-
- Konu Sahibi ceylin2011
- #2.701
Tükkanı ben açtım kızlarrr,,günaydınnnn hepinize,,esize bu satırları müthiş bir rahatlık içinde yazıyorum,kocişime geçen şubat ayında aldığım masaj şiltesi artık benim koltuğumda bve çok süperrr :)))
bugünde öğleden sonra doktora gidicem ayağa kalkarken kasığımda felaket bir ağrı oluyor,kalçama ve dizimin arkasına vuruyor ,ortopediden randevu aldım bakalım,inşallah bel fıtığı falan çıkmazzz
geçmiş olsun nefess. bebeğinin iyi olmasına sevindim. dikkat et kendine sen de.
günaydın radyologg.
günaydın kızlarrrr.
acayip derecede uykum var bugün nasıl biter hiç bir fikrim yok.
dün dışarıdaydık akşam.
gecede eşimde bel fıtığı var ağrısı tuttu, hastaneye gidip iğne yaptırdık. ama ben çok tedirgin uyudum her an bir ağrısı daha olacak diye. onun için bugün çok yorgunum
ceylinn geçmiş olsun canım. inşallah bel fıtığı değilsindir.
ondan şüpheleniyorsan beyin cerrahisine alsaydın keşke randevuyu
gunaydın kızlar
ceylın geçmiş olsun ıns bel fıtıgı yoktur;(
canım sağol sende bebeğinle kendineçoookkk iyi bakkk
hayırlı gunler herkese
gecmıs olsun canım ortopedi anlamaz kı beyın cerrahı yada nörolojiye alman gerekırdı fizik tedavıde olabılr ama ortopedi alanı degıl kalca agrıları
özel okmeydanı hastanesi dr. aylin.
ben kadıoğluna gidiyordum doktorum emekli olunca arkadaşımın dr du aylin hn onun tavsiyesiyle gittim
oldukça ilgili
yarın görüşürüz kızlar. eşim gelmiş ben çıkıyorum. iyi akşamlar...
geçmiş olsun canım inşallah bir daha olmaz geçici şeyler bunlargunaydın kızlar
ceylın geçmiş olsun ıns bel fıtıgı yoktur;(
sssc canım sanada geçmiş olsun
bende geceyı hastanede geçirdim kızlar sabah karsı çıktım
gece fenalaştım bebegım cok ıı ama ben yıyemıyorum
2 kılo serum yedım halsız ve bıtkın oldugum ıcın ve sureklı cıkardıgım ıcın ılaclarımı
değiştırdı sımdı cok ıyıyım şükür
hayırlı gunler herkese
selammmmm
geçmiş olsun kızlar hepinize benimde dün sol kasığım çok ağrıdı üşütüyorum sanırım
evlenmeden önce böyle dertlerımz yoktu sımdı idrar yolları enfeksıyonundan kurtulamadım 3 aylık evlılgıımn 1 ayı hastalıkla gectı adama yasak koyacam bu gıdışle
selammmmm
geçmiş olsun kızlar hepinize benimde dün sol kasığım çok ağrıdı üşütüyorum sanırım
sitede sorun mu var acaba yorumlarım gec ulasıyo ya da fazla fazla cıkıyo