- 13 Ocak 2011
- 1.894
- 11
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #8.681
oh ne güzel keyif desene
brc88 ; nasılsın tatlım
iyiyim hayatım sn nasılsın aslında azcık kötüyüm yaa dn kasıklarımda ağrı vardı dr.a gttim kist olabilir dedi tahlil yaptrcam p.tesi ablamda kist hemen hemen herkste olur ddi ama bn ynede tedrgn oldum :S:S
yaaa geçmiş olsun önlemini al ilerlemesin ama dediği gibi kadınların çoğunda var çikolata kisti dedikleri bişey. çok dert etme
kendi adıma bnde iyiyim ama sana imrendim ohh evde keyifff hayat sana gzel:))))))))biz çalışalım sen tv seyret :) ne izliyosun:)))
Valla sorma gercekten hayat bana güzel..ama cok imrenme gündüz tvde güzel bisey olmuyo,canın çekmesin yanisimdi mutfaga gectim.esim 10 dk ya gelir.yemek hazırlıgındayım.simdi cıkıyorum.ama bol vakitte sohbet etmek isterim.simdilik hosakal..herkes hosca kalsın.....
saol bebem çok dert etmedim ama aklıma şu takıldı bn geçen aya kadar yasmin kullandım benm bildiğiim doum kontrl hapı kiste karşı koruyo neden kist olabilr ddm 20 gn önce bıraktım 20 gndemi olduki:S gaz sıkışması olabilr ddi tahlil yapılması lazım işte bde smear testi yapalım dedi ben dün oruçluydum kandil sebebiyle o yzden yaptrmadım p.tesi yaptrcam bakalım kötü bişi yoktr umarım sen neler yapıosun tatil programı yapılmış sanırım
anladm hapı bıraktığın için bi etki olabilir belki de dediği gibi kist bile olmayabilir. smear testi bende yaptırmıştım tatil dönüşü yine yaptııcam
22sinde inşallah gidiyoruz bi aksilik olmaz ise
brc88
Ne iş yapıyosun tatlım
bnde yaptriim yaa önemliymiş:S
Ne güzel hayırlı olsun.Bende özel bir şirkette Kalite Kontrol Şefiyim
evet canım her sene yapılması gerekiyormuş
yaa bişi itiraf edicem ama gülme tamammı:) ben aslında smaer testini yaptrcaktım ama o koltuğa otrmaktan çok korktum :S ürktüm bian o yzden pardon telefonum çalıyo şimdi geliorum diyip kaçtım :))))))) ablama sordum ona otrmadan yapılmıyomu diye gülmekten cevap veremedi:) ama yapcak bişi yok alışmam lazım o koltuğa:)
bende ilk başta kan alıcaklar sandım sonra gerçeği öğrendim
26 yaşındayım canım.O koltuk gerçekten çok ürkünç zaten bi kadın doğum koltuğu bide dişçi koltuğu ikiside korkunç:)
Bu arada eşinin yavaş yavaş bebek düşünmeye başlamasına sevindim umarım herşey planladığınız gibi olur biz henüz düşünmüyoruz çocuk düşüncesi beni ve eşimi çok korkutuyo başlı başına bir sorumluluk tüm hayatın ona endekslenicek ve ben bugün yorgunum anne olmayım diyemicez:))o yüzden gerçekten hazır olmak gerekiyor.
hımm şimdi anladım bende şaşırdım bi anda hattatürkiyede değil misin diye düşünmeye başladım :)
bakalım bizde ayarladık otelimizi herşey dahil aldık..
benimde aklımda aslında kalem var şık üzerine ismini yazdırabileceğim. ama nerede yaptırabilirim bilmiyorum
mrb kızlarrr!!! artık bende aranızdayım 5 aylık evliyim hepinizi uzun zamandır takip ediyorum az çok tanıyo gibiyim güzel haberlerinizi duyunca sizinle birlikte sevinip sizinle birlikte heycanlanıyorum:))çalıştığım için çok giremiyorum ama işler azalınca kaçarım artık yanınıza:)
ceylinnnnnnnnnnn bebişin cnsiyeti belli oldumu:))))
kizlarrr yavvvv ben 2010 kasimida evlendim ama dedimki iki ay icin beni kirmayip katarlar muahbbetlerine
hanımlar merhaba!!
ben de 8 aylık evliyim,muhabbetleriniz çok güzel baya ilerlemiş,aranıza katılabilirim umarım...
26 yaşındayım canım.O koltuk gerçekten çok ürkünç zaten bi kadın doğum koltuğu bide dişçi koltuğu ikiside korkunç:)
Bu arada eşinin yavaş yavaş bebek düşünmeye başlamasına sevindim umarım herşey planladığınız gibi olur biz henüz düşünmüyoruz çocuk düşüncesi beni ve eşimi çok korkutuyo başlı başına bir sorumluluk tüm hayatın ona endekslenicek ve ben bugün yorgunum anne olmayım diyemicez:))o yüzden gerçekten hazır olmak gerekiyor.