Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

16 temmuz ama eşine ne zaman kavuştun dersen şubatta yani daha 4 aylık evli gibiyiz :)
öğretmenimde eş durumu tayinim şubatta oldu evlendik 1 ay birlikte yaşadık sonra ben gittim :KK43:

ewttt :) birlikte olmak çok güzelmiş biz zaten bu günlerin özlemini çekiyorduk 9 sene sevgiliydik.Ama şimdide işten güçten birbirimize zaman ayıramıyoruz tatili bekliyoruz sabırsızlıklaa

bundan sonra tüm günler ikinizin işte doya doya geçirin zamanınızı.. :KK16::KK16:
ben çıkıyorum canım. yarın görüşürüz.. :KK54::KK54:

ewttt :) birlikte olmak çok güzelmiş biz zaten bu günlerin özlemini çekiyorduk 9 sene sevgiliydik.Ama şimdide işten güçten birbirimize zaman ayıramıyoruz tatili bekliyoruz sabırsızlıklaa

selam canım seninde kandilin mübarek olsun

aa öğreniyormusunuz bizede yaz hemen

sağol canım ....öğrenince yazarım tabiii...

mercimek çorbası ,taze fasulye yaptım

şimdi de pilavı yapıcam canım

valla hergün şu ne yapsam derdi bitmiyoo :KK1:

ben burdayken yemek muhabbeti yapmayınnn..bi aşerirsem görürsünüz:KK56::KK56:

hoşgeldin canım sen türkiyede değil misin kuzum ? niye öyle dedin.
sarımsaklıya gidicez uzak bi yer istemiyoruz günümüz yollarda geçiyor.:KK35::KK35::KK35:
hediye olta güzel olmuş benim eşimde bi ara kendine uzaktan kumandalı araba almıştı acaba bende prf. öyle bişey mi alsam ama çok pahalı oluyor yaaaaaaaaaa
hadi hayırlısı olsun cinsiyet için inşallah ikinizin de gönlünüzdeki nasip olur :KK36:

hoşbuldum tatlım...yok tr deyimde islam ülkeleri içinde bi tek biz kutluyoruz kandili,,arabistan da bile böle bişi yok...:))

sarımsaklı ...kocişle bekarken 1 hafta kaçamak yapmıştık süper bi balayı geçirdik...otel çok kötüydü ama olsun...harikaydı :KK16:

olta ii denk geldi muhabbet esnasında hemen ampul yandı aklımda tamam dedim alayım ben..

hoşbuldum tatlım...yok tr deyimde islam ülkeleri içinde bi tek biz kutluyoruz kandili,,arabistan da bile böle bişi yok...:))

sarımsaklı ...kocişle bekarken 1 hafta kaçamak yapmıştık süper bi balayı geçirdik...otel çok kötüydü ama olsun...harikaydı :KK16:

olta ii denk geldi muhabbet esnasında hemen ampul yandı aklımda tamam dedim alayım ben..

hımm şimdi anladım bende şaşırdım bi anda hatta :KK34: türkiyede değil misin diye düşünmeye başladım :)
bakalım bizde ayarladık otelimizi herşey dahil aldık..
benimde aklımda aslında kalem var şık üzerine ismini yazdırabileceğim. ama nerede yaptırabilirim bilmiyorum :KK16::KK16:

mrb kızlarrr!!! artık bende aranızdayım 5 aylık evliyim hepinizi uzun zamandır takip ediyorum az çok tanıyo gibiyim güzel haberlerinizi duyunca sizinle birlikte sevinip sizinle birlikte heycanlanıyorum:))çalıştığım için çok giremiyorum ama işler azalınca kaçarım artık yanınıza:)

mrb kızlarrr!!! artık bende aranızdayım 5 aylık evliyim hepinizi uzun zamandır takip ediyorum az çok tanıyo gibiyim güzel haberlerinizi duyunca sizinle birlikte sevinip sizinle birlikte heycanlanıyorum:))çalıştığım için çok giremiyorum ama işler azalınca kaçarım artık yanınıza:)

hoşgeldin tatlımmm nasılsın :))

hanımlar merhaba!!
ben de 8 aylık evliyim,muhabbetleriniz çok güzel baya ilerlemiş,aranıza katılabilirim umarım...

kizlarrr yavvvv ben 2010 kasimida evlendim ama dedimki iki ay icin beni kirmayip katarlar muahbbetlerine :KK52::KK52::KK52:

hanımlar merhaba!!
ben de 8 aylık evliyim,muhabbetleriniz çok güzel baya ilerlemiş,aranıza katılabilirim umarım...

hepiniz hoşgeldiniz :KK34::KK34:
nasılsınız arkadaşlar :KK35::KK35:

hoşbuldumm..ben iyiyim,evimde tv karşısında oturmuş bi yandan da pc de kk da tur atıyordumkii burayı buldum,iyi de oldu..teknolojiyle iç içe geçmiş durumdayım anlıcanız..sizler nasılsınızz??

hoşbuldumm..ben iyiyim,evimde tv karşısında oturmuş bi yandan da pc de kk da tur atıyordumkii burayı buldum,iyi de oldu..teknolojiyle iç içe geçmiş durumdayım anlıcanız..sizler nasılsınızz??

kendi adıma bnde iyiyim ama sana imrendim ohh evde keyifff hayat sana gzel:))))))))biz çalışalım sen tv seyret :) ne izliyosun:)))

brc88

iyiyim canım saol çalışıyorum sende iyisindir umarım.Ayy ne güzel herkes bugün yeni katılıyo:))

Herkes hoşgeldi haftanın sonu bereketli oldu:))

X