Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

hiç yoktan iyi yapıyorlar işte banyodan çıkınca ne biliyim ıslak yerleri silsin falan yeter.
bizimki de tuvaleti temizlemez ama duşakabini falan toparlıyor
ooo iyi bare bizimki de havlusu atıo duşakabinin üzerine onu açarak asmasını öğretiyorum

24-25 hazıran haftasının ılk bebegı yolda teyzoşlarııııııııı

maşallah bu ne hız sağlıkla sıhhatle inşallah

ya ne kadar çok şeyi öğretmek zorundayız kocalarımıza((((
ayrıca hepsinin banyo tuvalet temizleme fobisi var anladığım kadarıyla. benim eşimde yıkandıktan sonra çekçekle yalan yere temizliyor banyoyu ama viledayla silme işini yapmıyor. her yer ıslak kalıyor. Bornozunu falan balkona asmayı öğrendi ama. şimdiki hedefim kirlilerini sepete ters attırmayı öğretmek:))))

yaseminnn tebrik ederim. oldukça hızlı çıktın:)

valla hızıma ben bıle şaşırdım şaka gıbı anneımın 4 sene cocugu olmamıs benımde olmaz dıye korunmadım adetımın ustune kaldım ılk gece sanırım daha kaç gunluk ögrenmedım evde yapılan basıt testlerden yaptım umarım dogrudur

:81:
sanki hamam da heee öğrenecek canım zamanla öğrenecekler :18:
azimle öğreteceğiz hehehehehe

önce sepete attır sonrada aşkım bunları atarken ters çevirirmisin de :))) ben mesela akletini çorabını sepetin yanına astırıyorum aşkım bunlar terli böle atarsan koku yapar ıslak kalır diyorum öğrendi önce asıyor kuruyuncada sepete hehehe

ya kızlar eşlerimiz burdan konuştuklarımızı bir duysalarr yanarız haaaaaa hehehe

bu arada ben temiz cıkınca eşimde benden temız cıktı kızlar yapmam etmem dıyen adam yatak topluyor süpürge yapıyorr ayy kızlar ben cok mutluyum ya nazar degmesınden her seyın bozulmasından korkuyorum

sssccc canım zaten kendi yapıo silme süpürme işlemlerini :) ben toz falan alıom işte :))) valla ne yalan sölim benden iyi yapıo ama çook da sölenio

off kızlar yeter bu kadar temizlik..benim böle dondurucuya koyup sonra da ihtiyacım olunca çözdürüp hemen pişirebileceğim tariflere ihtiyacım var..2011 hamarat gelinleri döktürün bakim :)

pelinns canım kızartma yapıp koyabilirsin dondurucuya istediğin zamanda çıkartırsın.
yemeklik malzemeleri hazırlayıp koyabilirsin. soğan, maydanoz, dereotu gibi.
börek hamurişi falan pişirip koyabilirsin.
aklıma bunlar geldi sadece
bezelye aldım haftasonu temizleyip poşetlere koydum attım dondurucuya.

görmemişim yaa bu yazını..

bezelye ayıkla
patates,kabak,patlıcan,biber kızart
biber dolması
fasulye pişirebilirsin de
makarna haşla
nohut barbunya haşla hazırla
kısacası aklına gelen herşeyi koyabilirsin canım
ezik domatesleri yemeklik doğra koy

ewet ya güzel düşünmüşsün.bu yıl ramazan bizim için daha zor olacak
bugün pazara gideceğim ben de birşeyler alıp dondurucuya koyayım

ewet ya güzel düşünmüşsün.bu yıl ramazan bizim için daha zor olacak
bugün pazara gideceğim ben de birşeyler alıp dondurucuya koyayım

evet canım tek korkum o zaten bide insanın canı bi sürü şey istiyor hemde geç okunuyor allah yardımcımız olsun :97:
bizim de cuma günü pazar evde bişeyler var şimdlik yeter

bı sıcaklarda ramazan nasıl geçer bilemiyorum

bizimde meyve sebze var ama fasulye alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…