Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

kızlar burnumdan ateş çıkıyor gıttım hemsırelerle kavga ettım dedım kan testı sonucu ertesı gun cıkıyor sıcaklar sızı baya genleştırmıs ıkı gun oldu sonuc cıkmadı pazartesı gel dıyosunuz dedım saglık ocagını kattım bırbırıne pazartesıyı falan bekleyemem ben gıdıcem iş cıkısı özelde yeptırcam ne bu ya gerizekalı insanlar oturmuşlar kahve sigara partısı yapıyolar bahcede

ne o oyle ya
bızım burda arkadasıma yaptılar bı saate aldı sonuc
3 gune mıllet yenıden hamıle kalır valla:)

tatlım sen temızlıgını yapmıssın zaten kızlar bız acaba evlılıgın ılk ayları dıyemı bu kadar buyutuyoruz gozumuzde ve severek yapıyoruz bu temızlık işlerını gercı ben annemın evındede yapardım severek ama bu kadar sık degıl

ya evet kendi evini temizliyo olmak falan güzel ama bu halılar beni öldürcek süpürüyorum siliyorum ertesi gün bi bakıyorum yün topakları uçuşuyo her yer kıl tüy sinir olduk.

kızlar biz emekli olduğumuzu görürmüyüz bilemiyorum ((((

yılbaşında bireysel emeklilik düşünüyorum ben 10 yıl sonra emeklisin:)

mecburen olaylara iyi bakmak lazım yoksa o temizlik işkence gibi geliyor.
bekarken daha kalabalıktık ama o zaman bu kadar yorulmuyordum ya. 2 kişiyiz ama temizlik yemek ütü o kadar çok zaman alıyor ki bazen nasıl zaman geçiyor anlamıyorum bile.

prilli her kullandığımda kaynanı sevgiyle anıyorum magrenta:)

şimd iyeni olduğumuz için daha hevesle yapıyoruz temizliği, bir de herşey yeni ya evde onun da etkisi var. kirlenmesin pis gözükmesin diye daha da titizleniyoruz ama birkaç ay sonra herşey değişir. en azından değişmeli!!!!!!!!!

yaseminn şikayet et o sağlık ocağını. hem senin sinirlerini bozuyorlar hem de bizi boşu boşuna bekletiyorlar. bak bende uyuz oldum şimdi. keşke akşam ümraniye devlete gidip oradaki acilde yaptırsaydın. 2 saate kalmadan alırdın.

speedy sen çal hep birlikte oynayalım hadi. walla benim de düğünde oynayasım var ama evlenen yok.

yuh diyorum yaa adamlar rahat paraları yatıo nasılsasallaya sallaya dolanıolar

ben emekli olduğumu görürmüyüm bilmiyorumm 55 yaş ve üstü sanırım benim emeklilik (( sigortamın dolcağıda belli değil işe girdiğimde keşke bireysel yaptırsaydım o zaman gereksiz dedim ben kendim biriktirtirim dedim biriktirdim düğünde harcandı :)))
bende valla çok mutlu oluyorum yoksa bol bol gömlek atıcaktım

yok valla devletmiş daha aman dogurmadan gıtmem gitcem akşam acileee atcam kendımı zeynep kamıle hehehehehe bayilicigimmm

kızlar daha önceden bırbırnı tanıyan varmı burda konusuyoruz ama ben merak edıyorum kım kaç yasında aslen nerelı nerde calısıyor in midir cinmiidir

bırazcık kendımızı mı tanıtsak acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…