Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

vallahi öyle çok ihtiyacım var ki kafa dinlemeye işyerinde fena doldurdular kafamı
1 hafta çıkıyorum ama izne 22 ile 4 arasında gelicem sonra Ramazan işte
bende çok seviyorum deniz kum güneş aslında çok bişey almadım bi tek yüz kremi 8 tane mi ne bikinim var
şort falan filan zaten dolu almıycam bişey bu haftaiçi teyzemin bavulunu alıcaz sonra yavaş yavaş yerleştirmeye başlarım.
unuttuklarım olur ise gidene kadar koyarım en azından

sorma bizim tatilde ramazana denk geldi kpss den dolayı atmak zorunda kaldık bu sene ramazanın 1 haftası gidecek
oo senin bavul hazırmış sadece gitmeliyim diyosun yani iş ortamı öyle yaa insanlarla olmak güzel ama zor kişilerle uğraşmak gerçekten yorucu

ağustos ayında çıkarsınız canım. bana şimdi git deseler atıcam kendimi dışarı
bavulum hazır değil. teyzemin bavulunu alıcam hafta içi doldurur hazırlarım

ayarladık artık temmuz 21de bizde tatile gidiyoruz.Çünkü ağustosta bayram sonrası 3 hafta sonu düğün var biri en yakın arkadaşımın üniversiteden ev arkadaşımdı hemde sonra kuzenimin sonraki haftada diğer kuzenimin ayy bu yaz çok hızlı geçecek öyle hissediyorum

üstüste gelecek hepsi :13:

Tamam canım sen neden gitmiyorsun, iznin mi yok ?

ağustosa kadar iznim yok canım birde eşimde bende ailelerimizden ayrı şehirlerde yaşıyoruz, (aslında sık sık ziyaret etmemize rağmen) onlarda izinlerimizi heyecanla bekliyorlar ..
dolayısıyla bizde kararsız kaldık, bir yanda çok özlediğimiz ailelerimiz, bir yanda ihtiyaç duyduğumuz ama ne yapacağımıza karar veremediğimiz için rezarvasyon yaptırmadığımız tatil ..

Günaydın kızlar
sabah erken kalktım çamaşırlarımı attım yaz geldi artık sürekli çamaşır oluyor

canım tatil yapın derim. sonrasında yine kaçarsınız ailelerin yanına tatil malesef geri gelmiyor.
bide benim gibiysen kesin git bana göre tatil deniz kum güneş kışın istediğim kadar gidelim bi yere yazı iple çekerim

sorma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ilki istanbulda üstelik:10:

geziceksin sevin bence gel buralara

Günaydın kızlar
sabah erken kalktım çamaşırlarımı attım yaz geldi artık sürekli çamaşır oluyor

selam ;

bende yine yoğunum yani:26::26:

adet geciktirici kullanıcam sizce ne zaman başlamalıyım.
Daha önce kullandığımda 2 gün önceden başlıyordum ama adetim düzenliydi. şimdi ne zaman olacağım belli olmuyor
eczane 1 hafta önce başla dedi

Slm kızlaar nasılsılsınız, şehirdışından geldik, çok yorucuydu, gezmek güzel ama eskisi gibi katlanamıyorum artık yollara, bitmek bilmiyor. Yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler.

Merhaba Hanımlar :)

Burayı gözden kaçırdım sanırım bende 2011 geliniyim 30 temmuzda evlendik

Nasılsınız nasıl gidiyor çiçeği burnunda gelinler :)

Bir yıl olucak ben taze gelin olmanın keyfindeyim hala baalayında gibiyim :)
Malum ailelerden uzaktayız ve sende bi kaç kez görüşebiiliyoruz ve bizde gezip tozuyor eğleniyrzzz

vAlla canım ben daha önce hiç kullanmadığım için bilmiyorum hiç

Slm kızlaar nasılsılsınız, şehirdışından geldik, çok yorucuydu, gezmek güzel ama eskisi gibi katlanamıyorum artık yollara, bitmek bilmiyor. Yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler.

hamilesin sıcaklarda geldii zor olur artık senin için

hoşgeldin aramıza

NERELERE gittin bakalım

hoşgeldin canım ,

az kaldı sizinde 1. yılınıza haziran gelinleri son haftalarına yaklaşıyor sıra temmuz gelinlerinde

ben daha önce kullanmadım ama kullanan arkadaşlar 3 gün önceden başlıyordu.bende temmuzda kullanıcam çnk benimde tam tatilime denk geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…