Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

Kızlar Burada cok fena deprem oldu baya siddetliydi tüm ege hissetmiş Allah korusun hepimizi

olsun canım bende tadını çıkart ama eğlendiğini eşine çok belli etme hepiniz bir arada sende hakkın bence düşünme
kısa süreli ayrılık sonuçta tatlım

bende eylül 2011 geliniyim:)

hoşgeldin canım

Kızlar Burada cok fena deprem oldu baya siddetliydi tüm ege hissetmiş Allah korusun hepimizi

geçmiş olsun canım hiç duymadım yaaaaa

günaydınn haberlerde çıktı hatta

günaydın arkadaşlar

tatil için son 2 hafta 22 si cuma yollardayım allahın izniyle

az kalmışş tatilede :)

EVET ya çok şükür çok az kaldı artık bu hafta bimden yüz kremi aldım yüzüm kararmasın diye ben çabuk bronzlaşıyorum
sevmiyorum kapkara suratı

iyi yapmışsın ben çabuk kararamıyorum malesef tenim çok beyaz anca kızarıp acı çekiyorum

bizde bu hafta sonu akyakaya gidicez denize

gelecek hafta annem gelicek ordan da bodruma bol bol yüzüp güneşlenicem

ilk 2 hafta önce açtım sezonu devamını getirmek lazımm :)

ben malesef ilk günü bronzlaşıyrum aynı şekilde eşimde öyle bide eşim zaten esmer bide kararınca dalga geçiyorum
bizim çocuk melez olacak falan diyorum bende buğday tenliyim.
Bu hafta geçirelim gidelim tatile bizde kısa turlar düşünüyoruz. gerçi Ramazan gelecek bide arada

evet ramazan da geliyor o yüzden öncesinde bol bol gezip eğlenmeli :26:

evet ramazan da geliyor o yüzden öncesinde bol bol gezip eğlenmeli :26:

bak yine geçen sene geldi aklıma heee
Ramazandan öyle çok korkmuştum ki yemek bilmem zaten tuzsuz yapıyorum bide aç karna yemek yapmak zor geliyordu.
Bu sene çok daha rahatım çok şükür. inşallh yine 30 gün tutabilirim
geçen sene korunma hapımı bırakmıştım 30 gün hastalanmadan oruç tutttum.
Haftaya da adet geciktirici kullancam artık yine adetim düzensizleşir. 30 gün yine tutarım

geçen sene tecrübesizdik tabi,nasıl yapıcaz diye düşünüyorduk evlendikten 1 hafta sonra ramazana girmiştik hem ev hem de yemekler zorlanmıştım bende baya

nasip olursa bende 30 gün tutmayı istiyorum

geçen sene tecrübesizdik tabi,nasıl yapıcaz diye düşünüyorduk evlendikten 1 hafta sonra ramazana girmiştik hem ev hem de yemekler zorlanmıştım bende baya

nasip olursa bende 30 gün tutmayı istiyorum

vallahi bende korku bile vardı nasıl kalkarım nasıl yaparım diye diye bitirdim.
benim 1 ay sonraydı işte İnşallah kazasız belasız sıcaklarda tutabiliriz

günaydın arkadaşlar

tatil için son 2 hafta 22 si cuma yollardayım allahın izniyle

oh oh sen bizden önce yorgunluğunu atacaksın ne güzel şimdi hazırlıklar başlamıştır
kremler,mayolar,yeni ciciler bol bol foto çekinin benim tatilde en sevdiğim şey çnk geriye dönüp baktığımda harika anılar biriktirdiğimi görmek beni inanılmaz mutlu ediyor.
bizde temmuz sonunda inşallah tatile çıkıyoruz ama daha çok var diyorum eşime gel bu haftasonu bir kaçamak yapalım dedim olimpos taraflarına gidip 2 gün kafa dağıtabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…