Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

inşallah güzel olur eşim fasulye hastası bol bol atarım buzluğa
geçen gün pazardan bezelye aldım attım. 5 kg :KK3::KK3:

güzel oluyor pilav cacık eşimde öyle seviyor
bol bol yeriz

iyi yapmışsın bezelyede güzel oluyor
bamyalarda çıkmış
sordum burda kilosu 10 lira dedi almadım tabi :KK37:

Karnım acıktı yaa, eşim gelmedi daha.
Yemeklerden açılmış konu, kuru biber dolmasına bayılırım, sarmayada bayılırım :)

slm kızlarrrrr
yaa karnımı acıktırdınız:KK43:( işteym hala brazdan çıkcam ve evde yemek yok :S:S napcam ben yaa bıktm sürekli aynı şeyleri yemekten :2:

güzel oluyor pilav cacık eşimde öyle seviyor
bol bol yeriz

iyi yapmışsın bezelyede güzel oluyor
bamyalarda çıkmış
sordum burda kilosu 10 lira dedi almadım tabi :KK37:

fasulye harika oluyor dün yedim bayıldım ya
bu akşam pazar var gidebilirsem yine gidicem :KK6::KK6:

Bamya bende istiyorum ama daha pahalıymış beklerim biraz daha :KK16::KK16::KK16:

Karnım acıktı yaa, eşim gelmedi daha.
Yemeklerden açılmış konu, kuru biber dolmasına bayılırım, sarmayada bayılırım :)

merhaba :KK3::KK3::KK3:

slm kızlarrrrr
yaa karnımı acıktırdınız:KK43:( işteym hala brazdan çıkcam ve evde yemek yok :S:S napcam ben yaa bıktm sürekli aynı şeyleri yemekten :2:

akşamdan yap canım yemeklerini ben bazen öyle yapıyorum eve gidince yiyoruz.
1 yemeği 2. gün yiyemem bende ama Allahtan eşim yiyor :KK16::KK16:

Bamya bende istiyorum ama daha pahalıymış beklerim biraz daha :KK16::KK16::KK16:

malesef bnde yiemiorum kuzm yaa 2. gn aynı yemeği:KK43:( hep dsardan sölüoruz yada makarna falan ölee sadece h.sonu gerçek anlamda yemek yapıp yiebiliorz :KK5:

afiyet olsun canım

günaydın hepinize

dışarı çıkıcam bende biraz işlerim var akşama kayınvalidemler gelicekler 1 günlük sadece
işleri varmış burada

malesef bnde yiemiorum kuzm yaa 2. gn aynı yemeği:KK43:( hep dsardan sölüoruz yada makarna falan ölee sadece h.sonu gerçek anlamda yemek yapıp yiebiliorz :KK5:

sürekli dışardan söylemekte sıkar yaaa :KK20:
ne biliyim bazen bizde dışardan yiyip geliyoruz ama evdeki gibi olmuyor :KK5:

afiyet olsun canım

günaydın hepinize

dışarı çıkıcam bende biraz işlerim var akşama kayınvalidemler gelicekler 1 günlük sadece
işleri varmış burada

kolay gelsin canım :KK54:

kesinlike olmuyo tabiki cnm her zaman dsardan yemekte sıkıyo bzm ev artık menülerle doldu kendimi öğrenci gbi hssediyorum :KK70: napcaz nası halledcz bilmorum ne yapılabilirki pratk olrak??

ya aslında yemek yapmak çok fazla zaman alan bişey değil. yarım saatte 2 çeşit rahat yaparsın.
Ben şöyle yapıyorum mesela bazı günler akşamdan yapıyorum ertesi güne hazırlıyorum.

yada buzlukta hazır doğranmış oluyor. oradan çıkartıp işten gelip hemen yapıyorum.

ya aslında yemek yapmak çok fazla zaman alan bişey değil. yarım saatte 2 çeşit rahat yaparsın.
Ben şöyle yapıyorum mesela bazı günler akşamdan yapıyorum ertesi güne hazırlıyorum.

yada buzlukta hazır doğranmış oluyor. oradan çıkartıp işten gelip hemen yapıyorum.

mesela ne yapıosun yarım saatte falan bn sana evde yedğimzde yaptklarımı sölim bak kremalı tavuklu makarna yapıorm inanlmaz seviorz ama bööööö geldi artık :))
sonra arada melemen yapıorz, pilav yapıorum bazen yanınada işte hazır nugget yada sosis falan ...
patates kızartması yanına köfte yada baska bişi ...
bnlar dsnda yne hzır olan şeyler işte mantı,hazır döner vs...

mesela ne yapıosun yarım saatte falan bn sana evde yedğimzde yaptklarımı sölim bak kremalı tavuklu makarna yapıorm inanlmaz seviorz ama bööööö geldi artık :))
sonra arada melemen yapıorz, pilav yapıorum bazen yanınada işte hazır nugget yada sosis falan ...
patates kızartması yanına köfte yada baska bişi ...
bnlar dsnda yne hzır olan şeyler işte mantı,hazır döner vs...

bak canım sen bu sene buzluğunu doldur al bezelye,fasulye,bamya,barbunya,domates bunları kışında kullanabilirsin.

mesela ; eve gel soğanını doğra patatesi doğra domatesi doğra yağ tuz at içine bezelye al sana mis gibi bezelye yemeği

bu şekilde diğerlerini de yaparsın o olurken mesela hemen salatanı yap pilaıvını yap

bunları nasıl atacağını da söylerim istersen buzluğa :KK14:

bak canım sen bu sene buzluğunu doldur al bezelye,fasulye,bamya,barbunya,domates bunları kışında kullanabilirsin.

mesela ; eve gel soğanını doğra patatesi doğra domatesi doğra yağ tuz at içine bezelye al sana mis gibi bezelye yemeği

bu şekilde diğerlerini de yaparsın o olurken mesela hemen salatanı yap pilaıvını yap

bunları nasıl atacağını da söylerim istersen buzluğa :KK14:

yaa sölemeni istesem ayıp olmaz dmi:S:S mesela ben taze fasulyeyi çok sverm kocamda sever fasulyeleri haşlayıpmı atcam buzluğa yada normal pişircemmi ??

bezelye ; al ayıkla pişireceğin kadar koy buzdolabı poşetine at

Bamya ; ayıkla yine aynı şekilde direk at haşlama

Domates ; kabuklarını soy minik minik doğra 1 yemeğe koyacak şekilde buzdolabı poşetine böl buzluğa at

Taze fasulye ; onu da kır ayarla yemekte ne kadar istersen o kadar domatesini koy tencere de sarart sonra bekle soğuyunca poşete koy at

bamya da ayıkla at buzluğa

bi tek fasulye önce sarartılıyor sonra eve gelince ayıklanmış yemekliğin ve doğranmış domatesin olacak soğaı da doğra al sana yemek :KK34::KK34:

bamya hiç sevmem ama diğerlerini yapıcam cnm en azndan sağlıklı şeyler yemiş olurz yaa hep kuru şeyler yiorz :KK43:( eşimde o yzden kiloda aldı grenlerde karısı iyi bakmış dio bilseler:KK1::KK1: teşekkür ederm cnm çok saol

bamya hiç sevmem ama diğerlerini yapıcam cnm en azndan sağlıklı şeyler yemiş olurz yaa hep kuru şeyler yiorz :KK43:( eşimde o yzden kiloda aldı grenlerde karısı iyi bakmış dio bilseler:KK1::KK1: teşekkür ederm cnm çok saol

vallahi canım yaa güzel şeyler yemiş olursunuz hemen de olur zaten.. :KK1:

geldim bu ne sıcaktır Allahım
ne olursa olsun seviyorum ben yazı ya
speedy valla pratik iyi düşünmüşsün çalışanlar için çok iyi fikir
yorgun oluyorsunuz zaten buzluktan çıkar yap
ben bile koyuyorum iyi oluyor

Arkadaşlar merhaba :KK3:

Speedy hatırlar beni belki, kısa bir topik maceramız olmuştu, fazla uzun süremedi :KK37:

Ben de 2011 geliniyim, sohbetinize ara sıra dahil olmak isterim, tabi sakıncası yoksa? Valla alınmam söyleyin kendi aranızda takılmak istiyorsanız :KK6: :KK54:

Arkadaşlar merhaba :KK3:

Speedy hatırlar beni belki, kısa bir topik maceramız olmuştu, fazla uzun süremedi :KK37:

Ben de 2011 geliniyim, sohbetinize ara sıra dahil olmak isterim, tabi sakıncası yoksa? Valla alınmam söyleyin kendi aranızda takılmak istiyorsanız :KK6: :KK54:

Kendi adıma bi sakıncası yok
hoşgeldin sende aramıza
hangi ayda evlendin

X