- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #9.021
oh oh sen bizden önce yorgunluğunu atacaksın ne güzel şimdi hazırlıklar başlamıştır
kremler,mayolar,yeni ciciler bol bol foto çekinin benim tatilde en sevdiğim şey çnk geriye dönüp baktığımda harika anılar biriktirdiğimi görmek beni inanılmaz mutlu ediyor.
bizde temmuz sonunda inşallah tatile çıkıyoruz ama daha çok var diyorum eşime gel bu haftasonu bir kaçamak yapalım dedim olimpos taraflarına gidip 2 gün kafa dağıtabiliriz
meraba kızlar:) sizde içten içten geçen senenin kıyaslamasına başlamışsınız:)
sorma bizim tatilde ramazana denk geldi kpss den dolayı atmak zorunda kaldık bu sene ramazanın 1 haftası gidecek
oo senin bavul hazırmış sadece gitmeliyim diyosun yani iş ortamı öyle yaa insanlarla olmak güzel ama zor kişilerle uğraşmak gerçekten yorucu
ayarladık artık temmuz 21de bizde tatile gidiyoruz.Çünkü ağustosta bayram sonrası 3 hafta sonu düğün var biri en yakın arkadaşımın üniversiteden ev arkadaşımdı hemde sonra kuzenimin sonraki haftada diğer kuzenimin ayy bu yaz çok hızlı geçecek öyle hissediyorum
üstüste gelecek hepsi :13:
aynen öyle zaman çabuk geçti şimdi tatlı tatlı anıyoruz işte :)
Tamam canım sen neden gitmiyorsun, iznin mi yok ?
günaydın canım kolay gelsin sana :) bende şimdi dolabımı silecegim... işler çokkk
ağustosa kadar iznim yok canımbirde eşimde bende ailelerimizden ayrı şehirlerde yaşıyoruz, (aslında sık sık ziyaret etmemize rağmen) onlarda izinlerimizi heyecanla bekliyorlar ..
dolayısıyla bizde kararsız kaldık, bir yanda çok özlediğimiz ailelerimiz, bir yanda ihtiyaç duyduğumuz ama ne yapacağımıza karar veremediğimiz için rezarvasyon yaptırmadığımız tatil ..
sorma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ilki istanbulda üstelik:10:
Günaydın kızlar
sabah erken kalktım çamaşırlarımı attım yaz geldi artık sürekli çamaşır oluyor
Slm kızlaar nasılsılsınız, şehirdışından geldik, çok yorucuydu, gezmek güzel ama eskisi gibi katlanamıyorum artık yollara, bitmek bilmiyor. Yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler.
adet geciktirici kullanıcam sizce ne zaman başlamalıyım.
Daha önce kullandığımda 2 gün önceden başlıyordum ama adetim düzenliydi. şimdi ne zaman olacağım belli olmuyor
eczane 1 hafta önce başla dedi
Slm kızlaar nasılsılsınız, şehirdışından geldik, çok yorucuydu, gezmek güzel ama eskisi gibi katlanamıyorum artık yollara, bitmek bilmiyor. Yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler.
Merhaba Hanımlar :)
Burayı gözden kaçırdım sanırım bende 2011 geliniyim 30 temmuzda evlendik
Nasılsınız nasıl gidiyor çiçeği burnunda gelinler :)
Bir yıl olucak ben taze gelin olmanın keyfindeyim hala baalayında gibiyim :)
Malum ailelerden uzaktayız ve sende bi kaç kez görüşebiiliyoruz ve bizde gezip tozuyor eğleniyrzzz
Merhaba Hanımlar :)
Burayı gözden kaçırdım sanırım bende 2011 geliniyim 30 temmuzda evlendik
Nasılsınız nasıl gidiyor çiçeği burnunda gelinler :)
Bir yıl olucak ben taze gelin olmanın keyfindeyim hala baalayında gibiyim :)
Malum ailelerden uzaktayız ve sende bi kaç kez görüşebiiliyoruz ve bizde gezip tozuyor eğleniyrzzz
adet geciktirici kullanıcam sizce ne zaman başlamalıyım.
Daha önce kullandığımda 2 gün önceden başlıyordum ama adetim düzenliydi. şimdi ne zaman olacağım belli olmuyor
eczane 1 hafta önce başla dedi