- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #8.661
selam kızlar bende katıldım aranıza geçen senede takip ediyordum muhabbetlerinizi ama katılmak nasip olmadı aslında bende 2011 gelinlerindenim neyse bu sene katılırım inşallah.
16 temmuz ama eşine ne zaman kavuştun dersen şubatta yani daha 4 aylık evli gibiyiz :)
öğretmenimde eş durumu tayinim şubatta oldu evlendik 1 ay birlikte yaşadık sonra ben gittim
ewttt :) birlikte olmak çok güzelmiş biz zaten bu günlerin özlemini çekiyorduk 9 sene sevgiliydik.Ama şimdide işten güçten birbirimize zaman ayıramıyoruz tatili bekliyoruz sabırsızlıklaa
selam canım seninde kandilin mübarek olsun
aa öğreniyormusunuz bizede yaz hemen
sağol canım ....öğrenince yazarım tabiii...
mercimek çorbası ,taze fasulye yaptım
şimdi de pilavı yapıcam canım
valla hergün şu ne yapsam derdi bitmiyoo
hoşgeldin canım sen türkiyede değil misin kuzum ? niye öyle dedin.
sarımsaklıya gidicez uzak bi yer istemiyoruz günümüz yollarda geçiyor.
hediye olta güzel olmuş benim eşimde bi ara kendine uzaktan kumandalı araba almıştı acaba bende prf. öyle bişey mi alsam ama çok pahalı oluyor yaaaaaaaaaa
hadi hayırlısı olsun cinsiyet için inşallah ikinizin de gönlünüzdeki nasip olur
hoşbuldum tatlım...yok tr deyimde islam ülkeleri içinde bi tek biz kutluyoruz kandili,,arabistan da bile böle bişi yok...:))
sarımsaklı ...kocişle bekarken 1 hafta kaçamak yapmıştık süper bi balayı geçirdik...otel çok kötüydü ama olsun...harikaydı
olta ii denk geldi muhabbet esnasında hemen ampul yandı aklımda tamam dedim alayım ben..
mrb kızlarrr!!! artık bende aranızdayım 5 aylık evliyim hepinizi uzun zamandır takip ediyorum az çok tanıyo gibiyim güzel haberlerinizi duyunca sizinle birlikte sevinip sizinle birlikte heycanlanıyorum:))çalıştığım için çok giremiyorum ama işler azalınca kaçarım artık yanınıza:)
kizlarrr yavvvv ben 2010 kasimida evlendim ama dedimki iki ay icin beni kirmayip katarlar muahbbetlerine
tamam tamam çaktrma araya karışıver hemenhoşgeldn cnmmmm
mrb kızlarrr!!! artık bende aranızdayım 5 aylık evliyim hepinizi uzun zamandır takip ediyorum az çok tanıyo gibiyim güzel haberlerinizi duyunca sizinle birlikte sevinip sizinle birlikte heycanlanıyorum:))çalıştığım için çok giremiyorum ama işler azalınca kaçarım artık yanınıza:)
kizlarrr yavvvv ben 2010 kasimida evlendim ama dedimki iki ay icin beni kirmayip katarlar muahbbetlerine
hanımlar merhaba!!
ben de 8 aylık evliyim,muhabbetleriniz çok güzel baya ilerlemiş,aranıza katılabilirim umarım...
hoşbuldumm..ben iyiyim,evimde tv karşısında oturmuş bi yandan da pc de kk da tur atıyordumkii burayı buldum,iyi de oldu..teknolojiyle iç içe geçmiş durumdayım anlıcanız..sizler nasılsınızz??
hoşbuldumm..ben iyiyim,evimde tv karşısında oturmuş bi yandan da pc de kk da tur atıyordumkii burayı buldum,iyi de oldu..teknolojiyle iç içe geçmiş durumdayım anlıcanız..sizler nasılsınızz??
brc88
iyiyim canım saol çalışıyorum sende iyisindir umarım.Ayy ne güzel herkes bugün yeni katılıyo:))
Herkes hoşgeldi haftanın sonu bereketli oldu:))