- 8 Haziran 2012
- 113
- 1
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #9.001
BENDE NİSAN 2011 GELİNİYİM EVET YENİ SAYILMAYIZ BELKİ AMA ÇOKDA ESKİ DEĞİLİZ BENCE ÇEYİZİN ESKİMEDİĞİ SÜRECE SEN HEP YENİ GELİNSİN NEZAMANKİ SANDIĞI AÇTIĞINDA KULLANCAK YENİ BİŞEYİN YOKSA İŞDE OZAMAN ESKİMİŞSİNDİR :d
hep mutlulukla gülün inşallah..gözyaşlarınız hep mutluluk gözyaşlarınız olsun..bizimde evliliğimizin 1. yıldönümü bugün
Cumartesi günü yani bugün eşim yarım gün çalışıyor diye Cumadan olamazdı cnm
Bugün biraz gergin bir şekilde çıktık yola, bu akşam kalabilirdi eşim ama yarın k.vdemler uludağa çadır kurma işlemlerine başlayacaklar. K.vdem 14 senedir her yaz uludağda kamp kuruyor :) nişanlıyken 2 gün kalmıştım bende dağdaki o çadırda. Çadır işlemlerinden en iyi eşim anlıyor, dolayısıyla onun gitmesi gerekti. Birkaç saat oturdu annemlerde sonra onu uğurladık. Değişik bir duygu eşin bi yerde sen başka bi yerdesin.
bende eylül 2011 geliniyim:)
Kızlar Burada cok fena deprem oldu baya siddetliydi tüm ege hissetmiş Allah korusun hepimizi
olsun canım bende tadını çıkart ama eğlendiğini eşine çok belli etmehepiniz bir arada sende hakkın bence düşünme
kısa süreli ayrılık sonuçta tatlım
hoşgeldin canım
geçmiş olsun canım hiç duymadım yaaaaa
günaydın arkadaşlar
tatil için son 2 hafta 22 si cuma yollardayım allahın izniyle
günaydınn haberlerde çıktı hatta
az kalmışş tatilede :)
EVET ya çok şükür çok az kaldı artıkbu hafta bimden yüz kremi aldım yüzüm kararmasın diye ben çabuk bronzlaşıyorum
sevmiyorum kapkara suratı
iyi yapmışsın ben çabuk kararamıyorum malesef tenim çok beyaz anca kızarıp acı çekiyorum
bizde bu hafta sonu akyakaya gidicez denize
gelecek hafta annem gelicek ordan da bodruma bol bol yüzüp güneşlenicem
ilk 2 hafta önce açtım sezonu devamını getirmek lazımm :)
ben malesef ilk günü bronzlaşıyrum aynı şekilde eşimde öyle bide eşim zaten esmer bide kararınca dalga geçiyorum
bizim çocuk melez olacak falan diyorum bende buğday tenliyim.
Bu hafta geçirelim gidelim tatile bizde kısa turlar düşünüyoruz.gerçi Ramazan gelecek bide arada
evet ramazan da geliyor o yüzden öncesinde bol bol gezip eğlenmeli :26:
bak yine geçen sene geldi aklıma heee
Ramazandan öyle çok korkmuştum ki yemek bilmem zaten tuzsuz yapıyorum bide aç karna yemek yapmak zor geliyordu.
Bu sene çok daha rahatım çok şükür. inşallh yine 30 gün tutabilirim
geçen sene korunma hapımı bırakmıştım 30 gün hastalanmadan oruç tutttum.
Haftaya da adet geciktirici kullancam artık yine adetim düzensizleşir.30 gün yine tutarım
geçen sene tecrübesizdik tabi,nasıl yapıcaz diye düşünüyorduk evlendikten 1 hafta sonra ramazana girmiştik hem ev hem de yemekler zorlanmıştım bende baya
nasip olursa bende 30 gün tutmayı istiyorum
meraba kızlar:) sizde içten içten geçen senenin kıyaslamasına başlamışsınız:)
günaydın arkadaşlar
canım çok heyecanlısındır şimdi:) tadını çıkar:)
tatilde tatile gidemeyenler çalışmak zorunda olanlar (bizim için) içinde eylen tamam mı?
günaydın arkadaşlar