Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

burada benim de tanıdığım yok önceden ama kk'da tanıdığım çok arkadaşım var benimde. hatta burası sayesinde ilk okuldaki sıra arkadaşımı buldum. facede bile bulamamıştık birbirimizi burada denk geldi:))))

eeeee yuh diyorum o zaman benim burdan tanışıp arkadaş olduğum görüştğüm kişiler var ama önceden tandığım kimse yok

eeeee yuh diyorum o zaman benim burdan tanışıp arkadaş olduğum görüştğüm kişiler var ama önceden tandığım kimse yok

walla sorma dünya küçük dedikleri olay.
benim buraya daha yeni üye olduğum zamanlar söz elbiseleri kısmına bakarken karşılaşmıştık:)))))

aman yaw önümüzdeki haftasonu artık aksilik çıkmaz problem olmazsa.
ramazana hazırlığa başlamam lazım haftaiçi markete gideriz stok alır buzluğa atarım yemeklerimi yapıp

ya bu sendekı hız bende olsa azcık benıde dürtsede bırı bende yapsam

neler atıcaksın bakıyım dolaba

kalk kız hemen yap yemeklerini at buzlupa sende rahat et

birazcık daha bezelye atıcam
domates hazırlıycam yemek içine
patlıcan yapıcam zeytinyağlı
biber ve kırmızı biber dolmam var
nohut kurufasulye haşlar atarım

sipaydim tam ev hanımı maşallahhhhh her işi halleder oooo bende görüom imreniom orda bitio azıcık rahatlık mı var ne

sipaydim tam ev hanımı maşallahhhhh her işi halleder oooo bende görüom imreniom orda bitio azıcık rahatlık mı var ne

aaaaa o baklagıllerı haşlıyıp buzluga koyuyosun öylemı bunu bende yapmalıyım

vallahi canım yapın inanılmaz rahat edersiniz ben mesela kendime basit yapabileceğim yemek tariflerinin çıktısını aldım dosyaladım oradan baka baka yapıyorum
buzluktan çıkartıp koymak daha rahat oluyır hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…