Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

özel okmeydanı hastanesi dr. aylin.
ben kadıoğluna gidiyordum doktorum emekli olunca arkadaşımın dr du aylin hn onun tavsiyesiyle gittim
oldukça ilgili

yarın görüşürüz kızlar. eşim gelmiş ben çıkıyorum. iyi akşamlar...

Tükkanı ben açtım kızlarrr,,günaydınnnn hepinize,,esize bu satırları müthiş bir rahatlık içinde yazıyorum,kocişime geçen şubat ayında aldığım masaj şiltesi artık benim koltuğumda bve çok süperrr :)))

bugünde öğleden sonra doktora gidicem ayağa kalkarken kasığımda felaket bir ağrı oluyor,kalçama ve dizimin arkasına vuruyor ,ortopediden randevu aldım bakalım,inşallah bel fıtığı falan çıkmazzz

günaydın kızlarrrr.
acayip derecede uykum var bugün nasıl biter hiç bir fikrim yok.
dün dışarıdaydık akşam.
gecede eşimde bel fıtığı var ağrısı tuttu, hastaneye gidip iğne yaptırdık. ama ben çok tedirgin uyudum her an bir ağrısı daha olacak diye. onun için bugün çok yorgunum

ceylinn geçmiş olsun canım. inşallah bel fıtığı değilsindir.
ondan şüpheleniyorsan beyin cerrahisine alsaydın keşke randevuyu

gunaydın kızlar

ceylın geçmiş olsun ıns bel fıtıgı yoktur;(

sssc canım sanada geçmiş olsun

bende geceyı hastanede geçirdim kızlar sabah karsı çıktım

gece fenalaştım bebegım cok ıı ama ben yıyemıyorum

2 kılo serum yedım halsız ve bıtkın oldugum ıcın ve sureklı cıkardıgım ıcın ılaclarımı

değiştırdı sımdı cok ıyıyım şükür

hayırlı gunler herkese

gecmıs olsun canım ortopedi anlamaz kı beyın cerrahı yada nörolojiye alman gerekırdı fizik tedavıde olabılr ama ortopedi alanı degıl kalca agrıları

geçmiş olsun nefess. bebeğinin iyi olmasına sevindim. dikkat et kendine sen de.

günaydın radyologg.

sağol canım sanada geçmiş olsunnn
gunaydın kızlar

ceylın geçmiş olsun ıns bel fıtıgı yoktur;(
canım sağol sende bebeğinle kendineçoookkk iyi bakkk

hayırlı gunler herkese

gecmıs olsun canım ortopedi anlamaz kı beyın cerrahı yada nörolojiye alman gerekırdı fizik tedavıde olabılr ama ortopedi alanı degıl kalca agrıları

yaaaa deddimki almadan radyologa sorsammı ,yanlış mı aldım şimdiii,internetten bakmıtım tühhhh,napcamşimdi dur bi bakim o yazdıklarında yer varmı tühhhhh yaaaa uyuz oldum

Hımm. ama oraya gidince sıra çok bekliyorsun bende onun için istemiyorum.
neyse bu dr memnun kaldım başka bi problem olursa denerim onu da ama

selammmmm

geçmiş olsun kızlar hepinize benimde dün sol kasığım çok ağrıdı üşütüyorum sanırım

evlenmeden önce böyle dertlerımz yoktu sımdı idrar yolları enfeksıyonundan kurtulamadım 3 aylık evlılgıımn 1 ayı hastalıkla gectı adama yasak koyacam bu gıdışle

evlenmeden önce böyle dertlerımz yoktu sımdı idrar yolları enfeksıyonundan kurtulamadım 3 aylık evlılgıımn 1 ayı hastalıkla gectı adama yasak koyacam bu gıdışle

geçmiş olsun canım inşallah bir daha olmaz geçici şeyler bunlar
selammmmm

geçmiş olsun kızlar hepinize benimde dün sol kasığım çok ağrıdı üşütüyorum sanırım

akıntında varsa üşütüyorsundur canım bu aralar havalr bi sıcak bi soğuk klima derken ben de üşütüyorum ((

günatdın kızlar iyi sabahlar günümüz güzel geçsin ceylincim geçmiş olsun kötü bişey çıkmaz umarım
bende yarın doktora gidicem alerji için ünivbersite hastanesine bakalım nolcak

tesekkurler kızlar hepımıze geçmiş olsun

magrente o temızleyıcı bende işe yaradı kaşıntı ve koku yok oldu

ben tavsıye ederım dezenfekte etmek ıcın almıştım bende

cok memnunum

radyolog hoşgeldinn aramıza dün okudum ama yoğunluktan yazamadım canım

evlendikten sonra daha dikkat etmemiz gerekiyor işte üşütüyoruz hemen

selammmmm

SAĞOL CANIM SANADA GEÇMİŞ OLSUN,,BUGÜN TOPİC revir GİBİ:))))
sitede sorun mu var acaba yorumlarım gec ulasıyo ya da fazla fazla cıkıyo

AYNEN TAtlım sinir oldum bende ben yazılanları çok geç görüyorum muhabbette kaçıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…