Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

maşallah maşallah valla bende yavaştan bu planlar içine girdim buzdolabı poşeti aldım evde durup vaktim oldupğunda hemen başlıcam
annemede söyledim ne zaman ne dolaba atılır söle bende yapcam dedim bişey değil şimdi rahatım ama millet yemeğe gelmeye başladığında rezil olcam

olmazsın canım merak etme bende bakma hiç bişey bilmeden öğrendim hala da bilmiyorum. geçen bi patlıcan dolması yaptım.
içi pişirilmezmiş illa pişirmek istersen de yarım çay bardağı ile falanmış ben bi güzel 2 su bardağı suyu döktüm annem aradı bi sordum.
kalbime iniyordu. :95: neyse ki bişey olmadı eşim çok beğendi hatta dedim kesin miğdesiz dün yedim bende güzelmiş fena değil
fazla yemek mi yaptın at gitsin buzlığa çıkart salsın ısıt ye

merhaba kızlar, bakıyorum misafir telaşları başlamış.. ben de bugün aynısını düşünüyodum. şimdi ramazanda gelenler olur.. neler attınız buzluğa bakayım :))

merhaba kızlar, bakıyorum misafir telaşları başlamış.. ben de bugün aynısını düşünüyodum. şimdi ramazanda gelenler olur.. neler attınız buzluğa bakayım :))

aklıma gelenleri sayıyım ben canım buzlukta alıp yapmak daha kolay oluyor

- hazır köftem var
- 3 torba bezelyem var
- sigara böreğ,
- 1 yemeklik domateslerim var
- yeşil biber dolması
kırmızı biber
patlıcan yapıcam
kızartmam var işte

biz alışveriş işlerini yeni hallediyoz.. ben de en kısa zamanda başlayım senin gibi. dediğin gibi insan çok rahat ediyo sonra.. kızlar ya dün gece yine uyuyamadım.. ufff gece içime bi sıkıntı çöküyo aslında hiçbir şey yok ama, uyuyamıyom. sabaha karşı sızıp kalıyom, aşkımın işe gittiğini bile duymuyom sonra (

ben rahatım diye uğraşmak için zaman yaratmıyorum ama ben şehir dışında okudum yemeklere çok yabancı diilim yapabilirim sadece araya zaman girdi :)) yavaştan sigara böreği ve köfte ile işe başlıcam dolap boş doldurayım artık :)

alışamamış olabilirsin canım evine

zor değil ki yemek yapmak tek farklı her kadının el ayarı farklıdır yoksa bence herkesin yapabileceği kadar basit
evet sigara böreği de güzel oluyor

annem fırında yapıyor sigara böreini çok güzel oluyor yağsız üzierine yumurta süür at fırına demişti
birde bi kere annem tavuk yemeği yaparken içine kimyon diye tarçını bas heheh :))) sonuç süper bir tavuk yemeği tavsiye ederim ben tarçın aromasındannefret ederim ama süper olmuştu :))))))bir deneyin derim

evet yaa mesela patates kızartmasına karabiber mükemmel oluyor bizim işyerindekiler şeflerden öğreniyorumn :18::18:

ıyyyyyyyyyyyy akşam üzeri hiç hesapta olmayan ve acil acil diye söylenen işlere sinir oluyorum. hem de cuma cuma!!!!! bunlar yüzünden buzluk muhabbetinden geri kaldım(((((((((((((((((((((((((((((((((((((

neyse benimde bezelye, soğan, maydanozum var buzlukta:))) bir de tepsi böreği.
haftasonu yokum ama haftaya buzluk için çalışacağım.
yemeğe gelecek misafirleri hiç düşünmedim ben. bizim 2 tarafta kalabalık. mutfakta günün her saati çok sıcak walla onlara yemek yapana kadar mutfakta yok olurum ben kesin. kışın gelsinler bana yemeğe:)

neyseki şurada sayılı dakika kaldı sonrasında yaşasın özgürlük. tatil, güneş, ve işyerinden uzak 2 gün. inşallah zaman çabuk geçmezde iyice dinleniriz.
hepimize iyi tatiller kızlar.
yarın çalışacaklara da yarından sonra iyi tatiller, mutlu pazarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…