Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

ben daha önce kullanmadım ama kullanan arkadaşlar 3 gün önceden başlıyordu.bende temmuzda kullanıcam çnk benimde tam tatilime denk geliyor :KK19:

aynen ya bunu hiç planlamadık gerçi planlanmış olsa bile dengesizleşti iyice :KK14: ne zaman olacağımı bilmiyorum..

bakalım 3*4 gün önce başlarım artık riske atmak istemem :KK14:

Günaydınn canlarrr,nasılsınız bakalım
erken kalktım 1 saat yrüyüş yaptım geldim
balkonun kapısını açtım serin serin oturuyorum:KK34:

Günaydınn canlarrr,nasılsınız bakalım
erken kalktım 1 saat yrüyüş yaptım geldim
balkonun kapısını açtım serin serin oturuyorum:KK34:

ohhhhhhhhh keyfine diyecek yok heeeeeeeee
bende 1 haftadır camlarımı açıp çıkıyorum evim tertemiz havalı havalı oluyor :KK1::KK1:
yoksa tüm gün kapalı ev çok havasız oluyor yaa :KK16::KK16:

kızlar yarıdmınıza ihtiyacım var lütfen.... Konuyu açıcak başka başlık bulamadığım için buraya yazdım.

Çok yakın bir arkadşaım dostum evleniyor, elime bi anı defteri verdi, ama ne yazacağımı bilemiyorum içine hiç anlamam bu işlerde, lütfen bana yardım edermisiniz....

biraz eğlenceli biraz duygusal içten, bi yazı lazım.... fikirleirnizi bekliyorum lütfen.

bi dostunuz size böyle bi defter getirse ve yazmanızı istese ne yazardınız ?

kızlar yarıdmınıza ihtiyacım var lütfen.... Konuyu açıcak başka başlık bulamadığım için buraya yazdım.

Çok yakın bir arkadşaım dostum evleniyor, elime bi anı defteri verdi, ama ne yazacağımı bilemiyorum içine hiç anlamam bu işlerde, lütfen bana yardım edermisiniz....

biraz eğlenceli biraz duygusal içten, bi yazı lazım.... fikirleirnizi bekliyorum lütfen.

bi dostunuz size böyle bi defter getirse ve yazmanızı istese ne yazardınız ?

onun için sadece içimden gelenleri yazardım içinden ne geliyor ise onu yaz

aynen valla şu 1 haftadır erken kalkıp yürüyüş yapıyorum çok iyi oluyor
sıcaklar geldi bende heryeri açıyorum yoksa çok bunaltıcı
haftaya annemle kayınvalidem gelicekler 1 hafta bizdeyiz sonra bodruma tatile gidicez
eşimin kuzeninin nişanıda var o da aradan çıkacak

aynen ev toz oluyor ama napalım açmasakta oluyor yaaa :KK17:
iyiyimiş hep birlikte vakit geçireceksiniz ne güzel :KK16::KK16:

ohhhhhhhhh keyfine diyecek yok heeeeeeeee
bende 1 haftadır camlarımı açıp çıkıyorum evim tertemiz havalı havalı oluyor :KK1::KK1:
yoksa tüm gün kapalı ev çok havasız oluyor yaa :KK16::KK16:

aynen valla şu 1 haftadır erken kalkıp yürüyüş yapıyorum çok iyi oluyor
sıcaklar geldi bende heryeri açıyorum yoksa çok bunaltıcı
haftaya annemle kayınvalidem gelicekler 1 hafta bizdeyiz sonra bodruma tatile gidicez
eşimin kuzeninin nişanıda var o da aradan çıkacak

aynen ev toz oluyor ama napalım açmasakta oluyor yaaa :KK17:
iyiyimiş hep birlikte vakit geçireceksiniz ne güzel :KK16::KK16:

evet canım annemi de özledim iyi olucak
babamda gelicek arkadan
bahsettiğim mahkeme işlerinden bunaldılar baya
kafa dağıtacaklar

kocam aradı şimdi yemek yapıp bankaya götürücem
gelirim yine:KK34:

evet canım annemi de özledim iyi olucak
babamda gelicek arkadan
bahsettiğim mahkeme işlerinden bunaldılar baya
kafa dağıtacaklar

kocam aradı şimdi yemek yapıp bankaya götürücem
gelirim yine:KK34:

ONLAR için de güzel olacak seninle birlikte kafa dağıtırlar :KK14:

bizimkine de akşamdan hazırlıyorum yanında götürüyor bıktı artık dışardan yemekten
dün gezdiğim için bişey yapamadım dışardan yiyecek :KK16::KK16:

ayh ohh be yaa vallahi özledim heee sizle sohbet etmeyi
burada hep beraber kalabalık olmayı falan filan işte.

İyiyim çok şükür sen nasılsın niye gelmiyorsun kk ya ben akşamları giriyorum face o zaman da sen olmuyorsun :KK16:

bende özledimkiii:KK16::KK16::KK16::KK16: yaa ben girdiğimde siz olmuyorsunuz kkyı acıpta bakmıyom facede msndede göremiyorum akşamlarıda çok nadir artık giriyorum:KK31: Valla napayım tatil hazırlıkları yapıyorum 14 temmuzda çıkıyoruz biraz rahatlıcamm:21::21::21: sen ne zaman cıkıyorsun canım

bende özledimkiii:KK16::KK16::KK16::KK16: yaa ben girdiğimde siz olmuyorsunuz kkyı acıpta bakmıyom facede msndede göremiyorum akşamlarıda çok nadir artık giriyorum:KK31: Valla napayım tatil hazırlıkları yapıyorum 14 temmuzda çıkıyoruz biraz rahatlıcamm:21::21::21: sen ne zaman cıkıyorsun canım

Ben artık işyrinden hiç giremiyorum bi yerlere bi kk var işte burada takılıyorum. Face akşamları giriyorum ama o bile sıkıyor artık..
22 Haziranda kısmetse haftaya gidiyoruz sen ramazan da mı çıkıyorsun ona mı geliyor tam tarihini bilmiyorum gerçi :KK16::KK16:

Ben artık işyrinden hiç giremiyorum bi yerlere bi kk var işte burada takılıyorum. Face akşamları giriyorum ama o bile sıkıyor artık..
22 Haziranda kısmetse haftaya gidiyoruz sen ramazan da mı çıkıyorsun ona mı geliyor tam tarihini bilmiyorum gerçi :KK16::KK16:

yasak tekrarmı geldi :KK31::KK31: benide artık face kk sıkıyor pek nadir giriyorum bakıyorum msnden işte mutluyla konuşuyoruz okadar :KK53::KK53::KK53: ohhh senin tatile az kalmışş bol bol güneşlen eğlen tadını çıkart senden sonrada ben cıkartayım :KK52::KK52::KK52: tatilimizin son 1 günü ramazana giriyor canım :KK53:

yasak tekrarmı geldi :KK31::KK31: benide artık face kk sıkıyor pek nadir giriyorum bakıyorum msnden işte mutluyla konuşuyoruz okadar :KK53::KK53::KK53: ohhh senin tatile az kalmışş bol bol güneşlen eğlen tadını çıkart senden sonrada ben cıkartayım :KK52::KK52::KK52: tatilimizin son 1 günü ramazana giriyor canım :KK53:

:KK1: msn kapanmasaydı iyi oluyordu yaa:KK9::KK9:
Az kaldı işte bakalım sarımsaklıya gidiyoruz inşallah doyabileceğim bir tatil olur :KK16::KK16::KK16:

X