bence
Ben çok kararsızım, burada yemeğe gidebileceğimiz özel bi yer yok.
Eşime ne alacağımı bilmiyorum, özel bişeyler olsun istiyorum, evde eşime nasıl güzel bir sürpriz yapabilirim?
kesinlikle 1. yıl herşeyden özel bence...
esir al sevdiğiniz yemekleri yiyin sevdiğiniz yerlere gidin gezin dolaşnın.
dediklerini dikkate alıcam canım:) teşekkür ederim sana.
Ben çok kararsızım, burada yemeğe gidebileceğimiz özel bi yer yok.
Eşime ne alacağımı bilmiyorum, özel bişeyler olsun istiyorum, evde eşime nasıl güzel bir sürpriz yapabilirim?
fikrini söyle, bugünü özel geçirmek mi daha anlamlı, düğün cd sini izleyip o günü anımsama mı?
canım evdesin nasılsa harika bir sofra hazırla ona birlikte yemek yiyin sonra çıkın dışarı yürüyüş yapın dolaşn.
hediye olarakta sen daha iyi bilirsin daha iyi tanyorsun
rica ederim canım inşallah harika bir gün geçirrisiniz.