- 9 Şubat 2011
- 1.786
- 43
-
- Konu Sahibi ceylin2011
kızlar burnumdan ateş çıkıyor gıttım hemsırelerle kavga ettım dedım kan testı sonucu ertesı gun cıkıyor sıcaklar sızı baya genleştırmıs ıkı gun oldu sonuc cıkmadı pazartesı gel dıyosunuz dedım saglık ocagını kattım bırbırıne pazartesıyı falan bekleyemem ben gıdıcem iş cıkısı özelde yeptırcam ne bu ya gerizekalı insanlar oturmuşlar kahve sigara partısı yapıyolar bahcede
bız yemek yedık ole tavuktu patatestı
sonrada çamlıca tepesıne cay ıcmeye gıttık:)
ne o oyle ya
bızım burda arkadasıma yaptılar bı saate aldı sonuc
3 gune mıllet yenıden hamıle kalır valla:)
öyle bi daldım ki müziklere pofff oynayasım geldi yine
bizimde favorimiz camlıca tepesı beraber gıderız belkı bır gun
keşke beni işten kovsalar 6 yıllık tazminatım var. ihbarımı da alırım hem. ohhh mis gibi:))))
walla dün akşamım çok keyifli ve güzeldi.
nevresimleri değiştirdim. yatak odasını şarjlı ile süpürdüm.
eşimin gömleklerini prilledim. sonra beyazları yıkadım ve dolayısıyla astım.
bulaşık makinasını çalıştırdım ama sabah çıkardım bulaşıkları.
mutfağı biraz temizledim. buzdolabında kalan şeyleri ayıkladım. çöp
ama bugünüm daha keyifli olcak çünkü temzilik yapmayı düşünüyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!
ben doğuştan engellıyım canım malulen emeklı olucam
müzikkkkk sende benım gıbı kapı gıcırdasa oynayanlardan mısın acaba
tatlım sen temızlıgını yapmıssın zaten kızlar bız acaba evlılıgın ılk ayları dıyemı bu kadar buyutuyoruz gozumuzde ve severek yapıyoruz bu temızlık işlerını gercı ben annemın evındede yapardım severek ama bu kadar sık degıl
yuh diyorum yaa adamlar rahat paraları yatıo nasılsasallaya sallaya dolanıolarkızlar burnumdan ateş çıkıyor gıttım hemsırelerle kavga ettım dedım kan testı sonucu ertesı gun cıkıyor sıcaklar sızı baya genleştırmıs ıkı gun oldu sonuc cıkmadı pazartesı gel dıyosunuz dedım saglık ocagını kattım bırbırıne pazartesıyı falan bekleyemem ben gıdıcem iş cıkısı özelde yeptırcam ne bu ya gerizekalı insanlar oturmuşlar kahve sigara partısı yapıyolar bahcede
kızlar biz emekli olduğumuzu görürmüyüz bilemiyorum((((
yılbaşında bireysel emeklilik düşünüyorum ben 10 yıl sonra emeklisin:)
mecburen olaylara iyi bakmak lazım yoksa o temizlik işkence gibi geliyor.
bekarken daha kalabalıktık ama o zaman bu kadar yorulmuyordum ya. 2 kişiyiz ama temizlik yemek ütü o kadar çok zaman alıyor ki bazen nasıl zaman geçiyor anlamıyorum bile.
prilli her kullandığımda kaynanı sevgiyle anıyorum magrenta:)
şimd iyeni olduğumuz için daha hevesle yapıyoruz temizliği, bir de herşey yeni ya evde onun da etkisi var. kirlenmesin pis gözükmesin diye daha da titizleniyoruz ama birkaç ay sonra herşey değişir. en azından değişmeli!!!!!!!!!
yaseminn şikayet et o sağlık ocağını. hem senin sinirlerini bozuyorlar hem de bizi boşu boşuna bekletiyorlar. bak bende uyuz oldum şimdi. keşke akşam ümraniye devlete gidip oradaki acilde yaptırsaydın. 2 saate kalmadan alırdın.
speedy sen çal hep birlikte oynayalım hadi. walla benim de düğünde oynayasım var ama evlenen yok.
hangı kurumda calısıyosun canım ?
kızlar biz emekli olduğumuzu görürmüyüz bilemiyorum((((
yılbaşında bireysel emeklilik düşünüyorum ben 10 yıl sonra emeklisin:)
mecburen olaylara iyi bakmak lazım yoksa o temizlik işkence gibi geliyor.
bekarken daha kalabalıktık ama o zaman bu kadar yorulmuyordum ya. 2 kişiyiz ama temizlik yemek ütü o kadar çok zaman alıyor ki bazen nasıl zaman geçiyor anlamıyorum bile.
prilli her kullandığımda kaynanı sevgiyle anıyorum magrenta:)
şimd iyeni olduğumuz için daha hevesle yapıyoruz temizliği, bir de herşey yeni ya evde onun da etkisi var. kirlenmesin pis gözükmesin diye daha da titizleniyoruz ama birkaç ay sonra herşey değişir. en azından değişmeli!!!!!!!!!
yaseminn şikayet et o sağlık ocağını. hem senin sinirlerini bozuyorlar hem de bizi boşu boşuna bekletiyorlar. bak bende uyuz oldum şimdi. keşke akşam ümraniye devlete gidip oradaki acilde yaptırsaydın. 2 saate kalmadan alırdın.