Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

sorma ya tam okuldan arabayla çıkıyordum park yerinde arabanın tamponunu vurdum bayağa moralim bozuldu eve girerken birde apartmanın bahçe kapısına kapıyı çizdirdim ayy görseniz başladım ağlamayaa

ayy geçmiş olsun cnm yaa valla cana gelen mala gelsn denr ama bnde arabam konusunda çok hassasım :S olsun cnm yapcak bişi yok ağlama

AYYY evettt nerden bildin kızzzzz:emir_bebek: İRKEK annesi olucam.valide sultan:))

hayırlı sı olsun:)hamileliğim ilk başından beri annemle benim dışımda herkes erkek demişti:KK19:

bak bn sana daha öncede yorum yapmıştm erkek olcak die geçmişi oku görürsün :))allah oğluşunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah:nazar: şimdi sıradaki sorum ismi ne olcak paşanın :)

bak bn sana daha öncede yorum yapmıştm erkek olcak die geçmişi oku görürsün :))allah oğluşunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah:nazar: şimdi sıradaki sorum ismi ne olcak paşanın :)

evet canım hatırlıyorum şimdiii....inşallahhh canım...isim ıolayını hiç bir fikrim yok..bi ara ASLAN,ALP,TÜRKER falan düşünmüştük aslan nasıl sence

hayırlı olsun :)):emir_bebek:

canım çok sağol sanada büyük geçmiş olsun

evet canım hatırlıyorum şimdiii....inşallahhh canım...isim ıolayını hiç bir fikrim yok..bi ara ASLAN,ALP,TÜRKER falan düşünmüştük aslan nasıl sence

canım çok sağol sanada büyük geçmiş olsun

bi galatasaraylıya aslan nasıl diye sorulurmu süper tabikii:)))))) şaka bi yana karizması ağırlığı olan bi isim daha vakit var bol bol düşünürsünüz ama madem sordun samimiyetine güvenerek kendi fikrimi söylüorm alp koyma yaa çok vaarrr elimi atsam alp,ege,kayra,efeye çarpıyo:KK1:

bi galatasaraylıya aslan nasıl diye sorulurmu süper tabikii:)))))) şaka bi yana karizması ağırlığı olan bi isim daha vakit var bol bol düşünürsünüz ama madem sordun samimiyetine güvenerek kendi fikrimi söylüorm alp koyma yaa çok vaarrr elimi atsam alp,ege,kayra,efeye çarpıyo:KK1:

galatasaray demek:))) bende bi fenerli olarak bu ismi nasıl düşündüysem:))) eee kanarya koyamayacağıma göre:)))

söylenişi basit ama erkeğide çağrıştıran bir isim istiyorum..aslan hem heybetli hem soyadımızada uyumlu aslan uzcan:)) biriktirip en son kura çekiicez sanırım...evet alp,efe,ege v.s. çok var:)

aklına gelen olursa yaz yine..,

bende bi yandan mutfakta yemek yapıyorum canım arpa şehriye çorbasıyla arnavut ciğeri çekti onları yapıyorum:)))

galatasaray demek:))) bende bi fenerli olarak bu ismi nasıl düşündüysem:))) eee kanarya koyamayacağıma göre:)))

söylenişi basit ama erkeğide çağrıştıran bir isim istiyorum..aslan hem heybetli hem soyadımızada uyumlu aslan uzcan:)) biriktirip en son kura çekiicez sanırım...evet alp,efe,ege v.s. çok var:)

aklına gelen olursa yaz yine..,

bende bi yandan mutfakta yemek yapıyorum canım arpa şehriye çorbasıyla arnavut ciğeri çekti onları yapıyorum:)))

oohhhh afiyet olsun kuzummm aslan koyarak çocuğu direk doğru yola teşvik etmiş olursun :p:p şaka bi yana gzel isim ama daha vakt varken düşnmek lazım dimi :) bnde düşüniim aklıma geldikçe yazarım bak kesin erkek dmi pipisini grdnmü:)))))

oohhhh afiyet olsun kuzummm aslan koyarak çocuğu direk doğru yola teşvik etmiş olursun :p:p şaka bi yana gzel isim ama daha vakt varken düşnmek lazım dimi :) bnde düşüniim aklıma geldikçe yazarım bak kesin erkek dmi pipisini grdnmü:)))))

kız pipi mipi ben biş görmüom..dr bu pipi dio heee ölemi diosun :))bi kafasını gördüm bi vücudunu bide ayaklarını ,,ppoposunu dönmüş zatennn yüzünüde göremedik:)) bak teyzesi belli değil ama resmi var burda:) $2012-05-25 16.02.54.jpg

evet bebnim bebişim..bu yüzden erkek istemiıom..kızlar peşini bırakmıcak işteee,,daha şimdiden başladınız:KK9:....Allah isteyen herkese nasip etsin...

arkadaşım kociş geliomuş kurt gibi açım dedi ben yemeklere devam edeyim sonra devam ederiz olurmu çok öptüm seni:13:

bende iki tane sivilce çıktı ,takip ediosan görmüşsündür reglim bile düne kadar gelemdi çok gecikmişti,bütün tırnaklarım kırıldı,bu stres olayı işin doğasında var galiba:))sıkmayın canınızı ,bi bakmışsınız birbirimize yemek tarifi veriyoruz burda:))):KK9:

haha.. süpersin :) benim henüz 1 ay kadar daha var düğünüme.. Çok stresliyim ama finallerim var o yüzden.. Stres dediğiniz şeyi henüz yaşayamadım herşey o kadar yolunda ki. sadece sınavlardan kalırsam korkusu var, çünkü balayım mahfolabilir ve okulum uzayabilir... sizde sakin olmaya çalışın yaa.. herşey güzel olacak inşallah :)

haha.. süpersin :) benim henüz 1 ay kadar daha var düğünüme.. Çok stresliyim ama finallerim var o yüzden.. Stres dediğiniz şeyi henüz yaşayamadım herşey o kadar yolunda ki. sadece sınavlardan kalırsam korkusu var, çünkü balayım mahfolabilir ve okulum uzayabilir... sizde sakin olmaya çalışın yaa.. herşey güzel olacak inşallah :)

tatlımmm hayırlı olsunda:) biz evleneli 1 sene oldu bebişimiz bile olcak sen ne için sakin ol dedin:)):KK9:

AYYY evettt nerden bildin kızzzzz:emir_bebek: İRKEK annesi olucam.valide sultan:))

hayırlı sı olsun:)hamileliğim ilk başından beri annemle benim dışımda herkes erkek demişti:KK19:

hayırlı olsun ceylin,Allah sağ salim kucağına almanı nasip etsin..bana da nasip olsun inşallaaaaahhh!!! erkek kız fark etmez,nasip olsun işte olsun olsuunn :KK16:

hayırlı olsun ceylin,Allah sağ salim kucağına almanı nasip etsin..bana da nasip olsun inşallaaaaahhh!!! erkek kız fark etmez,nasip olsun işte olsun olsuunn :KK16:

TEŞEKKÜR EDERİM...TATLIM SENDEMİ BEBİK İSTİYORSUN NE ZAMAN EVLENDİnnn
şuanda geçmişe göz gezdiriyorum da çok geç kalmışım bu topiğe :KK43:((

olsun bundan sonra bizimlasın:)

Slm kızlaar nasılsınız.
Anneme geldik, geçen yıl bu vakitlerde ne telaştaydık, bu yılda nasipse haftaya kardeşimin nişanını yapıcaz.
Geçen sene haziran 2'de evimi yerleştirmeye gitmiştim, bu sene haziran 4'te eşime kavuşuyorum. O zaman nişanlımdı artık eşim :)
Geçen yıllarda aylarca görüşmediğimiz oluyordu ama bu kadar özlem duymuyorduk.
Eşim bazen aklıma gelince hemen evime dönmek istiyorum, düşünsenize annenin evindesiniz ama yıllar önce yabancı olan bir adama anneyi bırakıp gidecek kadar özlem duyuyorsunuz, ne kadar garip...
Oğlumda büyüdü artık, karnımda top oynuyor resmen :)
Nasipse 2 ay sonra oğlumla beklicez babasını...

X