- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #9.061
aynenn orda hep birlikte konuşmak güzeldisarmısaklıya hiç gitmedim ama güzel bir yer oldugunu duymuştum kac gun cıkcan tatile
Evet ya harika oluyorduneyse ileri de açarlar belki yine..
22 haziranda yola çıkıyoruz gece 8 gün orada kalıcaz 2 günde burada
harika canım nereden aldınız kaça çok güzel bir haber bu ya Rabbim ödeme kolaylığı versin.. inşallah sorunsuz hallolur
oohhh ne güzel bizimkiler 1 hafta kullan dedi toplam 14nde cıkcaz 21nde bitcek 23üde iş başı1 haftasınıda daha sonra kullancamm ondada doğuya gitmek istiyorum bakalım
Bağcılar güneşli merkezden aldık guzum... 155 bine...İnşallah tapuda da sorun çıkmaz
sonra yine çıkarsın benimde 1 hafta daha iznim var sonra yine kullanıcam eylül gibi belki
evet sonra kullancam tekrar izni. Bu sene cok yoruldum yaaa kafamı dinlemeye çok ihtiyacım var
güle güle oturun canım çok sevindim yaaa ev sahibi olmanıza kaç yıl kredi
Evin değeri düşük göründüğü için 2 ayrı kredi çektik biz 5 sene boyunca 2150 civarı ödicez daha sonra 3 sene 1100 ödicez inşallah
toplam 7 yıl çok iyiymiş canım
ama ödemeleriniz çok yüksek ikinizin maaşı zorlamıcak mı ?
Toplam 8 sene oluyor... Sıkıştığımız yerde kayınvalidem yardım edecek tatlım yoksa zorlanırız evet
Hayırlı olsun mutlucum, Rabbim hayırlısıyla ödemek nasip etsin.
Bizde buradan gidene kadar ev alıp ödemeyi düşünüyorduk ama fiyatlar uçuk, 150bin civarı evler, o nedenle araba alıp yatırıma karar verdik.
Hayırlı olsun mutlucum, Rabbim hayırlısıyla ödemek nasip etsin.
Bizde buradan gidene kadar ev alıp ödemeyi düşünüyorduk ama fiyatlar uçuk, 150bin civarı evler, o nedenle araba alıp yatırıma karar verdik.
Bende iyiyim sağolasın kredi işlerini hallettik ev alıyoruz kısmetse yarında tapudaki işlemleri halledicezSen nasılsın
ne zaman taşınıyorsun bakıyım belli mi ?
Ev yeni bina mı bitmesini falan mı bekliceksiniz ?
isteyen herkese nasip olur inşallah ama azcık sıkmak lazım kendimizi yoksa hiç bişeye sahip olunmuyor..
senin adına inanılmaz sevivndim
hayırlı olsun eviniz güle güle oturun
Çok sağol sepidim... Muhtemelen haziranın 3, haftası ya da son haftası taşınırız... Ev yeni bina oturan yok o yüzden istediğimiz zaman taşınabiliriz... Bu ay kira ödediğimiz için acele etmiyoruz taşınmakta
Sağol gizemcim darısı size inşallah
Çok sağol sepidim... Muhtemelen haziranın 3, haftası ya da son haftası taşınırız... Ev yeni bina oturan yok o yüzden istediğimiz zaman taşınabiliriz... Bu ay kira ödediğimiz için acele etmiyoruz taşınmakta
Sağol gizemcim darısı size inşallah