Evlenen 2011 gelinleri artık burda toplanıyoruz

kızlar günaydın yardım edin bana yarın kocişin doğum günüü napayımmmm :KK52::KK52: ne hediye aldım ne plan yaptım kafamda yaaa :KK52::KK52::KK52:

kızlar günaydın yardım edin bana yarın kocişin doğum günüü napayımmmm :KK52::KK52: ne hediye aldım ne plan yaptım kafamda yaaa :KK52::KK52::KK52:

allah kolaylık versin canım ne yapmak istiyorsun ona uygun öneri versek bizim düşündüğümüz herşey size uyarmı kiiii :)))
evde güzel bir masa hazırlasan süper olurdu ama zor ihtimal deme :)))

selam baynalr yeni gelenler hoşgeldiniz biznefesiz geçmiş olsun canım allah korumuş biraz daha dikkat bu aralar çok yoğunum dinlenmek istiyorum tatil yaklaşıyor die mi böyleyim bilmiyorum işlerim çok yazılanları okuyorum ama cevap vermeye fırsatım olmuyor herkese kolay gelsin :)

günaydın kızlar benide aranıza alırmısınız benimde cuma günü nikahım oldu 4 günlük evliyim :KK69:düğünümüzde 8 ekimde 15 ekimdede şimin memlkette olcak ordanda balayına gidicez :kk77:

günaydın canım tabiki alırızz:21::21: şimdi nasıl heyecanlısındır sen:KK16: ben düğüne son 2hafta kala yerimde duramıyordum herşeyi merak ediyordum nasıl olcak nasıl gececek diye allahıma şükürr herşey mükemmel geçti gittiii:KK16: inş seninde herşey istediğinden dahada güzel geçer canım. varmı eksik kalan şeyleriniz.Düğün nerde olcak nerde oturcaksınız gelinliğin filan hazırmı

allah kolaylık versin canım ne yapmak istiyorsun ona uygun öneri versek bizim düşündüğümüz herşey size uyarmı kiiii :)))
evde güzel bir masa hazırlasan süper olurdu ama zor ihtimal deme :)))

selam baynalr yeni gelenler hoşgeldiniz biznefesiz geçmiş olsun canım allah korumuş biraz daha dikkat bu aralar çok yoğunum dinlenmek istiyorum tatil yaklaşıyor die mi böyleyim bilmiyorum işlerim çok yazılanları okuyorum ama cevap vermeye fırsatım olmuyor herkese kolay gelsin :)

Yok güzel bir masa hazırlamayı düşünüyorum balık ağırlıklı bir masa kurmayı düşünüyorum mezeli filan koçişede güzel bir sofra kurup güzel bir akşam yemeği düşünüyorum ama hediye konusunda kararsızım :KK43: playstation almak istiyorum ama oda çok pahalı :KK52::KK52: en çok onu istiyordu :KK52::KK52: oyüzden sinir oluyorum :KK43:

günaydın canım tabiki alırızz:21::21: şimdi nasıl heyecanlısındır sen:KK16: ben düğüne son 2hafta kala yerimde duramıyordum herşeyi merak ediyordum nasıl olcak nasıl gececek diye allahıma şükürr herşey mükemmel geçti gittiii:KK16: inş seninde herşey istediğinden dahada güzel geçer canım. varmı eksik kalan şeyleriniz.Düğün nerde olcak nerde oturcaksınız gelinliğin filan hazırmı

saol canım evet çok heyecanlıyım evimiz tutuldu beyaz esyaları aldık geldi kuruldu mobilyaları perdeleri aldık mobilyalar bayramdan sonra gelck bu hafta perdelerimi diktiricem eylüde davetiye damatlık kuaförü halledicez fotoğrafçıyı ayarladık cuma günü gelinlik boy provam var :97: bir kaç haftasonra çeyizim gitçek pek bişi kalmadı hayırlısıyla hallediyoruz hepsini yavaş yavaş düğünüme 45 gün kaldı:21: düğün 8 ekimde çanakkalede olck 15 ekimde burdurda olcak 17 ekimde balayına gidicez antalya sideye 5 gün:KK69: çanakkalede oturucaz canım

saol canım evet çok heyecanlıyım evimiz tutuldu beyaz esyaları aldık geldi kuruldu mobilyaları perdeleri aldık mobilyalar bayramdan sonra gelck bu hafta perdelerimi diktiricem eylüde davetiye damatlık kuaförü halledicez fotoğrafçıyı ayarladık cuma günü gelinlik boy provam var :97: bir kaç haftasonra çeyizim gitçek pek bişi kalmadı hayırlısıyla hallediyoruz hepsini yavaş yavaş düğünüme 45 gün kaldı:21: düğün 8 ekimde çanakkalede olck 15 ekimde burdurda olcak 17 ekimde balayına gidicez antalya sideye 5 gün:KK69: çanakkalede oturucaz canım

oh herşey bitmiş canım az kalmış vallaa gözaçıp kapayıncaya kadar geçip gidiyor herşey bşr bakmışın düğün olmuş ve tatildesinn:21::21: tatildede bol bol dinlen keyfini çıkart oda çok çabuk geçiyor çünkü. :KK52::KK52: ben daha dün gibi hatırlıyorum evlendiğim günü 30 aguştosta tam bir ay olcak zaman çok hızlı akıp gidiyor

evrela benım en cok zorlandıgım konudur su dogum gunu mevzusu kolay gelsın

magrente cok sagol canım demekkı bu yorgunluk sadece bende yok herkeste bıraz var

pıskolojımı bozmıyım ben daha fazla :)

oh herşey bitmiş canım az kalmış vallaa gözaçıp kapayıncaya kadar geçip gidiyor herşey bşr bakmışın düğün olmuş ve tatildesinn:21::21: tatildede bol bol dinlen keyfini çıkart oda çok çabuk geçiyor çünkü. :KK52::KK52: ben daha dün gibi hatırlıyorum evlendiğim günü 30 aguştosta tam bir ay olcak zaman çok hızlı akıp gidiyor

tadını çıkarmaya çalışıyorum canım ama ister istemez insan stres oluyor sen hangi şehirdesin kayınvalidesiyle aynı şehirde yaşayan varmı biz farklı şhirlerde olucaz:82:

tadını çıkarmaya çalışıyorum canım ama ister istemez insan stres oluyor sen hangi şehirdesin kayınvalidesiyle aynı şehirde yaşayan varmı biz farklı şhirlerde olucaz:82:

canım ben izmirdeyim kayınvalidemle aramda 15 dkkalık yürüme mesafesi var ama ben pek gitmem :21::21::21: fazla muhabbet tez ayrılık getirir düşüncesini kendime benimsedim :KK60::KK60::KK60: annemlerde izmirde kaynanamlarda bizde doğduğum büyüdüğüm şehiri bir tek ünide bıraktıkm oda baya koymuştu allahıma hep dua ettim ayrılmayım evlendiğimde bile diye ölede olduu:21::21:

canım ben izmirdeyim kayınvalidemle aramda 15 dkkalık yürüme mesafesi var ama ben pek gitmem :21::21::21: fazla muhabbet tez ayrılık getirir düşüncesini kendime benimsedim :KK60::KK60::KK60: annemlerde izmirde kaynanamlarda bizde doğduğum büyüdüğüm şehiri bir tek ünide bıraktıkm oda baya koymuştu allahıma hep dua ettim ayrılmayım evlendiğimde bile diye ölede olduu:21::21:

ay ne güzel ailenle fln aynı şehirdesin hem meleketin benimde meleketim çanakkale ama tayin var seneye ordan oraya gezcez biz bu yıl ailemle ynı şehirdeyim :KK66:gerisi Allah kerim bakalım

magrente cok sagol canım demekkı bu yorgunluk sadece bende yok herkeste bıraz var

ay canım valla benımde yaaa kızlarda bugün yojklar artık bakalım bir şekilde halletcem:KK52:

Yok güzel bir masa hazırlamayı düşünüyorum balık ağırlıklı bir masa kurmayı düşünüyorum mezeli filan koçişede güzel bir sofra kurup güzel bir akşam yemeği düşünüyorum ama hediye konusunda kararsızım :KK43: playstation almak istiyorum ama oda çok pahalı :KK52::KK52: en çok onu istiyordu :KK52::KK52: oyüzden sinir oluyorum :KK43:
hımm vakit az ya ondan dedim masa kurmak zor olabilir akşam eşi oyala hemen eve gelmesin o zaman biz beraber gidiyoruz o yüzsen benim için zor olur mesela :) hediye işine gelince plas staiton çok pahallı canım farklı bişi düşün istediği başka bişi varmıydı ?

herkeste var canım sen dbirde hamilesin sıkma canını vitamin desteği al kansız kalmış olabilirsin bir kan testi yaptır canım
ben altı üstlü oturuyorum kayınvalidemle :) geçinip gidiyoruz allaha şükür sorun yaşamadım 2 ayı geçti :) ikimizde idare ediyoruz :)

bende aynıı nollluurrr izmirde kalayım die dua ettim başka şehirde nefes alamıyorum okulu bırakıcaktım valla hehehehe izmire döneyim die
ay canım valla benımde yaaa kızlarda bugün yojklar artık bakalım bir şekilde halletcem:KK52:

bana kalsa basit olucak ama ihtiyacı olan şeyleri almaktan yana oldum için parfümü bittiyse ya da azaldıysa parfüm alırdım yada tişört gömlek
ama süper bir fikrim var özelden mesaj atıcam :)

selam kızlarr, tatil öncesi işlerimiz çok yoğun toparlamaya çalışıyorum.

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.

nefess geçmiş olsun, Allah korumuş gerçekten seni.

evreka benim böyle günlerde pek üretken olmadığımı artık biliyorsunuz ama fikir aynı; romantik bir sofra, müzük ve alımlı bakımlı eş. en güzel kutlama:)
hediye konusuna gelince şu erkeklerin play station tutkusunu çözemedim bir türlü. tanıdığım tüm hepsinde var bu ama ne gerek var:)benim eşimde hep istiyor ocakra bizim doğumgünlerimiz şimdiden para biriktir falan diyor. 2.ay dönümümüzde ben ne yaptım:) küçüklüğümüzde oynardık hatırlarsınız belki zeka oyunları vardı. yuvarlak birşey üstüne piyonları dizip sonra kalan piyon sayısına göre zeka seviyesini söylüyordu hani espiri olsun diye ondan aldım. şimdi bunla idare et play station bunun parasına düşünce onu da alacağım sana demiştim:KK70:
sende öyle espirili birşey al, bir de ihtiyacı olan birşey al. ayakkabı, parfüm, vs. erkeklere hediye konusunda da pek alternatif yok malesef.

magrenta senin de evrekaya attığın özel mesajı merak ettim doğrusu:)

magrentaa süpersinn :)) saol canım benimm :) sssccc valla bende üretken değilim bu konuda yaaa:KK52::KK52: erkeklere alınacak şeylerde kısıtlı bilmiyom vallaa bugün bir iki şey bakmam lazım . bizimkide bayan gibi ayakkabıya hayır demez ama bir sürü ayakkabısı var :KK52:

selam kızlar

bugün 1.ayımız bizimde :)

güzel yemekler yapıcam , sevdiği pastadan yapıcam kocamınn,

ahhh hediye konuusuu bende çok düşünürümm

sipiidii nerlerdee ya gelmemiş hiççç

giz hosgeldın canım. valla sabahtan beri yok bende göremedim spedyyi sanırım onunda işleri yoğun bayramöncesi. bende bulamıyorum ama sanırım spor ayakkabı ve üstüne güzel bir spor gömlek alcam

X